Saturday, June 19, 2010

.free facebook access di mana-mana saja anda berada!

.

Salam Readers~


Heee... Mesti korang pun kaki facebook macam I kan kan? Tapi kalau handphone yang ada wifi, boleh lah facebook-ing bila tempat tuh ada free wifi. Tapi bagi yang tak mampu nak ada handphone canggih macam tuu, korang still boleh facebook-ing jugak! FREE OF CHARGE TAUU!

http://monica.ipublish.no/files/2009/11/free-hugs.jpg
*peluk pun free tauuu! Huuu~

Tapi mesti tak ada orang yang percaya kan?? Hah, mula-mula I pun tak caya gak tapi bila I dah try sendiri, dan ianya betul-betul free. Then I cakap dekat bakal roomate, beliau pun teruja gak sebab free!

Tapi ianya FREE untuk pengguna DIGI jerrr... Teeehehehee~ So, mari lah bertukar ke DIGI.. Kalau korang sayang number Maxis atau Celcom korang tuh, korang boleh jadikan DIGI neh your second number.. Tak rugi apa-apa pun! Guna handphone biasa pun tak apa, janji ada GPRS atau 3G.

Untuk surf facebook FREE, just simply type http://0.facebook.com dan mula lah surf! *0 dalam petikan ini adalah zero, bukan huruf O!* Credit prepaid atau bil korang takkan jalan. Nanti dekat atas sebelah page Facebook tuh ada tulis Free access by DIGI.

*click to enlarge*

Gigih I snap pic handphone I neh
Siap pinjam handphone mama lagik
=.="

*click to enlarge*

Close up~

So, selamat mencuba! :)

Bai!

Photobucket

28 comments

mohdhairihassan said...

fuhh...seb bek lah saye bukan pengguna digi.
saye gune digi postpaid.
awak ni to-may-toe eh?

.:: Suhaidah Tan ::. said...

wah yekew...kena bile digi lah klu cmni huaau

aurikelsan said...

best2x...tp yg xbestnya sbb fren & fmly takde yg pakai Digi

~LP Lum~ said...

salam intan~

huhuhu.. tnggu maxis or celcom wat ar, baru blh nak guna... :(

faye said...

wah bestnya kena tukar digi neh...huhuhu^__________________^

intanurulfateha ❤ said...

@mohdhairihassan

.awak neh orange kan?
.no wonder lah awak neh annoying!
.lalalalalalala~~

intanurulfateha ❤ said...

@.:: Suhaidah Tan ::.

.beli jgn tak beli! ;p

intanurulfateha ❤ said...

@aurikelsan

.i pun same
.tp i buat sup-number dgn bf i ;)

intanurulfateha ❤ said...

@~LP Lum~

.heee kite x sabo
.x mo tunggu3
.lmbat sgt! ;D

intanurulfateha ❤ said...

@faye

.heh, cpt tukar!

mR.sYaH said...

enset ada satu jer..

intanurulfateha ❤ said...

@mR.sYaH

.alaaa murah jerr hp skng nehh

Si Kenit said...

hahaaaa. bagos ni ;)

Syaza Kelyza said...

ala sis , saya tak pakai digi la pulak , huuuuu~
=.=''

intanurulfateha ❤ said...

@Si Kenit

.pkai digi ke kenit?

intanurulfateha ❤ said...

@Syaza Kelyza

.hah, pe lg
.g bli simcard dg skng! ;D

Nurul chumel said...

bestnye..tp i xde digi..kalo beli no digi, da masuk 3 no da..ish..

fArAh nAbiLA said...

mmg jadi!!hehe menarik tol

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

best tuh
mau tukar digi gak..dri dulu niat da ade..tp sowg agi tuh tamau..ish...~

intanurulfateha ❤ said...

@Nurul chumel

.alaa pe salahnye ;p

intanurulfateha ❤ said...

@fArAh nAbiLA

.hee best kan? ;D

intanurulfateha ❤ said...

@.cikfasya.(◕‿◕✿)

.ugut die lah
.ape lg
.ahahhah ;D

Melz said...

i guna maxis . semua internet i boleh access miahahaha FREE juga :P

intanurulfateha ❤ said...

@Melz

.eh ye ke
.u pkai plan ape ek?

NuFa said...

best2.. heee. syokk bnda2 yg free nih

intanurulfateha ❤ said...

@NuFa

.heheh tau xpe! ;D

eykameow :) said...

kalau pakai prepaid digi pun free lah ea kalau nak berfacebook? ke nak kene pakai bil baru leh dapat free camtuu..?

intanurulfateha ❤ said...

@eykameow :)

.prepaid pun bole syggggg ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13