Friday, May 14, 2010

.Hadiah Birthday Untuk Alisya

.

Salam Readers~

Tiba-tiba I rasa macam nak join Contest Bro Eyriqazz neh. Huhu. Mana lah tau, ada rezeki I nak menang! ;D Dah lama I tak join contest-contest bagai neh. Ok, tak payah nak membebel lagi. Mari kita tengok hadiah apa yang patut Bro Eyriqazz dan isterinya berikan kepada Alisya.


*google image*

Heee...I cadangkan Bro Eyriqazz buat buku akaun tabung haji untuk Alisya. Untuk masa depan dia kelak. Bro Eyriqazz boleh buat simpanan untuk Alisya start dari sekarang. Macam mama & Abah I, doang dah buatkan akaun untuk I dari kecik. So, bila dah besar, boleh kami sekeluarga pergi menunaikan ibadah haji bersama-sama ;)

So, Bro Eyriqazz boleh potong gaji tiap-tiap bulan dan masukkan dalam akaun tabung haji Alisya. Kalau RM10 sebulan pun tak apa. Sikit sikit, lama-lama jadi bukit. Nanti, bila Alisya dah besar, mesti dia sangat bangga sebab Mama & Papa dia dah fikirkan masa depan untuk dia :)

*I dengan Alisya time Event Gatsby Deodorant @ TS*

So, macamana dengan hadiah harijadi untuk Alisya yang I cadangkan? Cool tak? Hehehe~ Ok, syarat seterusnya adalah entry favourite dalam blog Bro Eyriqazz. Mesti lah entry http://www.eyriqazz.com/2010/04/sensasi-live-blogging-gatsby-deodorant.html! Gila lah Bro Eyriqazz dapat peluang untuk update blog secara live dekat event Gatsby haritu! Envy! Envy! Envy! T____T I tengok dari jauh jer time tuu. Khusyuk gila Bro Eyriqazz menghadap laptop. Huhu. Tapi, Bro Eyriqazz memang deserved pun ;) Tahniahh ^^

Dan untuk 3 orang yang kena tag supaya buat entry Contest Hadiah Birthday Alisya semestinya.... Jeng! Jeng! Jeng!


By the way, I dah lama vote/like Bro Eyriqazz dekat SINI awal-awal lagi. Sebelum buat contest neh lagi. Huhu. Sememangnya dia memang layak jadi Guest Blogger untuk Project Alpha Season 3. Huhu. Good Luck Bro. Rasanya semua syarat dah di penuhi. Kalau ada yang kureng, bagitahu ekk!

Wish Me Luck!
Bai! :)

Photobucket

20 comments

Dak Eina said...

gud luck sis. comellnye alisya tuuu..geraammm taw.!

Nurain Hasan said...

bila i tau hadiah ape u nak bg..i rasa "memang inilah hadiah yang paling sesuai!"

sebelum ni i usha org lain sibuk cdgkan benda je..xde pon cmni...kalau bg benda smpai bila je kan benda tuh boleh thn?
n 'benda' yang u suggest ni sgt berbaloi dan bermakna if bro eriqaz bg anak die..memang superb~!

i vote for u...hehe..*bukan boleh vote pun :)

HonEyBuNNy said...

Comeinya Alisya....cute sgt...cik intan pun comei..;-)

.::WaNiE::. said...

wani dah vote dia

bagus sangat hadiah yg intan cadangkan ni !

Fane Davis said...

Good luck on ur mission!!comell anak tuhh...

aduka said...

good luck
=)

mohdhairihassan said...

kene buat ke....?
tak tau nak bagi cadangan ape.....
T____T

Eyriqazz said...

hik3..thanks fathiha..good present..nilah first present yang kami berikan buat alisya sejak dia lahir...dah buka akaun ni...dan Alhamdulillah..skang ni dah ada dlm 2 ribu lebih...

P/s :apapun...tidak bermakna tidak akan menang kerana eyriqazz pilih base on hadiah terbaik dan penulisan terbaik bagi eyriqazz..

thanks joining contest n sorry coz tak brape sempat nak mengomen di entry fathiha kebelakangan ni..busy skit, tapi sometimes i drop by silently...

enyheartsdiamond said...

gudluck yayang!!!

gudluck uncle!!!

Si Kenit said...

gudluck kak intan!
ingatkan anak akak tadi
hehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Dak Eina

.heee tau xpe
.die tak nanges pn tym sis dukung aritu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Nurain Hasan

.huhu tp mne de sistem vote syg ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@HonEyBuNNy

.ecececeh
.bodek i lah tuu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.tenks sis! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Fane Davis

.tq
.hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@aduka

.tq bro ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@mohdhairihassan

.depends
.x kisah nk buat ke x

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Eyriqazz

.heee tenks bro for dropping by! =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@enyheartsdiamond

.tenks eny! ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.cis!
.muke muda remaja mcm neh ckp ada anak!
.hoh! T___T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13