Thursday, June 24, 2010

.dapat buffered baru ---> total 8 buffered!

.

Salam Readers~

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat! I dapat Buffered baruuu ------- Air Asia! Jom ramai-ramai pergi Perth! Yayyy! Dah ada 8 buffered! Hm ingatkan semalam main-main jer dalam blog I, sekali betul-betul daaaa.

Heh, sukanyaa!

Bila bangun pagi, I check Nuffnang. Semalam ada 7 buffered. Patutnya ada 8 buffered tapi hari ni ada 7 buffered jugak walaupun ada pertambahan 1 buffered AirAsia tuh. Bila belek-belek, rupanya 1 buffered dah turun jadik metered. Baru RM22 dah turun jadik metered. Wuuuuu~ Tak sabar-sabar nak tinggalkan I! T____T So sekarang ada 7 buffered jer, bukan nye 8 macam I cakap kat tajuk entry nehh. T____T

kembang hidung heh

Setakat neh, Celcom yang paling banyak menyumbang kepada pendapatan I. Heee~ Dapatlah I beli DSLR! Thank you sooo much celcom! ;) Harap-harap AirAsia pun jadik penyumbang terbesar I lepas neh ^.^ Thanks a lot Nuffnang!

Eh ok lah, I nak breakfast then continue buat revision. Exam I petang nanti pukul 2 then lepas exam terus balik Muar tercinta dan cutiiiiiii! So, dapat lah I terjah blog korang korang korang semua dari rumah menggunakan internet streamyx yang laju berdesup tak macam berukband nehh T____T

Macam biasa,
WISH ME LUCK
untuk exam petang neh!

Bai!


Photobucket

32 comments

hakimfaridzul said...

wah!!!!
awesome kan???
7 tuh!!!!

menyala-nyala warna merah kat atas tuh!

goodluck untuk exam petang ni sis!

Diriku said...

uiks.. bestnya dapat income... huhuhu...

:: Feez_Mior :: said...

untungnya byk dpt buffered.. I ada 1 jek.. T__T

Abg.Syuk said...

wow best nye.... bila la aku dpt mcm ni.. baru je mula.. tak reti pon...hoho.. harap harap sudi tunjuk ajar.
-abg.syuk (syukriq.blogspot.com)

Nurul chumel said...

hmm..besh nye dpt buffered..nape i x pernah dpt?? :(

aishahumairah said...

wah..
sonoknya..nk share..hehe

Hazzy Ishak said...

fuh fuhhh byk betul buffered dia

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe.. moga2 tercapai hasrat nak beli dslr tu... :)

all d best n selamat bercuti... :)

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

wahh sungguh bertuah kakak intanurulfateha saya satu pon tak penah dapat ,congrats yee :D

Rina (◕‿◕)✿ said...

adoi. bagi tips sikit bleh. rina 1 je kot? sobs~

✿ emazwan ✿ said...

wahh banyak gilaa buffered sys . hehe ^^ tahniahh ;)

enyheartsdiamond said...

kayalah intan :))

Rowena Chasez said...

gudluck 4 ur exam dear..(:

aurikelsan said...

gudluck....

mR.sYaH said...

huargh.. bestnyer...

intanurulfateha ❤ said...

@hakimfaridzul

.heee tuh lahh
.menyala2 ;D

intanurulfateha ❤ said...

@Diriku

.sgt best!

intanurulfateha ❤ said...

@:: Feez_Mior ::

.alaaa lame3 nt dpt byk lh ;)

intanurulfateha ❤ said...

@Abg.Syuk

.i byk buat entry psal nuffy
.bce lah ekk ;)

intanurulfateha ❤ said...

@Nurul chumel

.x pee
.lmbt laun dpt gak
.maintain kn trafik 200 keatas k! ;)

intanurulfateha ❤ said...

@aishahumairah

.heeee xleh ;p

intanurulfateha ❤ said...

@Hazzy Ishak

.x lah byk mne
.7 jerr ;p

intanurulfateha ❤ said...

@~LP Lum~

.huuuu nk dslr!
.waaaaaaaa

intanurulfateha ❤ said...

@anyssreynastorymorypreetydirtysecret

.ni pun sis lme berblogging bru dpt tauu
.blogging dgn sbr! ;)

intanurulfateha ❤ said...

@Rina (◕‿◕)✿

.x de tips lah yang
.maintain traffik je kot ;DD

intanurulfateha ❤ said...

@✿ emazwan ✿

.tenks syggg~

intanurulfateha ❤ said...

@enyheartsdiamond

.hahhaha x de mknenye kaye ;D

intanurulfateha ❤ said...

@Rowena Chasez

.tq ^^

intanurulfateha ❤ said...

@aurikelsan

.tq ! ;)

intanurulfateha ❤ said...

@mR.sYaH

.heeeeeeee ;D

eykameow :) said...

tahniah sis. eyka baru 5 . tapi ni pun dah terkejut jugak. sbb tak update tapi check2 ada 5 daa.... :) hihi t eyka update ea.. boy marah la asyik on9 jee :(

intanurulfateha ❤ said...

@eykameow :)

.haish boy neh
.nt sis mara die balik!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13