Monday, May 10, 2010

.i tak pernah sombong - artis popular

.

Salam Readers~

I masih malas mau update pasal Family Day @ Corus Paradise Hotel PD tuuu. Esok esok lah ekkk I buat fully story. Huhu~ Just nak cerita, time sukaneka kat family day tu, ada jiran lama I cakap I sombong. Jiran I tu perempuan.

Mula-mula, I dah nampak dia dekat hotel tu. Tapi nampak dari jauh jer lahh. So, malas lah nak tegur. Takkan lah I nak terhegeh-hegeh pergi dekat dia. Dia pun bila tengok I, buat-buat macam tak kenal. So, kalau orang sombong dengan I, I lagik lah sombong!

Tengok macam gambar atas ni. Budak laki tu usha-usha I. Tapi I malas nak layan. Ok, fine I tipu. Hakhak. Ok, sambung cerita. I namakan jiran lama I tu, Eton-bukan-nama-sebenar je lah ekk. Sukaneka tu doang buat tepi pantai PD. Si Eton-bukan-nama-sebenar ni ada jugak. Kebetulan, I ada dekat dengan dia. I pun tegur lah dia. "Hi Eton!" sambil I senyum tengok dia. Then dia senyum sinis dekat I and cakap, "Hi Fateha, sombong ehh sekarang".

Omaigod, apesal dia nak cakap I sombong padahal I yang tegur dia dulu kot! Lain lah kalau dia yang tegur I. Haishh, rasa geram pulak dekat si Eton-bukan-nama-sebenar nehh. Dalam hati cakap, "Cis, menyesal haku tegur si Eton-bukan-nama-sebenar neh"

Siapa kata I sombong? Walaupun I ni artis popular, I tak kisah kalau peminat cilik macam gambar dekat atas ni, nak bergambar dengan I. I layan jer. Kalau setakat nak autograph I, apa ada hal?

HAHAHAHAHAHA!

See?
I tak sombong okeyh!

Bai~ :)

Photobucket

38 comments

faye said...

huhu...pelik manusia ni kan kita yg tegur dia kata kita yg sombong...huhu sabar je lar sis....huhu maybe dia nak tegur tp dia tunggu sis yg tegur dulu rasanya...huhu rasanya la

Atiekah said...

betul2..u tak sombong hehehee ;)

Si Kenit said...

ahahaaa
akak! nak signnnnnnnn
sambil tunjuk-tunjuk dekat baju
heheheee =D

nanie ;) said...

pdhal dye smbong kan sis..
Eton nk cover la 2..

sarah shafie said...

tak smbong lah kn?peace..

j0j0_bdiN@ said...

Si Eton tu memang cm tu~~kite dah tego de de plak kenekan kite balik~~
nanti I warning si eton tu~~~

.::WaNiE::. said...

kekekeke. kelakar jugak, intan yang tegur intan pulak kene panggil sombong?

hahaha eton etonn (bukan nama sebenar) ahaha

mohdhairihassan said...

artis popular eh...?
sayang,nnt jangan lupe makan ubat k..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

hye fateha
xsangka u sangat sombong skrg ni
hahahahahhahahhhhahaha

helena's said...

sebenanye si eton tu konon2 nak ego lah saje nak bg fateha tegur dia..eleh cakap kat eton tuh!hahahaa

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

haha..

ramainyer peminat

::cdot the dot:: said...

etonbukannamasebenar tuh kot yg bajet diva...u tak da la nmpk mcm artis popular, sombong apatah lagi...isyyyy, xda la...

faye said...

sis i really need your help...leh kita kontak sis x...on ym x sis...

Aidi-Safuan said...

ah, ko sombong! nak komen blog aku pon malas. :P

Dikna said...

yer betol...cik intan artis popular yang tidak sombong...ini serius...(^_^)

dak eina said...

sape ckp sis smbong..mne de...kn?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@faye

.eheheh maybe kot
.pk +ve je lerr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Atiekah

.hakhak
.ni nk bodek i ke hape neh? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.nk kene tmbuk ke budak kenit nehh? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@nanie ;)

.ye kot
.hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@sarah shafie

.hehe betul btul!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@j0j0_bdiN@

.hahahahahha
.bagus3 ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.haha tau xpe sis!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@mohdhairihassan

.hahhahhahha siut nye boipren

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~

.well
.u noe me
.ekekeke

.i sekeh u kang lya ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.haha nti kite ckp eleh kt die byk3 kali k sis
.hahahhaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ xkenalmakexchenta.blogspot.com

.heheh mne de
.saje poyo ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@::cdot the dot::

.ala kak cdot
.bodek kite le tuu
.hahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@faye

.hehe bole3
.jap ek

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Aidi-Safuan

.aku tak suka kau
.sbb tu tanak g blog kau
.lalalalala~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Dikna

.nt i banje u askem k
.hahhaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@dak eina

.hahah ni syg dakeina lebey nehh ;p

noor afzan said...

pelik manusia ni..

macam kes intan ni.

sape yang sombong sekarang?
intan tegur dulu kan.
means dialah yang sombong.
tul x?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@noor afzan

.haha tau pe kak
.x phm tul

yaya said...

ish!!giler kate kak intan ni smbong.
bek der.peramah.ala2 kak wanie=p..tettttt!!!!=p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@yaya

.heeee
.heppp
.jangan mcmtu sgt lahhh
.cencored sikit lah syg oiiii

b.E.L.L.e said...

haha.
cik intan tak sombong pown..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@b.E.L.L.e

.hehehe tq
.nti i banje askem k ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13