Wednesday, May 12, 2010

.selamat hari ibu & selamat hari jururawat mama!

.

Salam Readers~

Gambar dekat atas ni gambar mama I. Yang pakai baju warna merah jambu tuu. Eh eh, bukan yang pakai baju merah jambu yang tengah terbongkang itu yerr. Itu rasaksa gorilla yang buas yang sedang mimpi berada di alam mickey mouse club house. Err ok, I mengaku itu adik I.. Tak senonoh kan tidur macam tuh. Huhuhu. Errr...I saja sebut merah jambu sebab chacha suka sebut merah jambu instead of pink! Hehe~

Hah, wanita cantik inilah mama I. Cantikkan mama I? Heeee... Mama, duit belanja mingguan naik lagi heh! Hakhak~

Ok, ini anak beliau yang perasan cantik. Err I tau I tak seputih mama. Gambar seterusnya akan menjelaskan kenapa I tak seputih mama. Teehehehehhe~~

Ini abah I. Abah yang terbaekkk di dunia! Cakap jer lah nak makan apa, confirm dia belikan. Baru tadi I cakap KFC ada ayam baru which is black pepper. Mintak-mintak esok abah belikan! Hikss~ Abah I memang tak suka senyum dalam gambar. Seorang pegawai polis mesti serius! Mana boleh senyum senyum! Haha~

Dan gambar terakhir, gambar anak mama dan abah yang comel. Sekian! Hakhak~ Ape kejadahnya I cerita tentang semua gambar? Haha! Actually gambar-gambar neh time kami semua dinner @ Corus Paradise Hotel PD time family day hari tu. Dah dah, tak payah nak membebel lagi. I just nak wish kat mama I;

Happy Mothers Day
and
Happy Nurses Day


ILYSM MAMA! =)

Photobucket

18 comments

naz said...

wah mama nurse ayah polis great family yaww

.::WaNiE::. said...

budak manja !

aduka said...

epi maders dei fo yor mam..
(happy mother's day for your mom)

=)

cik noneng said...

wah...mama sis nurse gak ye...

slmt ari ibu n ari jururawat gak ye untie :))

LORD ZARA 札拉 said...

hehee~

kem salam Mamanya~

weee~~

::cdot the dot:: said...

gen apak kuat kat situ..tp yg penting apak u mantop!!

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

sis..
tnganga chacha tito tuh..hehe~

kfc black pepper tu ek..aduh..terdesup!
mcm sedap jeks..~

Atiekah said...

nurse and polis..hehhehe pasangan yg ideal ;)

Si Kenit said...

ahahaaa
kak intan!
mama and abah kak intan sama dengan mama and abah bf sy
hehehe
polis and nurse jugak
ok, nak wish jugaklahh
happy nurse day to mama bakal mak mertua
muahahahaaaa

pstttt, walaupon kak intan tak seputih mama tapi hitam-hitam manis abahhhh =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

#naz

.hehehhe yeah ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.manje sikit jer ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@aduka

.tenks bro ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@cik noneng

.hehehe mama sis ckp tq ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@LORD ZARA 札拉

.dah kirim dahh ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@::cdot the dot::

.well
.hahahaha ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.cikfasya.(◕‿◕✿)

.die kalu tido mmg x hengat dunia!
.hahahha~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Atiekah

.hehe tq ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.cis!
.sibukkkkkkkkkkk
.nak jugak same! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13