Monday, May 24, 2010

.melaka pun ada monorail beb!

.

Salam Readers~

Hai hai hai~~ Sekarang tengah hujan. Tidur sedap neh. Huhuhu~ Semalam, time on the way balik dari rumah sendiri ke rumah sewa dekat melaka tercinta neh, I and family singgah rumah Pak Utih I dekat Ayer Keroh.

http://www.kosmo.com.my/kosmo/pix/2008/0228/Kosmo/Negara/ne_13.1.jpg
Borak punya borak, Pak Utih I cakap, June nanti, monorail akan start beroperasi dekat Melaka. Ohh I sangat teruja! I pun tanya Pak Utih, "Ada monorail ke? Bestnyeee.. Senang lah nak pergi KL nanti kalau nak dating! Tak payah naik bus~" Then Pak Utih cakap, "Monorail ni dari Taman Rempah sampai Melaka Raya jer lahh"

Owh ye ker??
Sadis tul
I ingat sampai KL
T___________________T


Tapi apa-apa pun,
tahniah untuk Melaka!
Yayyyy~~

Siapa-siapa yang duduk melaka and nak belanja I makan tuh, contact-contact lahh. I sentiasa available kalau orang nak belanja~ Hakhakhak~ Eh ok lah, mahu tidur kejap. Pukul 2.30 pm kang ada kelas QMT pulak. T____T

Bai!

Photobucket

18 comments

Si Kenit said...

oh yeke?
canggih!
=p

~LP Lum~ said...

salam intan~

wah2 makin maju mlaka skang.. bila plak sbn nak ada monorail?? :D

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kalau akak turun melaka..
leh belanje cendol pulut?
hehehhehe

helena's said...

I sentiase available kalau orang nak belanje-ahahaha

Anne Boleyn said...

Waah~ melaka sudah maju! Haih~ harap2 lah seremban pon nnti ada perkhdmatan putra ke monorail ke tk g KL. Cpat sikit dr nek komuter tuh. huhu. Ntah bile nye tah. C's bile nak blanje hana ni. hehe :p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.hakhak
.tau xpe! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~LP Lum~

.ala kak, srmban dah ade komuter
.kire oke lah tuu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

.mne aci
.akak lah banje kite
.kite x keje lg! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.hahaha shut up! ;p

izwan7 said...

cls ape time cuti2 ni?
buat shortcos ke?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Anne Boleyn

.tunggu sis jd jutawan nuffnang eh
.nt sis banje! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@izwan7

.a'ah amek short cos ;)

lionteen said...

makin maju la mlke skang..
hehe

♥ Xett Hereen ♥ said...

ceh! nak smpi kl! ngahaha!!
i tasabaw mau nek monorail tuh.
agagaga!!

=]

ha jum g makang sesame.
eh u kwat makan x?
jgn kwat makan taw?
t ta cukop wet i nak bayaw.

*kenyataan ini ditaip oleh kerana tpandang intan memAKANG pijahat ng rakusnya!*


=))

yok intan.
hang out.
dok melaka, dekat je ng uitm.
ekekee!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@lionteen

.hakhak tau xpe!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@♥ Xett Hereen ♥

.nk bnje ke?
.hakhak
.bole sajeee
.bile? ;p

♥ Xett Hereen ♥ said...

hahaks!
bebilos la,
wikin ke?
amacam?
tpi 2mgu neh zb sket. kazen kawen.
neh wikin.
kite banje, intan bayaw!

erkk?
kof kof kof!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@♥ Xett Hereen ♥

.ok, klu u free, ctc i k! ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13