Monday, June 7, 2010

.Best Bits of Project Alpha Season 2

.

Salam Readers~

Wuuu~ I baru balik kelas.. Sedihnya dapat tahu berita sedih nehh... Maknanya lepas ni, dah tak dapat lah duit free lagik.. Tak dapat lah RM20 setiap minggu! Warghhhh sedihnyaaaa~~ T____________T

Kalau tak, setiap minggu jari I akan kelam kabut taip entry semata-mata untuk Project Alpha Instant Cash Blogging neh. Cepat jer earning Nuffnang bertambah tanpa bantuan Buffered Earning. Teehehehe~~ Setiap minggu jugak lah I akan all bakal roomate "Eh b! b! Cepat lah buat entry Project Alpha, bla bla bla"

Actually I ada jugak layan Project Alpha nye aktiviti dengan tengok dekat youtube. Nak tengok dekat TV memang tak sempat lahh. So, kena lah qada tengok dekat youtube yang terpaksa-tunggu-dia-habis-buffer-baru-boleh-play! Huh!

Biasa lah, internet slow. Memang lah I kena tukar ambil pakej P1Wimax yang Nuffnang dan Project Alpha suggestkan. P1 wimax pun salah satu sponsor Project Alpha show untuk musim ini.

I sangat teruja dengan pengacara Project Alpha iaitu Jojo Struys. Sumpah beliau sangat adorable okeh! Bila lah I akan jadik cantik dan menawan seperti dia ekk T___________T Lepas tu, bloggers-bloggers yang terpilih musim ni semuanya superb! Antaranya ialah Azwan Ali, KY, Niki, Ninie, Chessie, Shaolin Tiger and Joe Lee. Dan I paling tak sabar nak tau siapa yang akan terpilih untuk jadi blogger jemputan untuk musim depan. I pun ada hantar video tapi I dan confirm yang I TAK DAPAT! Teehehehehe~~ ;D

Lasltly, jom layan video terakhir dari mereka semua. Sob sob sob~ T_____T








Project Alpha is presented by
Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Bai!

Photobucket

16 comments

Mario said...

apsal bai lak ni...?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Mario

.hehehe saje ;p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hueh ?

nape intan ?

hakimfaridzul said...

wah!!!
bagusnya!!!
ajak bakal roomate sekali!!!

enyheartsdiamond said...

ntah bila eny nak mula menda ni :)

tak pernah buat :)

HaFizRahMaN.com said...

u nie rjin la ...tiap kali ada i.c.blogging...mct u cepat je post...=)....errmmm ada lagi post pasal u...kali nie i gtw....hahahaha

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/06/orang-cakap-kedah-lagi-bagus-dari.html

Kancilbiru said...

babai to PA....sob!sob! jugak...huhu

mR.sYaH said...

sepanjang projek alpha ni.. pernah join skali tu pun xberjaya.. hahah...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

.uit knp ape lolly?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@hakimfaridzul

.i ajak tp die mls buat
.grrr grm!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@enyheartsdiamond

.da abes dah syg
.da tade lg dahh huu
.ni last
.sedeyyy

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@HaFizRahMaN.com

.i da bce dahh
.kekeke lawak lah u neh ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Kancilbiru

.tadapat lah duet free lg
.waaa~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@mR.sYaH

.heee i tapena give up!
.mate duitan sungguh hehee

[-suziey-] said...

hehe ade kesempatan syiok la..akk xsompek nk follow dh..hehe..tahniah di ats rezeki berganda2..syukur

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@[-suziey-]

.tenks kak
.kite pun klm kabut buat
.tp alhmdulillah, ade gk rezeki ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13