Monday, June 21, 2010

.anak jiran rumah sebelah kena dera!??

.

Salam Readers~

Intanurulfateha away? Away lah sangattttt! ;D Mood untuk ber-blogging tak pernah habis walaupun lusa dah final. Kuikuikui~ Macam kesian pulak blog neh tak ber-update. I lapar. Dekat dapur dah tak ada makanan untuk di masak. Yang ada maggi jer kot. Alaaa tak best lah makan maggi. T___T Lapar Lapar Lapar!!!

KFC atau MCD?
MCD support Yahudi.

Jadi, nak makan KFC lahh! ;D

Actually, I nak gossip sikit nehh. Semalam housemate I yang tak balik rumah weekend lepas cerita, yang doang dengar budak menangis dan bunyik kena pukul time malam weekend tuh. Bukan nak busy body, tapi kan kalau dah tau rumah dekat-dekat sampai malam-jumaat-bising-pun-boleh-dengar-kuikuikui ape cerita? Lepas tuh dengar macam bunyik perempuan dewasa menangis.

Eh, yang ini bukan rumah abang-rumah-sebelah tauu.. Abang-rumah-sebelah tuh rumah dia sebelah kiri. Yang ini sebelah kanan. Oh yer, kami satu rumah sudah buat keputusan tak jadik mengorat abang-rumah-sebelah atas sebab-sebab tertentu. Wuuuuu~~~ *cheh, padahal dah kena bising sebab menggatal dengan lelaki laen walaupun dah ada boyfriend yang superman eh tak tak, super baek dan hensem heeeeee~

Sambung pasal anak orang sebelah rumah I balik.. Rumah sebelah kanan yer tuan-tuan dan puan puan.. Actually tak tahu lah betul ke tak kena dera.. Maybe budak tuh degil, sebab tuh kena pukul.. Ala, I pun masa kecik penah gak kena rotan.. Kuikui.. Tapi kan, kalau ye pun nak marah atau pukul, jangan lah sampai jiran sebelah rumah dengar.. Tak maniss gituuu.. Huuu~ Jom layan gambar pulak macam biaseee~

Ni lah budak yang kena dera tuu
Kuikuikui~

Eh mana de.. Ini danial. Beliau neh penyelamat kereta Pak Haji si owner rumah sewa I neh daripada terlanggar dinding. Tapi kesian dekat danial neh kan.. Diam jer dok kat situ. Hehehe.. Ok lah, sampai sini saja ruangan gosip.. Nak continue study. Lusa dah exam! Wuuuuu~~ T___T

Bai!

Photobucket

40 comments

Mario said...

ekeke...abis ko tak tolong ke weh...hehe

hakimfaridzul said...

semangat saya baca cerita dera2 ni.

tiba-tiba keluar danial!

hak3

dotblogspotdotkom said...

KFC tu kalu tak silap pakcik.... Kentucky Fried Chicken... dan malaysia masih membayar yuran penggunaan nama tu.... bayar pada siapa?... ntah le.. setahu pakcik kentucky nih hanya kat US je....

pakcik pun tak tau... kalau KFC tu dah tukar nama jadi Kulim Fried Chicken.... ntah le.. pakcik pun tak tau....

syahira ariff said...

ahahaha
comel jer mangsa dera tuh
=p

helena's said...

aik sikit punye comel nama dia danial?wakakah

Mr.Homosapiensz said...

starbuck pun xleh sokong gak...

kawan ckp Star = lambang bendera israel...Buck= Duit...

White Girl said...

Huhu, ingat ape tadi, but sangattt cute :)

lionteen said...

hahaha...
cute btui la danial..
jgn dera danial sudah la..
hehe..

gud luck yah:)

AkuChumel said...

hahah buat supen je..ingat budak kene dera betul2.adoi...cm budak2 :P
hee....gudluck tau.

Rowena Chasez said...

gudluck ye dear final!!!
hehee~

~LP Lum~ said...

salam intan~

wah... sgt2 cumel budak yg kena dera tu eik?? :)

mohdhairihassan said...

dah agak dah.
xdenye nak 'away-away'..

MissNafa said...

ish..ish..ish..
kenape tak siasat neh ape jadi..ngee :D kesian.tapi kan, mase kecik2 dulu pon selalu je kena rotan sebab bek sangat. hehe :)

noor afzan said...

lorh..
siannya anak patung tu..
kono jadi galang ganti pulak..
aisehh..

kk said...

wahh ingat betol2.nakal ni haha.

btw gudluck sis <3

Nurul chumel said...

cian anak org sebelah u tuh..agak2, anak dia tu berape tahun ek?

alynn malynna said...

gelagat jiran2..hihi...
kdg2 kita x nak jd buzy body..tp kene gak jd...cube kalau btol budak tu kene dera?? hmmm

mungkin 1 ari nnt intanurulfateha masuk tb sbb selamatkan budak kecik..hehehe..

rathiqah azmira rosli said...

hahaha comel la akak intan ni


kak intan apasal comel sgt belog ini.haih.

btw tenz cakap kita cantik ke comel tah.hahaha kak intan puji ni nak suruh rat bnje satay eh.haha

intanurulfateha ❤ said...

@Mario

.heee i xde kt tmpt kejadian
.mne nk tlg ;D

intanurulfateha ❤ said...

@hakimfaridzul

.heh, mmg nme beliau danial lah
.x caye, g google ;D

intanurulfateha ❤ said...

@dotblogspotdotkom

.rsenye malaysia dah beli sumenye
.tp nth lahh
.i pun x sure

intanurulfateha ❤ said...

@syahira ariff

.haish
.itu bkn mangsa dera
.mangsa dera anak jiran lerr huhu

intanurulfateha ❤ said...

@helena's

.hehe tau xpe
.die bf helo kitti ;D

intanurulfateha ❤ said...

@Mr.Homosapiensz

.betul
.starbuck mmg support israel

intanurulfateha ❤ said...

@White Girl

.hehhehe ;D

intanurulfateha ❤ said...

@lionteen

.tau xpe
.cute giler! ;D

intanurulfateha ❤ said...

@AkuChumel

.hoit
.betul lahh
.danial tuh dah masuk ceta laen dahh
.bkn ceta kene dera
.bce lah betul3 =.="

intanurulfateha ❤ said...

@Rowena Chasez

.tq babe! ;)

intanurulfateha ❤ said...

@~LP Lum~

.hehehheh tau xpe kak ;D

intanurulfateha ❤ said...

@mohdhairihassan

.b bkn nk tlg update kn ;(

intanurulfateha ❤ said...

@MissNafa

.i dulu kecik3 lg nakal ;D

intanurulfateha ❤ said...

@noor afzan

.tau xpe kak
.sian die ;D

intanurulfateha ❤ said...

@Nurul chumel

.x sure
.rse kecik lagik
.i meant skola rndah kot

intanurulfateha ❤ said...

@alynn malynna

.hahahha
.x nk lah msuk tb
.gelemer dgt nt ;D

intanurulfateha ❤ said...

@rathiqah azmira rosli

.comel ke serabut
.jujur je lah rat
.x yah nk selindung3
.sis x mara ;p

intanurulfateha ❤ said...

@kk

.tq syggg <3

~miszirdawaty~ said...

oh kejam~
jgn lah dera c comel itu,
heh~

intanurulfateha ❤ said...

@~miszirdawaty~

.heee bukan i yg dera
.pak haji yg letak situ! ;p

eykameow :) said...

hihi bace mule2 macam suspen.. :P last2 nak cakap kat sini danial tu coooomel bangatt ! suke laaaa

intanurulfateha ❤ said...

@eykameow :)

.mesti la eyka suke
.tu kn bf kpd helo kitty ;D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13