Thursday, May 6, 2010

.haish, jangan sampai i maki maki dalam blog neh *marah mode : ON*

.

.scheduled mode+exam mode.
.salam readers~

.adoiii i tak suka tauuu .kang i nangis kang .dah banyak i cakap, i tak paksa semua orang follow i .dan jadi, jangan lah paksa i follow korang korang .plssss! T____T

.nak tau tak sebab apa? .i sangat serba salah bila i tak dapat pergi blog korang .i tak ada masa .mana yang sempat je i pergi .i bukannya duduk depan lettop neh 24 7 .banyakkkkkkk lagi kerja i .i bukan nyer fulltime blogger .i cume kerja part time jerr .hehe

.kadang-kadang kan, i rasa sedih gila .tak semua blog i dapat baca and bagi komen .kadang-kadang i masuk, i tinggal lah jejak dekat chatbox .sorry tau korang :( .dan untuk menyenangkan kerja i terjah blog korang, korang boleh exchange link dengan i dekat SINI .so, bila blog korang dah update, senang i nak tengok! .heeee ;)

.ha pasal follow mem-follow neh isu lama .tapi sekarang i dah naik menyampah dengan satu benda neh .kalau nak dapat duit pun, jangan lah menipu! .korang tau tak, tak berkat tau tak duit korang tuuu .haaa kan i dah transform jadik ustazah tak bertauliah .hahaha

.oke, gambar atas ni adalah screen shot dari chatbox i .nampak tak si "kakak" tuuu .so mana-mana yang tinggal jejak dekat chatbox i, mesti i akan pergi klik balik blog doang .kalau i tak comment entry atau tulis dekat chatbox doang, at least i dah naik kan traffic doang tapi yang buat i hangin, dia bukan link-kan ke blog dia tapi dia link-kan ke

http://www.myspacemoney.my/index.php?category=77

.haish, macamana i tak hangin, bukan sekali dua tau, dah banyak kali! .i sabarr jer selama neh .jangan buat i hangin .grrr!! .i tengah marah neh .sila takut!

.so, kepada "kakak", kalau nak advertise atau nak mintak tolong klik, tulis atau cakap lah elok-elok .tak payah lah buat ayat yang macam blogger lain buat .ada faham?

.ok, penat dah marah
.i nak sambung study

.bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.entry ni auto-publish
.i got exam on 2, 4 & 6may
. so i will less update
.kalau ada apa-apa, tinggalkan komen
.atau message di emel atau di form spring!
.kalau sempat, nanti i reply

Photobucket

32 comments

Nurain Hasan said...

same la.i pon baru dpt link tuh tadi.isk.tensen je

joegrimjow said...

appy study
;)

hafizrahman said...

haha mula2 mesti excited kn sbb dia pggil adik comel...tgk2...xpasal2...
.
.
slalu gk kne tapi slalu kna bila klik je naik dapatwang...ngek tul

Huda said...

selalu terkene jugak

benci!

huhuhu

gud luck exam~

khairina said...

sabar ye...ada segelintir mmg cmtu...slh guna teknologi y ada...

maisyara Pot! Pot! said...

mai dah terkena juga. kadang2 hangin juga la. but, kawal emosi.. kang tak pasal2 sakit.. T___T

Kapten said...

tempat aku pun ada. heee





Latest: Kisah Budak Nak Cepat Matang

Aidi-Safuan said...

hahaha...yang pergi klik tuh pesal? lain kali cek la dulu. :p

MissNafa said...

haahla kan..sekarang nh, orang suke betol letak link2 yang berunsur untuk cari duit 2. menyampah betol..good luck exam. sudah habes!~

cik eykameow :) said...

sangat nak duit ye si kakak tuu... huhu

princesscastello said...

gerakkan tetikus kat link..
tapi jangan klik dulu..
kalo tengok mende2 camtuh terus tak yah klik..
=)
kalau huda la...
hehehehe

Heidi Shafiq said...

jgn folo ai.. huh! =P

eik`S noName said...

biase la org nak promote...
marah lagi marah lagi...hehehe
lpas nie i lak yg wak link tu...hehehehe
u marah la puas2 hehehe

[-suziey-] said...

hmm mcm2 taktik deme ni..good luck for exam

Hazzy Ishak said...

kdg2 je dorang dtg blog aku
huhu

noor afzan said...

biasala.
selalu gak kena..

dah abes exam la hari nih?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@joegrimjow

.tq!
.xm da abes~~ ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Nurain Hasan

.heee i slalu sgt dpt
.buat tatau je ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@hafizrahman

.hahhaha tau xpe!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Huda

.tq dear ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@khairina

.tu la
.nk cpt laye cara salah :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@maisyara Pot! Pot!

.mai kene makan ubat
.jgn emo3 tauu ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Kapten

.kau otai
.sbb tu doang suke dtg ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Aidi-Safuan

.i x click pun
.i juz point cursor i kt situ, then da kuar link ke dapatwang

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@MissNafa

.hehe tau xpe
.tq! ^^
.yay~ xm da abes~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@cik eykameow :)

.tau xpe syg!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@princesscastello

.i mmg slalu buat cmtu pun syg ;))

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Heidi Shafiq

.tumbuk nak? haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eik`S noName

.x nk mara slalu
.nt muke bekedut ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@[-suziey-]

.hehe tauxpe kak
.tq! ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Hazzy Ishak

.heee die takut
.u garang! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@noor afzan

.dah!
.merdekaaaaaaaa!!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13