Thursday, June 10, 2010

.belum kahwin pun boleh mekap cantik-cantik lah! =)

.

Salam Readers~


Siapa kata kalau nak mekap kena tungu kahwin? You are totally wrong my dear~ Nak mekap untuk pergi dating pun boleh! Hakhak~ I rasa I yang buruk ni pun kalau mekap akan jadik cantik? Errr mungkin lah kot~ Kahkah~ Eh, jom layan gambar~ Heee~

http://1.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-FgVhzL9MI/AAAAAAAAHk0/rk0l-1qoWqs/s400/DSC03012.JPG
Sebelum mekap~

http://2.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-FgUz2PTkI/AAAAAAAAHkk/uASYMJkbpQo/s1600/DSC03048.JPG
Selepas~


http://1.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-FgVSy0miI/AAAAAAAAHks/ZODPb0xRBfw/s1600/DSC03033.JPG
Yang cantik, makin cantik!

http://4.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-Ffsl4aVVI/AAAAAAAAHj0/1gOvBCwFW0s/s1600/DSC03071.JPG
Kucing tu pun cantik *tiba-tiba =.="


Ok, tuan punya blogshop ini namanya Amy~ Seorang gadis yang baru berusia 24 tahun dan mempunyai pengalaman mekap pengantin. I pun suka tengok beliau mekap. Nampak natural sangat! Amy pun bepengalaman mekap artis seperti Nurul AF2. Bukan calang-calang orang tau dapat mekapkan artis! Heeee~
http://2.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S17K1pMT1mI/AAAAAAAAGyY/ACvWtr-OZHU/S220/nurul3.jpg
Semua perempuan layak untuk cantik. Yang tak cantik, jadi cantik dan yang cantik makin cantik! Heee~ So, siapa-siapa nak servis dari Amy, boleh masuk blog beliau contact beliau di 0196351535. Harga pun berbaloi-baloi~ Ahad I kena jadik pengapit. Rasanye, perlu tak I contact Amy?? Teehehehe~~

Everyone Deserve to be beautiful !~

everyone deserve to be beautiful !~

Bai!

Photobucket

42 comments

hakimfaridzul said...

boleh tempah untuk bakal isteri nih!

agagagagaga

hello sis!

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe... akak xsuka ber make-up.. xgemar ber make-up dan xpenah terasa nak make-up.. sebab terasa muka amat berat bila di make-up kan... :)

apasah contact amy, takut nanti intan lebih berseri dt pengantin lak... :)

Jard The Great said...

hehe.. nk tempah mase kawen nnt bole?

Hazman said...

Wow.... cantik la hasil make up tue.... nampak perubahannya....

sekamar rindu said...

salam..

subhanallah....comelnya..

✿ Cik Cimi said...

lawa~

dak eina (◕‿◕) said...

sis nie susa2 jew nk cll amy tu..sis gne jew lah khidmat mak andam yang mekapkn pengantin...hihi

Cik Rara said...

haruslah dear contact amy tuh..jadik pengapit kn..tp kalo u ada kawan y pandai mkup jgk,leh suruh die jew..jimat.. :)

..SeLaMbeR aJe.. said...

memang kalau nak make-up bile2 pon bole...tapi kalo da slalu sangat nanti time sendiri kahwen da xspecial..sebab da biase tengok..sbb tu slalu orang make-up ala kadar je..


p/s:kalo sis make-up jgn lupe upload pic kat blog...nak tgk gak transformasi sis nanti.. ^^

amaL said...

jadi pengapit? bila turn sis pulak? muahahaa.

eykameow :) said...

hehe kak amy ni duduk kajang.. jauh gile kalau nak suruh dye make up kan....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ouch.. amik berkat pengantin banyak2 eh yunk.. haha.

Mya said...

teringin nak tgk sis intan make-up macam tu.. agak2 bila boleh tgk ye.. :p

iRa~" said...

hee..cpe mekapkan?cantik lah sis!

.s.o.f.i.a. said...

yang.... who did the makeup? nak salute spring kat dia... cantik!!!!!!!!!!!!

Si Kenit said...

wahhhhh
liza dah masuk dah blog dia sis
cantik gila dia mekap
org ada jerawat muka dah terok pon pas mekap jadi??
lawooOOO!!
nak mintak dia tolong mekapkan liza lah nanti masa kawen
bahahahaaa

helena's said...

nak kawen pulak rasa.hahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@hakimfaridzul

.wahh gatal ekk!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~LP Lum~

.ekekke saje je kak gedik3 ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Jard The Great

.amboi! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Hazman

.heee itu lahh
.cntik kan? ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@sekamar rindu

.heee ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@✿ Cik Cimi

.tau xpe ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@dak eina (◕‿◕)

.heee segan! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Cik Rara

.i tade kwn3 yg pndai mekap lah syg

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@..SeLaMbeR aJe..

.ekkekeke
.tade mknenye sis nk mekap ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@amaL

.haha diam lah siv

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eykameow :)

.kekkee sis ckp nti senang tym sis kawen ngan hairi
.hairi kan duudk puchong
.x jauh mne punn ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

.eh mesti! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Mya

.ekekeke ntah ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@iRa~"

.amy! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.s.o.f.i.a.

.g lah blog die ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.wah wah wah
.bile nk kawen? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.haha gatal! ;p

dieba rahman said...

tantek2

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cantik n superb!!!
hhahaa, makcik minat.. nk try ty pakai makeup ape ni.. =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@dieba rahman

.heee cantek kan?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

.hah, try lahh! ;)

fify_karim said...

seriusly...sgat cantik..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@fify_karim

.heee btul!
.cantik sgt!

AmY-AdLi said...

heee.. thx intan utk entry ni...
=) =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@AmY-AdLi

.welkem babe ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13