Sunday, June 6, 2010

.code lagu dalam blog for free!

.

Salam Readers~

I dah update dah coding untuk lagu dalam blog.
Boleh KLIK sini untuk cilok code tuu.

Happy Blogging! =)

Tiba-tiba I rindu rambut comel nehh ;) Sila abaikan mata I yang lebam. Harap-harap sebulan lagi mata I dah tak lebam sebab bakal roomate I ada bagi I Garnier Eye Roll-On. Thanks sayang~ :-*

Bai!

Photobucket

24 comments

HaFiZaH said...

cikgu, ble ajrkan saye camne nak wat blog cam cikgu? cantek law... please!!

faye said...

salam sis...saya nak letak coding lagu blog tu kat blog saya leh x...tapi jangan riso saya akan kredit pada sis... n saya akan tulis sesiapa yang ingin kan coding code bolehkunjung ke blog sis boleh tak...hohoho saja nak memenuhkan blog saya...ok x nanti saya dah siapkan entry tu sis baca dan kalo sis ada yang mcm x pueh ati ngan entry tu sis bagitahu saya akan ubahkan ...boleh x..wah panjangnya...

AkuChumel said...

xnak komen apa2..nak komen gamba je.haha nice sgt.da la bj kurung biru.haha ayu la kunun walaupun mata cm garfield da.:P

::DaK KeCiK:: said...

Intan,u telah ti tag..Sila terjah ke blog inda k.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@HaFiZaH

.ek, cmne nk ajar fiza
.meh dtg umah cikgu mehh

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@faye

.bole jer ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@AkuChumel

.gmbr raye kot
.hahaha
.garfield comel hape ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@::DaK KeCiK::

.oh menn
.tag lg
.tgk lah nti i buat
.tu pun klu rajin ;p

.::WaNiE::. said...

baju kurung kamu cantik sista

bak pinjam nak pi kenduri kawen nxt week hahahahahha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.muat ke sis? ;p

HaFiZaH said...

ish cikgu nieh...
blog cikgu cantekk lorh...
camne cikgu wat??

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@HaFiZaH

.cmne cikgu nk ajar?
.soh dtg ruma, x mo
.leh cikgu buat tusyen ;p

HaFiZaH said...

ish cikgu nieh.. xpe.. xnak ajrkn... merajuklah!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@HaFiZaH

.heee cmne cikgu nk ajar kan
.cube ckp ;p

lieya orange M.I. said...

blog kamu semakin cantik..=)

bulatnyer mata...=)

Rafieq said...

tenkz kak.. 3-3 lagu tuu akak letak..

kak bleyh bagitaw x dr mner template yg ni akak dpt??

enyheartsdiamond said...

thx 4 da code sygggg... muahhsssss!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@lieya orange M.I.

.tq dear ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Rafieq

.huuu kt blogger neh jer
.welkem ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@enyheartsdiamond

.welkem yayang ^^

kk said...

wahhhh comelll nye babeee. <3 <3

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@kk

.heee tq! ;)

Cik Cinta said...

hehe tq

gee suri said...

salam.. LEY AJAR SAYA CAMNER NAK WAT BLOG CAM AWAK NIE..CANTIK LA... :-) <

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13