Saturday, May 1, 2010

.happy birthday DAYDECK!

.

.salam readers~

.just a quick update

.mahu wish sama jejaka ini
.a very happy birthday!

.walaupun i tahu u suka i

.walaupun i tahu u admire dekat i

.tapi i tak mampu nak terima u
.sebab i dah ada dia yang lebih i cinta
.i harap, both of u tak gaduh gaduh untuk rebut i heh!

.HAKHAKHAK

.weyh, happy birthday tauu
.sweeeeeet 24!

.may your birthday bring u as much happiness
.as u give to everyone who knows you

.sekarang kita dah tak sebaya
.u tua sikit dari i hehe!

.eh jangan marah-marah tau pasal entry neh .kalau u marah i, i tanak kawan u lagi lapan tahun .hari tu lapan tahun tak nak kawan .so, tambah lagi lapan tahun .so total lapan juta tahun .betul tak? .deal oke!?

.heeee~
.and once again, happy birthday bro!
.suka ada kawan macam kau ;)

*.:。✿*゚‘゚・ ✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.nanti i turun KL,
kita lepak sama ok geng! ;)

Photobucket

14 comments

dude said...

oh!
hepi besday jugak sayang! hohoho

.::WaNiE::. said...

oh happy birthday daydeck :)

ema.razali said...

HAHAHA :D happy birthday to him ~

Rina (◕‿◕)✿ said...

epi beshday bro!! tetiba*


hehe. intan, how to do like box kat sebelah ni. i tried tapi tak jadi..
id dia, amik nombor kat url page kite tu la kan.why tak jadi

next tutorial pls! ;)

*ajar kat sini dlu pn xpe,sabar dah hahaha*

daydeck86 said...

tq so much darling
tp bler nse aku admirekt ko ni
ahahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@dude

.ghey ekk ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.jum pegi buli dieee
.baling telurrr!
.hahhaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ema.razali

.tenkiess ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Rina (◕‿◕)✿

.tutorial mne syg?
.sidebar box neh ke?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@daydeck86

.hahahha aku tau kan
.ko tak yah nak malu3
.hahahahha
.mmpus hairi sepak aku
.hahaha

Rina (◕‿◕)✿ said...

untuk fan page. bukan like bawah post nih

hehe thank u~

Rina (◕‿◕)✿ said...

yang like box. untuk fesbuk. tekan like tu hehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Rina (◕‿◕)✿

.ok, tauuu
.nt i buuat k ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Rina (◕‿◕)✿

.nk i buat tutorial ke yang?
.lmbt sikit lah tapi ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13