Friday, May 7, 2010

.nak mandi pakai swimming suit atau bogel je terus ek?

.

Salam Readers~

Maybe I akan offline selama 2 hari starting from tomorrow sampai ahad. Sebab I kena ikut mama i pergi family day under kementerian beliau. By the way, happy mothers day Mama! I adalah anak beliau yang first wish, then mama cakap nak bagi I hadiah. Huhu! Terbalik pulak~ Patutnya I yang bagi mama hadiah. Hehe.

Esok kami akan gerak ke Port Dickson pada pukul 8.30 am. Rasanya nak singgah rumah sewa I dekat Melaka dulu sebab I nak ambil crocs and baju sikit. Harap-harap abah layan kerenah anak beliau yang comel nehh.

Tadi mama tanya I, nak mandi tak dekat PD nanti? Hmm tak tahu lah nak mandi ker tak. I tak ada swimming suit. Swimming trunk apatah lagi. Hahaha! Ok, cukup.. Jangan gelak lebih lebih!

Mama cakap, nak belikan swimming suit untuk chacha. Kalau macam tu, I pun nak. Nak macam dekat gambar atas tuu. Boleh? Haha. Berdarah hidung semua manusia yang ada dekat PD tuu nanti. Hehe. Mama cakap, kalau tak nak mandi dekat laut, mandi dekat swimming pool dekat resort yang kami akan tinggal tu jerr.

Tapi, I tak nak mandi laut ataupun dekat swimming pool. Kang tak pasal-pasal I TERDERMA darah dekat dalam air tuuu.. Wuuuuu~ Kepada yang paham, sila diam-diam. Kepada yang tak paham, jangan nak ngada-ngada pahamkan! Huhu~~~

Nanti I snap pic banyak-banyak k dekat PD tuu... Kalau ada siapa-siapa yang duduk PD, boleh lah kalau nak meet up! Contact I okeyh! ^^ Rasa nya nak bawak laptop kot. Boleh Live Blogging! Weee~

Ok, nak rest and packing baju
Penat blogwalking hari ni

Bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pssst!
.bean sorry tak dapat lepak sama dekat tanjung
.i tak ada transport lahh

.errr..lagipun budak kecik mana boleh keluar malam
.HAHAHAHA!
.
.
.
.pssst!
.rindu dekat bakal roomate
.i'm counting the daysss sayang!

Photobucket

52 comments

aduka said...

jaga aurat..
huhuhu..

lieya orange M.I. said...

...hihiii, terderma darah tu takleh nak kata aper lah..mmg takleh nak masuk pool..=)

Kelyza said...

wahhh! beshnye sis nak pegi PD :D
enjoy ur holiday :D

Nisaeciz said...

wow. tak dapat ku bayangkan kalau kamu pakai bikini tuu huahua. yes yes saya pahamm! ;p

NISECA suka merapu

faye said...

bestnya g holiday....sis nak ikut.....!!!

hafizrahman said...

hihi.....jgn lah dikau berpakain sedemikian rupa...tercucuk mata semua mnusia nnt...ayat skema..tetttt

~miszirdawaty~ said...

selmat besday lah!

~miszirdawaty~ said...

selamat hari ibu buat mama kamu~

::cdot the dot:: said...

aku tak nak bygkan ko pakai s.suit tuh..nti aku koma...cuba plak ko bygkan aku yg pakai s.suit tuh..confirm ko koma 8 ari, intan...

FaTiN said...

dont wori lah. takkan terderma darah punyer *perenang negara ckp ni. hehehe*

ika honey bunny said...

haha.derma darah???

kacang said...

huhu.
sexy tuhh.
selamat mandi mande.hoho=)

Sendra said...

nak pahamkan juga ter derma darah tu macamana??terangkan lah kakak fateha..
*wink2*

[z@ck] said...

pakai baju kelawar la mandi laut..
hahahah

Sharinginfoz said...

apa-apa pun have fun, tak apalah taak dapat mandi kat pantai or kolam sana pun tak apa tapi jangan pulak tak mandi langsung

Jangan Lupa Segmen Kenali Blogger

GhOsToNe said...

uhuhuh....
faham2!

eik`S noName said...

hoho...best lah gi PD
ermm...yg nak amik crocs tu yg exicted tuh...

nnt letak gamba banyk2 dlm blog neh, nak tgk gak...hehe

b.E.L.L.e said...

ahahah.lawak r cik intan neh.
neway, sy duk seremban. tapi tatau boley trn pd ke x. sebab ade wedding kt muor.uhuhu

CikLilyPutih said...

Fat
kalau k lily tau ko mandi gak, pas nie confirm x nak mandi kat laut PD tu tau. eeeeee geli....

.::WaNiE::. said...

kekekekekek

tak dapek nak berendam la ni

hahahahha

rahilla mohari said...

eh. ibu kate tape mandi pantai if tgh MERAH. sbb mengalir kan. saye pon slalu wat. huhu. tp if pool, ta pasti pulak. buleh terderma darah kot. hihi. enjoy dear :)

zac zirwan said...

pantai PD koto la..bek mnd swimimgpool je best..=)

shaa bonitaa said...

mandi pkai tshirt pendek je senang..heee~~

||| PöJìé PööH ||| said...

Matilaaa timbul semua ikan² di PD klo org tuh pakai swimming suit lagu tuh..
Lalala..

Love,
PojiePooh Abdullah

ema.razali said...

HAHA :D faham3 ;p
tp best laa sis bole g PD .
hee ~ happy mother's day !

eik`S noName said...

nice...terlalu pendek ke comment???hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@aduka

.hoho baek~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@lieya orange M.I.

.hehehe tu la pasal ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Kelyza

.hehe tenks dear ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Nisaeciz

.hahaha tlg jgn bayangkan! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@faye

.alamak!
.knp x ckp awal? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@hafizrahman

.hahaha x lahh
.dun wori ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~miszirdawaty~

.hehe tq lalink~ ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~miszirdawaty~

.slamat besdae utk kamu! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@::cdot the dot::

.hahaha
.x terbayangkan kak! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@FaTiN

.wahhh ade perenang negara masuk blog i lahhhh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ika honey bunny

.hehehe i kan dermawan ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@kacang

.heheh okeyh ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Sendra

.pukul jugak budak kecik nehh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@[z@ck]

.hohoho bahye tuuuu
.kang terbang3 kain ai
.hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Sharinginfoz

.hehehe mesti lah mndi! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@GhOsToNe

.heheh bagus!
.gud boii ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eik`S noName

.x jd g amek crocs kt ruma swe
.x smpatt
.wuuuuu~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@b.E.L.L.e

.muar??
.ehhhh i duduk muar lahhh
.wedding tu area mane?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@CikLilyPutih

.mmg tanak kasik kak lily mndi pun
.hahahahah ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.x dpt lah sis
.wuuuu sedeyyyy T_T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@rahilla mohari

.tanak lah yunk
.x slesa nanti hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@zac zirwan

.heee x de lah koto sgt =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@||| PöJìé PööH |||

.hahahahha kejii!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ema.razali

.hepp
.sis belum jd mum lg lerr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@shaa bonitaa

.betul tu
.simple sudeyyy kan kan? =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eik`S noName

.agak pendek sebenarnye tp x pe
.tenks! =)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13