Thursday, May 27, 2010

.sabun ajaib!

.

Salam Readers~

Inilah ubat hai cukup istimewa
Kalau salah sapu bangun pagi hilang nyawa
Obat batuk kering batuk basah demam selsema
Mari beli obat ini
Gerenti puas hati

Hai obat hai obat mari beli obat
Kalaulah terlambat tak dapat
Hai obat hai obat mari beli obat
Kalaulah salah obat melompat

Hakhakhak~ Still remember this song? I pun tak hafal lirik sangat. Ni pun google jerr Huhu~ Actually I nak promote produk kawan I masa I diploma dulu. Nama dia Nadzirin. Sekarang ni, dia buat bisness Sabun AQURA. Sabun neh dah famous dah sekarang and dah keluar TV pun. Dekat Tv1 dan MHI di TV3 Kalau ada siapa-siapa pernah dengar, sila angkat tangan. Eh, tak pernah ker? T___T

Ok, meh nak cerita. Sabun neh kan magik tau. Dia boleh buat kita tahan mengantuk. Bagus lah untuk student. I ada terbaca satu testimonial. Dia cakap, dia selalu mengantuk walaupun baru pukul 11. Tapi since dia pakai sabun neh, dia dapat berjaga sepanjang hari and tak ngantuk langsung time kuliah! Magik kan? Hakhak~

Sabun neh bukan jer sesuai untuk student, untuk yang dah bekerja pun boleh jugak~ So, kalau korang berminat, boleh klik SINI untuk mengalami pengalaman magik ini sendiri. I pun nak try jugak! Huhu~ Dan yang best nya, kita pun boleh earning money sehingga RM1000 seminggu! Wuuuu~ Pakcik kayoooo... Boleh kahwin cepat macamneh! Hakhak~

Dan lagi satu, bila korang register, korang boleh dapat laptop DELL! Wahh! Best! So, kalau berminat, boleh klik SINI atau klik jer iklan dekat bahagian atas blog I tu. Iklan-iklan lain pun, anda di jemput untuk klik. Heee~

Bai!

Photobucket

26 comments

Aus MeLankoLik said...

eh , ade ek sabun tahan mgantuk , caner leh thn lak ni ??

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak kena pakai gak sabun ni
time keje jer ngantuk......
lepas makan nasi lemak ngantuk

hehhehe

[-suziey-] said...

hmm my hubby ade beli..busuk giler..last2 akk buang.mengamuk dia..ekekek:D akk ingt dia amik kt hotel..hahhaha

~miszirdawaty~ said...

siyes ade jugak sabun wt tahan ngtk???
xpenah dgr~
terasa kuno lak diri,
><

hakimfaridzul said...

cik intan, saya pernah guna gak, but then, masalah diri yang sangat mengantuk tak dapat dibendung!

ahahahahaha, tidur juga akhirnya!hak3

~LP Lum~ said...

salam intan~

penah dgr n baca pasal testi student yg ilang ngatuk bile guna sabun nie.. tapi blm teragak nak try laie.. :)

cik eykameow :) said...

ajaib betul lah sabun tuh. kikikiki. sis try pakai dulu lah. kalau betul , bgtwu eyka! hehe

dylli said...

maksudnya,
sabun ni buat basuh muka semata mata tanak bagi ngantok la eh?
kalau siap dengan penghapus minyak ++ jerawat di muka,
kan best!
HAHAHA.. :D

Si Kenit said...

macam best
nak join kena bayar berapa sis?
kena jadi promoter sabun tu ke?
kena byk berjalan lah ek?
T_____T

kay said...

u jual produk ni kew?

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

ala.. dh hbis blaja la..
bru nk try.
hu3..
sis cube la dlu..
kot2 berkesan bg tau la ek.. :P

lionteen said...

btul2 berkesan ke?
hr tu kat U lionteen ade jual gak..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Aus MeLankoLik

.basuh muke gune sabun nehh
.huhuhu try lahh ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

.hahaha kite plak stiap mase nantok =.="

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@[-suziey-]

.hahaha packing die mcm sabun hotel kan kak? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~miszirdawaty~

.heee ade
.baru je kuar
.eh, mne de kuno ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@hakimfaridzul

.ohh ye ke?
.depends pd org jugak kot
.u neh burung antu ek? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~LP Lum~

.xpe
.someday nti try lah kak ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@cik eykameow :)

.oke babe ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@dylli

.x silap i, mmg bole ilangkan jerawat lah ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.ntah lah liza
.sis x sure
.nt sis tnye kwn die tu ek

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@kay

.eh x lah
.i promote produk kwn i je ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

.x semestinye tym blajar je ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@lionteen

.ye kot
.sbb da masuk tv! hakhak~

dylli said...

kat UiTM,
bertempek iklan sabun tahan mengantok ni sem lepas.
tapi,
rasanya bagi p la apa apa pun,
macam tada effect ja kat student.
HAHA..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@dylli

.haha bese lah tu
.student lg suke shopping baju mcm sis ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13