Thursday, May 13, 2010

.How Many Wiggies?

.

Salam Readers~

Tak tahu lah lambat ke tak I post entry neh. I lambat online sebab mengalami kesakitan tulang belakang yang amat sakit T___T Doakan I cepat sembuh! Ada rezeki ada lah, tak ada, I redha.

Dan untuk Project Alpha Instant Cash Blogging kali ni meminta untuk mengira berapa jumlah wiggies dalam gambar di bawah

Agak-agak ada berapa ekk?
I teka ada 220

Korang pun boleh teka jugak!
Boleh letak jawapan dalam ruangan komen~ :)









Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

Photobucket

8 comments

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

pening mau kira

hehhehe....

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

.tau xpe
.saket mate T___T

lionteen said...

xterkire kot..
eheh

enyheartsdiamond said...

get well soon ye yayang :))

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@lionteen

.bole kire tp slow3 ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@enyheartsdiamond

.tenks babe! ^^

Ah Moy said...

aku teka ada 250...x tahu ar...aku nak kira sekali lagi la...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Ah Moy

.haha aku pn da mls nk kira
.saket mate! huhu

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13