Monday, May 31, 2010

.My Sweetheart Smells Like Fresh!

.

Salam Readers~


Yay~ Project Alpha datang kembali. Harap kali ini, I bernasib baik! Aminnnn~ Kali ni, tajuk assignment adalah berkenaan dengan bau kesayangan I iaitu bau bakal roomate I.


Errr nak I jujur ker nak I tipu neh? Hahaha! Mesti lah bakal roomate I berbau harum, wangi dan segar bugar bagai ikan di pasar! Erk! Bukan bukan! Bau bakal roomate I memang menenangkan hati dan sanubari ini. Ecececehhh~



Bila I dekat dengan beliau, I tak rasa pening, I tak rasa macam nak pengsan sebab bakal roomate I sangat menjaga kebersihan diri. Beliau akan sentiasa pakai deodorant bila nak keluar dating dengan I dan semestinya deodorant yang beliau pakai adalah Adidas Action 3 Fresh.

Adidas Action 3 Fresh neh tidak mempunyai alkohol langsung. So, memang bakal roomate I akan senang nak menunaikan solat bila pergi mana-mana. Dan kalau beliau nak pergi ke kelas, beliau takkan risau baju kemeja beiau akan berwarna putih pada bahagian *ketiak bila pakai deodorant neh. Cool kan? Tu sebab deodorant neh best! ^^

http://projectalpha.com.my/wp-content/uploads/2010/05/Week-14a.jpg

Untuk perempuan pun ada banyak jenis deodorant jugak. I pun pakai jenama yang sama, Adidas Action 3 Fresh. Baru lah sehati sejiwa sehati berdansa. Hakhakhak~~

Ok sekarang, mari kita layan video Project Alpha Season II Episod 40 - 42. Enjoy ^^







Bai

Project Alpha is presented
by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Photobucket

6 comments

vidadarisakura said...

nda sempat ni mau submit. ramai gilak suda hantar.hee

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@vidadarisakura

.haha tu la psal sis
.kite pn tatau lah dpt ke x ;(

nanie (✿◠‿◠✿) said...

gud luck sis ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@nanie (✿◠‿◠✿)

.tenks ^^

Sendra said...

ehh..hairy kata dia selalu pakai minyak atar je kat ketiak dia..ni tipu ni..tipu ni...hahahahaha..

(saja dengki biar u tak dapat..heheh)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Sendra

.hahaha jahat! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13