Saturday, May 15, 2010

.heh, balik melaka hari ni

.

Salam Readers~

I akan balik rumah sewa dekat melaka petang ni
sebab isnin dah start short cos

InsyaAllah kalau tak busy,
I akan update blog macam selalu! =)

I nak packing baju

Korang semua take care!
Bai :)
.
.
.
.
.
.
.
Eh, mesti korang pelik dekat update lain
tapi keluar entry lain
HAHAHA

I lagi pelik

Ok, bai lagi sekali!

Eh pelik kan apa yang i cakap neh
Tak payah layan

Otak I tengah sewel

Bai :(

Photobucket

10 comments

Sendra said...

entah..magik gila!!dekat update cerita anniverssry,tiba2 keluar cerita balik melaka..ajarkan please macamana nak buat magik tu??

mR.sYaH said...

selamat menjalani short course..

faye said...

salam ..sis..huhu nak balik dah yea...apa yang sis kata pelik x paham lew...huhu

ema.razali said...

ngee take care sys syg ^^

cik eykameow :) said...

x pelik punnnnn. huhuhu btw comel je bird bird tu :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Sendra

.hahhahah mne leh bgtau ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@mR.sYaH

.tq syah! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@faye

.x yah paham lerr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ema.razali

.tenks syg ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@cik eykameow :)

.uit
.bird2 ape eyka?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13