Friday, June 25, 2010

(Contest) .Lucky Draw by Rina!!

.

Salam Readers~

Ni contest yang pertama yang I join untuk kali ini. Banyak lagik contest lain tengah KIV. Kuikuikui~ Ok, jom ikut arahan Rina untuk contest nehhh.

1) Kena letak banner Rina dekat sidebar. DONE!


2) Link kan blog dan blogshop Rina. DONE!


3) Buat satu entry tentang contest neh dan letak both banner dalam entry nehh. DONE!

rinastoriesrinawardrobe

4) Tinggal link entry contest neh dekat entry contest rina. DONE!

5) Add facebook Rina Blogshop dan jadi follower. DONE!

Heeee semuanya settle!
Ok Rina, kira I dah menang lah kan?
Kuikuikuiiii~~

Kawan Rina, Rina and I time event Gatsby.

Ni pulak I pakai baju yang I beli dekat
Rina Wardrobe.

Baju neh cantik
kan kan kan??
;D

Eh korang masuk lah contest neh jugak!
Ada 20 hadiahhh tauuuuuu!!!
Nak tengok hadiah, klik SINI!

Ok, itu saja.

Bai!

Photobucket

10 comments

Rina (◕‿◕)✿ said...

yeyyyy!!! thank u thank u! hehe

malu i *xpasal*

cantik2 je slalu entry intan. leh buat tips ni "entry tersusun cntik rmai orang nak bace" hehee

anyway, gudluck intan! ^_^

intanurulfateha ❤ said...

@Rina (◕‿◕)✿

.keh keh
.kire i dah menang kan kan kan? ;p

eykameow :) said...

hehe nak try nasib gak ahh :P btw gudluck siss!

tiha said...

huhu wah sis kalo menan si nak hadiah no berapa...^__^

fatinathirahazmi said...

kalau akak nak award tu ambik je laa .
hehe ~ tak kisah punn .
lagipun blog akak memang cute dan 'matang' pun .
tak macam blog fifiey .
macam kanak-kanak riang je >.<

intanurulfateha ❤ said...

@eykameow :)

.masuk tau! ;p

intanurulfateha ❤ said...

@tiha

.huuuuu nk adiah no 20! ;D

intanurulfateha ❤ said...

@fatinathirahazmi

.matang ker?
.ahakks!

mama zharfan said...

salam ziarah..me jln2 cni :) nice blog..
have a happy weekend!! & good luck!

intanurulfateha ❤ said...

@mama zharfan

.tenkiu kak! ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13