Saturday, May 1, 2010

.kenapa earning nuffnang i dari beratus-ratus dah jadik RM0.00 neh?

.

.scheduled mode+exam mode.
.salam readers~


.waaa i nak nangis boleh tak? .selama ni, i sangat sangat ambil berat pasal nuffnang ni .buat segala bagai project alpha instant cash blogging, pergi event gatsby .maintainkan unique visitors i .tapi tiba-tiba duit nuffnang i hilang macam tu jer! .wtf! .sedihhhhhhhh! .tiba-tiba duit i dari beratus-ratus tinggal RM0.00 jerr T___________T .kalau tak percaya, tengok lah gambar bukti kat bawah ni .kalau tak puas hati jugak, please click that picture to enlarge .i tak pandai edit-edit gambar macam Aus buat entry Lisa Surihani terjah dia .hakhak *tiba-tiba mood nak kacau aus hehe

.ok, kembali ke mood sedih semula
.dah dah, cepat klik gambar bawah ni

.haaa kan i dah kata
.nampak tak RM0.00
T____________T
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ok, first of all, i nak mintak maaf pada semua .hehe .saja buat entry hangit .kuikuikui~ .actually i baru jer cash out nuffnang i ;) .heeee tak banyak, sikit jerr ^^ .cukup lah i nak shopping sikit and beli domain baru .hiks! ;)

.so, sebab tuh lah earning i jadik RM0.00 semula .heeee~~ .tak apa lahhh, sikit sikit lama-lama jadi bukit .apa yang penting, i tulis entry pun, duit masuk walaupun sikit .ok lah kan, dari tak dapat langsung .hehe .so far, i dah 3x cash out dan yang ini, kali ke4 .alhamdulillah~~

.err korang nak tau ker berapa banyak dah i dapat? .errr tak payah lahhhh .i tak sehebat bro eyriqazz, bean moreno atau pun mel romeo .i cuma biasa-biasa jerr .ntah ntah, earning i sepanjang setahun i berblogging neh bersamaan dengan separuh bulan earning doang kan? T______________T

.hah!
.zoom lah sepuas hati korang

.untuk bulan neh jer, i dah cash out 2x .yang first RM180.66 dan tadi i baru cash out lagi RM206.58 .so, this month i akan dapat 2 cheques~~ .yeeeeeehaaaa! .sikit kerr? .alaaa yang penting duit neh halal dan hasil titik peluh i sendirik! :)

.ni yang semangat nak ber-blogging neh .so kepada korang semua, kalau nak cash out, cash out lah hujung bulan sebab pihak nuffnang akan start semak kita nye request hujung bulan dan akan mengambil masa 30 hari untuk proses .so, dalam awal bulan june atau hujung may baru i akan dapat both cheque tuu .yang cheque pertama tu saja i gatal tangan nak click cash out .padahal bukan dapat cepat pun duit tu .kena tunggu akhir bulan jugak! .huuu~

.so my dear friends,
.happy blogging! :)

.bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.tahniah jugak kepada bakal roomate
.yang baru jugak cash out nuffnang dia
hikkss!

.pssst!
.entry ni auto-publish
.i got exam on 2, 4 & 6may
. so i will less update
.kalau ada apa-apa, tinggalkan komen
.atau message di emel atau di form spring!
.kalau sempat, nanti i reply

Photobucket

42 comments

Aus MeLankoLik said...

siud , kau saje hangitkan .
aku tak hangit , aku jels , hahahak .

M a W a D D a H said...

wahhh..banyaknya..tahniah..tahniah...

mula-mula tu saspen jer..adoii..pandai wat cite..like this story..hikhik...

sib baik ada lagu adamaya..rasa cool balik..hahaha

cik aiLebiu said...

wahh..cepat eh naik earning tu...taniah taniahhhh..hehe XD

irahehe said...

haha..ira dah agk dah..
tahniah..

Shahrul Shaharuddin said...

pergh... 600 tu.. heheh~

Sharinginfoz said...

memang dah agak dah sorry, tak kena pun....

asfz lily said...

sis..
nk minx tolong leh??
pleasee...
explain sal nuffnang ni..
actually dah register tp xtaw nk wat apa..
setting apa...
xpaham even da buka page dye.. .T__T.
sile beri tunjuk aja sis..
tQ ^_^

Aidi-Safuan said...

huhu...kantoi edit picture guna photo scape. :p

Miss Mirror a.k.a Sam said...

wat suspen jer.... ingatkan you main klik2 sendiri nuffnang tarik balik income...

~LP Lum~ said...

salam intan~

huhuuhu... memula bca terperanjat aje.. then baru tau yg akak "terkena" ngan en3 tu... :p

joegrimjow said...

hekhek
banyak tu banyak

;)

Kapten said...

kaya2. ko open table

hahaha



Latest: Kantoi Aku Meminati Seseorang - PART I, PART II

Ilaaaa ツ said...

ouhh sis , FB sy :O .
heheh xD

ema.razali said...

sis ni buat org terkejut je tau ! HAHA :D

*ehem ! bila nak belanja ema ? haha :D

.rENEx. said...

sis bnjerrrrrr.....=)

btw,gud luck sis...

Si Kenit said...

haha
buat suspen je =p

Aqma eUcaLypTus GurL said...

congratz.. usaha lagi jom... :)

||| PöJìé PööH ||| said...

Whalaoooo!!
Jeles siottt!
Bila mau belanja mekdi nih?

Love,
PojiePooh Abdullah

aduka said...

mak oi.. byk tu cekgu intan..
blanje leh?
kekekeke..
=P

Mr.Homosapiensz said...

admire btol r cik intan ni klu bab earning...huhu....tahniah!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@M a W a D D a H

.hehe saje je ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Aus MeLankoLik

.ape nk jeles2
.hahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@cik aiLebiu

.tq ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Shahrul Shaharuddin

.sikit je
.i x pnh dpt advertorial mcm u ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@irahehe

.tq ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Sharinginfoz

.x kene ape?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@asfz lily

.nt sis free, sis ajar k ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Aidi-Safuan

.ape yg kntoinye
.wt pe nk malu edit gune photoscape
.lalalala~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Miss Mirror a.k.a Sam

.eh x de lah sis ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~LP Lum~

.hehehe sori kak ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@joegrimjow

.alhamdulillah ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Ilaaaa ツ

.heee knp ek?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Kapten

.x mo
.ko makan byk ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ema.razali

.bile kite jmpe? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.rENEx.

.tq dear ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.hehehe sori ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Aqma eUcaLypTus GurL

.tq aqma! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@||| PöJìé PööH |||

.tanak mekdi
.nk mo'mennnnn ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@aduka

.mane boleh!
.hahhahha

.bole lerr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Mr.Homosapiensz

.hehe tenks mal ;)

|| nemo mimosh || said...

banyak lah tu ! jeles oke ! =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@|| nemo mimosh ||

.jgn jeles pls! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13