Tuesday, May 25, 2010

.kepada followers dan readers blog i, boleh tak tukar comment korang ke pop up window?

.

Dan jugak buang lah word verification tuuuu
Sangat lah annoying sayang-sayang ku sekalian~~

http://farm3.static.flickr.com/2319/2279602117_ef061e5fa3_o.jpg
Susah tauuu I nak blogwalking. Dah lah internet slow. So kalau korang tak guna pop-up window dan still letak word verification tuu, korang makin men-slow kan proses I nak jengah blog korang dan sekaligus membuatkan I malas mahu baca entry dan komen.

T_______________T

Itu saja.

Assalamualaikum!

Photobucket

26 comments

Hazirah al-Barakbah said...

aish sabar babe sabarrr :)

owner blog :DD said...

ehh ehh , saia punya ta de word verification :PP HAHA and saia punya pop up window taok ! hehex , ske jalan2 blog nihh , byk tuto :))

Mysara Newrie said...

yeah ~ setuju sgt sbb pop up wndow lagi senang :D

faye said...

sis....saya punya blog pun slow k...???

chenta said...

setuju dengan u la sayang!i dah lama nak buat entry pasal ni..huuuu

Hazzy Ishak said...

nasib baik bukan gue

Kelyza said...

thanks sis intan , akhirnye sy tukar gak , wuhuuuuu =.=

Mario said...

ye arr....nnt buat arr kalau bole...kihkihkih

Liyanaa. said...

haha tak boleh lah intan nanti tak dapat nak menggunakan comment box yg lawa itu T_T

.::WaNiE::. said...

haah lagi prefer pop up comment senang sikit

~LP Lum~ said...

salam intan~

heheheh akan di tukar nani eik... :)

Si Kenit said...

oh, liza pakai pop-up window
lalalala~ =p

Cik Rara said...

i pnye oke je kn dear..hehe :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Hazirah al-Barakbah

.heh, sabar lah neh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@owner blog :DD

.ye ke?
.nt i dtg tgk ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Mysara Newrie

.heee betul3 ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@faye

.intenet sis yg slow ;(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@chenta

.hakhakhak
.tau xpe babe ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Hazzy Ishak

.huhu nasib baek ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Kelyza

.hehe bagus ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Mario

.hakhak ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Liyanaa.

.hehe xpe
.u gune hosting sndiri kan?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.betul tuh wanie ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~LP Lum~

.oke kak ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.tauuu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Cik Rara

.oke sayang ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13