Saturday, June 26, 2010

(Contest) .India ada, Malaysia tiada

.

Salam Readers~

Yay! Hari ini mahu ber-contest lagik. Kali ni, contest dari Hakim Faridzul atau Cepit. Apa yang ter-cepit pun I pun tak tahu. =.=" Tajuk contest neh, India ada, Malaysia tiada. Pfft! Pening I pikir apa yang ada di India, tapi Malaysia tak ada. Harap-harap I menang! Kalau tak menang, I majuk! Hikhik~~

Nak tau tak apa yang ada di India
tapi Malaysia tak ada?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Perempuan bertindik hidung~
Eh ni dekat Malaysia pun ada!

Perempuan bertindik makan ais?
Err ni pun kat Malaysia bersepah!

Macamana pulak dengan Aishuuu!!
HEeeee~

Ni memang lah tak ada dekat Malaysia
^.~


Heee ok-ok,
kali ni betul-betul ehhh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaa~~
Aci tak? Hakhak!

EH tapi memang betul lah. "Kenderaan' dekat atas neh, mana ada dekat Malaysia. Kalau ada pun, keluar dalam TV Malaysia sebab tengah tengok cerita Hindustan. Kuikuikui~ Ok, jom tengok syarat contest neh pulak ekk.


1) Mesti geng cepit (follower). DONE.
2) Buat entry tajuk, "India ada, Malaysia tiada". DONE.
3) Entri mesti kreatif dan menarik untuk dibaca. DONE.
4) Gunakan sebarang gambar untuk mencantikkan entri neh. DONE.
5) Letak gambar cepit paling hensem dekat entri neh dan link kan. DONE.
6) Letak link entry neh dekat entry contest cepit DONE.
7) Tarikh tutup 5 July! Pssst! Sis pakai T-Shirt saiz XS tau! ;D DONE.

Nak tahu hadiah dia? Ada 3 hadiah tau! Klik SINI kalau nak tau! So, jom masuk ramai-ramai! Heeee~~

Bai!

Photobucket

18 comments

hakimfaridzul said...

wah~

ok sis!

thanx!

intanurulfateha ❤ said...

@hakimfaridzul

.welkem ^^

taz said...

rajinnye akak masuk contest. kite pon nak buat contest la nti. hehee

intanurulfateha ❤ said...

@taz

.saje jerr
.support kwn3
.lgpun tgh cuti sem kann ;p

Frank Lampard said...

kalo saya tunjuk kt blakang umah saya ade minatang tu cmne ?

intanurulfateha ❤ said...

@Frank Lampard

.hoit
.klu ade pn, jgn lah reveal skng
.nt sis kalah lah ngek!
T___________T

kak ina kl said...

goodluck yer..

intanurulfateha ❤ said...

@kak ina kl

.tq aunty! =)

Si Kenit said...

betol lah tu
hiks, gudluck sis ;)

✿ emazwan ✿ said...

HAHA ! betul gak , kenderaan tu mana ada kat Malaysia ^^

intanurulfateha ❤ said...

@Si Kenit

.tenkiusssssss

intanurulfateha ❤ said...

@✿ emazwan ✿

.haha tau xpe!

♥ Xett Hereen ♥ said...

gudluck!

hahahaaa.







(kontes i xmo plak dak intan neh masok kan, huh. majok!)

intanurulfateha ❤ said...

@♥ Xett Hereen ♥

.alaaa yang
.nt i masuk k ;p

eykameow :) said...

contest ni serius menarik! sis mesti menang la.. sbb 1st eyka baca dah gelak besar. wakakaka!

intanurulfateha ❤ said...

@eykameow :)

.hahah ye ye o je sis menang ;D

ieQa sWetLuv said...

wahh menarik!! good luck okeyh wee =)

intanurulfateha ❤ said...

@ieQa sWetLuv

.tq ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13