Friday, June 25, 2010

.contest! here i comeeeeeeeeeee!!!

.

Salam Readers~

Selamat pagi semua! Heee~ I dah dekat rumah. Boleh online sepuas hati. Boleh tidur lama-lama guling-guling atas katil yantg empuk, boleh gaduh dengan chacha setiap hari, boleh makan ikut suka... Heee itu lah sebabnya rumahku syurga ku ekkk!


Google image.

I mahu join contest yang kawan-kawan buat dan tag I. Banyak sangat, sampai tak ingat. I nak support kawan-kawan. Menang kalah adat pertandingan. *ayat sedapkan hati sendiri kuikuikui* So mintak tolong korang bagitau I dekat ruangan komen entry neh yerr! Thanks!

Bai!


Photobucket

14 comments

hakimfaridzul said...

sis intan!
so how ur exam???

great???

ok, ni kontest saya!

: http://hakimfaridzul.blogspot.com/2010/06/contest-india-ada-malaysia-tiada.html

Rina (◕‿◕)✿ said...

hee, join2 lucky draw rina. entry atasss skali.

jum2.manetau cik intan lucky,plus leh tlg rina promote blog hehe

join ekk thanks :) :*

Amanda Sabariah Shamsuri said...

jom join contest mata menawan ^^
boleh refer sini untuk ke blog cik faten
ay Block.....Please jangan nakal... ......Enjoy Reading My Own W

irahehe said...

kak intan..meh join contest nie..hadiah dari moscow..lagipun ira dah tag kak intan.hohoho~

sinie..

http://thesequelofirahehe.blogspot.com/2010/06/contest-miszlullaby.html

intanurulfateha ❤ said...

@hakimfaridzul

.ok ok, nt sis buat k
.xm oke jer ^^

intanurulfateha ❤ said...

@Rina (◕‿◕)✿

.baek cik puan rina! ;p

intanurulfateha ❤ said...

@Amanda Sabariah Shamsuri

.okesss
.nti i join! ;D

.tp mata i x menawan T__T

intanurulfateha ❤ said...

@irahehe

.oke syg~
.nt sis join!

Rara Nasiha said...

memang banyak contest. tapi i tak join.hehe

Nurul chumel said...

hye cik intan..
ni my contest..join..jgn x join..

http://nurulchumel.blogspot.com/2010/06/contest-foto-couple-paling-hot.html

intanurulfateha ❤ said...

@Rara Nasiha

.i pun malas sbnrnye
.tp saje nk isi mase lapang tym cuti nehh ;D

intanurulfateha ❤ said...

@Nurul chumel

.oke!
.nt i join k~~

tiha said...

sis intan saya dah tag sis untuk kontest dari lensa buruk baca blog saya ye untuk maklumat lanjut klik lensa buruk dlm entry saya tu..

http://fasham87.blogspot.com/2010/06/lensa-buruk-contest.html

intanurulfateha ❤ said...

@tiha

.insyaAllah ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13