Friday, June 18, 2010

.APA ITU HYPROBULKSMS

.

Salam Readers~


HyproBulkSMS merupakan satu sistem hebahan SMS Pukal (Bulk) melalui Internet. Sistem ini sangat efektif dan dapat menjimatkan masa serta wang.

Sistem HyproBulkSMS ini sesuai digunakan untuk tujuan promosi, pengiklanan dan hebahan kepada kumpulan yang anda sasarkan.

Anda boleh menghantar bukan sahaja SMS, malahan MMS, Wap Push, Flash Message kepada semua rangkaian telekomunikasi tempatan & antarabangsa dengan satu kadar yang rata iaitu serendah 9 sen.

Heh, ada rupa macam seorang bisnesswoman tak? Hakhakhak~ Ok, meh I cerita
SIAPA YANG PERLUKAN BULK SMS?



Perkhidmatan Bulk SMS sememangnya sangat efektif dalam proses hebahan. Ia akan memberikan advantage kepada golongan PENIAGA/PENGUSAHA/AGEN INSURANS/UNIT TRUST misalnya, untuk memberitahu tentang produk terbaru kepada pelanggan.


Pihak SEKOLAH juga tidak lagi perlu menghantar surat melalui anak-anak mereka. Melalui Bulk SMS, semua info boleh dihantar terus kepada ibu bapa dengan hanya satu klik.


ANDA juga boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk jemputan majlis, ucapan hari perayaan dan SMS harian semurah 9 sen.

Kalau korang nak tau lebih lanjut tentang servis ni, boleh lah tengok sendiri dekat website doang ekk! Dan siapa-siapa yang gila SMS, boleh lah layan servis neh jugak!

MEMANG BERBALOI KOT! :)
Klik SINI!

Bai!


Photobucket

10 comments

kata kila said...

wahhh mcm cool jer!!hebat betol.tapi skrg kila dah kurang main sms :(

hakimfaridzul said...

penah dengar pasal benda ini dulu!!!!

bellar0ssa said...

kadang2 menyakitkan ati gak terima sms2 iklan no.hoho

mR.sYaH said...

sms pikallah ni kiranyalah.. sape nak kahwin senaglah.. hahah..

mohdhairihassan said...

saye gune perkhidmatan DIGI postpaid.
saya kol @ sms @ mms @ 3G dengan kakasih saya free je,
sebab beliau "sub-line" saye.
ehehehe...
ade sape-sape nak jadi "sub-line" saye lg?
:">

intanurulfateha ❤ said...

@kata kila

.hehe ye ke?
.xpe, kila kawen kang, bole gune ;p

intanurulfateha ❤ said...

@hakimfaridzul

.sis bru 1st tym dgr huuuu~ ;p

intanurulfateha ❤ said...

@bellar0ssa

.hahaha mmg pun
.tp simply delete je klu x suke ;p

intanurulfateha ❤ said...

@mR.sYaH

.hah, tu lahh
.x sbr nk kawen ;D

intanurulfateha ❤ said...

@mohdhairihassan

.lgkah mayat saya duluu!!!!!!!!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13