Tuesday, June 15, 2010

(Gambar) Kak Tash eksiden semalam! =(

.

Salam Readers~

Terkejut I dengar berita Kakak kesayangan I, Kak Natasha eksiden. Mula-mula I baca entry dekat blog beliau. Adik angkat beliau, Sayang Kema yang tolong type-kan entry tuu. Then tengah nak komen, Sis Helena call I cakap perkara yang sama.

Actually pagi tadi, hubby Kak Tash ada call bakal roomate I. Cakap nak mintak tolong sikit berkenaan dengan eksiden neh. Tapi I ingat hubby beliau je yang eksiden and tak berapa teruk. Then lepas I call Kak Tash petang tadi, I rasa macam teruk jer. I nak pergi visit, tapi jauh. I dekat Melaka and Kak Tash dekat Hospital Klang. So, I paksa suruh lah bakal roomate I pergi visit. Kebetulan, beliau nak pergi Shah Alam, nak derma dara darah. So, singgah lah sekali Hospital Klang tuu.

Menurut bakal roomate I, tayar belakang sebelah kiri kereta yang hubby Kak Tash drive meletup malam tadi. Mereka on the way pulang ke rumah dari Seremban. Time tuh dah nak sampai rumah dahh. Hubby Kak Tash tak boleh control walaupun kereta di pandu agak slow. Kereta tu beberapa kali terlanggar divider. Doctor suspect leher Kak Tash patah, tapi lepas re-check, alhamdulillah tak patah.

Then, I tolong bakal roomate I buat entry neh sebab tiba-tiba internet rumah beliau tak boleh guna. Dan I dah sampaikan amanat Kak Tash supaya tunjuk gambar neh. Kesian beliau. Sama-sama kita doakan supaya beliau cepat sembuh. Siapa-siapa nak melawat Kak Tash boleh lah ke Hospital Klang, Bilik 4B Katil 19.

Keadaan kereta yang remuk.

Mari kita sama-sama doakan
semoga Kak Tash cepat sembuh!
Aminnnn~~

Editor :
Intan Nurulfateha binti Baharom

Cameraman :
Mohd Hairi bin Hassan

Bai!

Photobucket

44 comments

A-Y-I-E said...

Ya Allah, teruknya btw A-Y-I-E harap beliau cepat sembuh

dak eina (◕‿◕) said...

sis...takutnya teng0k... :(

pape p0n d0akan sem0ga kak tash cepat sembuh ye..amin

Epul Azimi said...

sebak tgk pic kak tash,semoga beliau cepat sembuh........amin.........

♥_♥tieha♥_♥ said...

ish...semoga kak tash sempat sembuh~ same2 kiter doa ye sis...

ya ALLAH, sembuhkanlah kak tash agar beliau akan kembli sihat utk mencari amalmu... amin~;)

kata kila said...

subhanallah..takunya tengok kereta dia.iskk, apa2 pon. kita doakan kak tash cepat sembuh okay dear

Sendra said...

alamakkk..memang sedih rasanya tengok kakak yang baik ni macam tu..nak lawat jauh pula rasanya..hurm,ada ke sesiapa di jb sudi temankan sendra ke sana melawat kak tash??hurmm..semoga kak tash cepat sembuh hendaknya.

idhzaty farid said...

keciannye,,
owkey2 zaty doakan sis tuuu cepat sembuh,,
em haty2 di jalan raya e2 penting,,
k la sis tata!
comel kamu~~~

zaza said...

sesungguhnya segala yg baik dtgnya dr Allah s.w.t dan segala kelemahan dtgnya dr diri sendiri...

smoga mereka yg terkena musibah ini bnyk2 bersabar...

semoga dia cpt sembuh ;)

.::WaNiE::. said...

Ya allah kesian kak tash, baru jek pasal pregnancy dia hari tu

haish

Moga dia cepat2 sembuh :) syukur dia selamat kan intan. Takpe, Tuhan uji orang-orang yg Dia sayang :)

helena's said...

ya Allah..sedih kite! teruknye!

CikLilyPutih said...

k lily tau pun tghari semalam, tapi tak sempat nak pegi tgh demam nie

Hazzy Ishak said...

Alhamdulillah nasib baik tak de kecederaan teruk walaupun tak kenal sape kak tash ni
harap dia & suami cepat2 sembuh
amin

hakimfaridzul said...

amin~

Puteri Aladdin said...

semoga ur sis cepat sembuh. amin.

kak ina kl said...

salam...akak baru tau dari helena..teruk jugak ek..

semuga beliau cepat sembuh..nanti kena cari hari nak gi..jauh..kalau gi rumah dia lagi dekat kot

(: syai_sharif :) said...

uhuh derma dara yg tak tahan tuh :P
anyway, semoga dia cepat sembuh
ameen~ :)

||| PöJìé PööH ||| said...

Semoga beliau cepat sembuh

Love,
PojiePooh Abdullah

Anne Boleyn said...

hmm tu arh terkejut dpt berita tu semalam.. hmm~ moga kak tash cepat sembuh..baru lepas msg dia td.. huhu

AkuChumel said...

ishk..teruk jugak dia...huh...kalo sis x pegi,anta wakil pun da cukup.sama2 doakan beliau sehat.

~LP Lum~ said...

salam intan~

owh~ kesiannya.... akak doakan moga2 kakak yang terlibat dengan kemalangan tu akan cepat pulih..

Si Kenit said...

ohmyGod
ngerinyeee
em, semoga kak tash cepat sembuh
kimslm kat kak tash ye sis intan

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@A-Y-I-E

.aminnnn~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@dak eina (◕‿◕)

.heee aminnnn~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Epul Azimi

.tuh laa
.mcm saket je kan :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@♥_♥tieha♥_♥

.tenks tieha utk doa itu ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@kata kila

.tu lah psal
.keta remuk teruk :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Sendra

.sendra, ujung bulan neh jum g kl!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@idhzaty farid

.heee nape tibe3 ckp sis comel nehh
.kuikuikui~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@zaza

.tenks zaza! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.tu lah psal
.mcm3 dugaan die dpt :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.bile sis nk g tgk die?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@CikLilyPutih

.akak nk pegi x?
.akak demam kan?
.rest je lahhh ekk

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Hazzy Ishak

.aminnnn~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@hakimfaridzul

.tenksss
.aminnn~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Puteri Aladdin

.tenkss
.aminnn~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@kak ina kl

.nt akak g tgk, update kite ekk

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@(: syai_sharif :)

.ekekkeke derma dara tuuu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@||| PöJìé PööH |||

.aminnnn~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Anne Boleyn

.gud gal~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@AkuChumel

.sis wakilkan hairi jer g ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~LP Lum~

.aminnnn~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.insyaAllah

eykameow :) said...

:'( sedey nye... mari kita same2 berdoa. tak sangka kak tash yg excident. eyka ingat natasya lain..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eykameow :)

.aminnn!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13