Tuesday, June 15, 2010

(Gambar) Keadaan Kak Tash di hospital

.

Salam Readers~

Ini adalah entry yang di type laju-laju oleh intanurulfateha selepas pulang dari kelas yang mana ianya adalah kesinambungan dari entry ini semalam. Kan I cakap, bakal roomate I blogger pertama yang pergi visit Kak Tash. Kami (bakal roomate & I) memang agak rapat dengan Kak Tash. Selalu gak lepak rumah beliau dekat Damansara. So semalam, bakal roomate I ada snap beberapa lagi pic Kak Tash di hospital.

Kelihatan Kak Tash terbaring di katil
dan hubby beliau di sisi

Alhamdulillah,
Kak Tash masih mempunyai selera makan
Nasi putih, sup ayam dan buah tembikai susu

Bakal roomate I dan Kak Tash
Heee... Kak Tash nampaknya semakin pulih!

Memandangkan internet bakal roomate I masih tidak OK, jadi bakal roomate I mengamanahkan I supaya update entry ini. Suami Isteri haruslah saling bantu membantu! Hehehe. InsyaAllah, dalam pukul 2 petang nanti, selepas bakal roomate I habis kelas, beliau akan terus ke Hospital Klang untuk ambil Kak Tash pulang ke rumah sebab Kak Tash dah boleh discharge! Yayy!

Dan kepada sesiapa yang mahu melawat beliau, boleh lah ke rumah beliau di Kayu Ara, Damansara. Beliau dalam petikan ini adalah Kak Tash, bukan bakal roomate I okeyh! *ceh, tiba-tiba intanurulfateha neh nak jeles padahal tak ada sesiapa pun nak lawat bf dia kuikuikui* Hubby Kak Tash tak ada mengalami sebarang kecederaan walaupun beliau yang drive kereta. Cuma Kak Tash saja yang injured. So, mari lah sama-sama kita doakan Kak Tash cepat sembuh dan boleh kembali ber-blogging seperti selalu!

Editor :
Intan Nurulfateha binti Baharom

Cameraman :
Mohd Hairi bin Hassan

Sekian, kami melaporkan.
Ecececehhh!

Bai!


Photobucket

32 comments

Sumijelly said...

thanks Intan sbb bg laporan penuh...

kak sumi x dpt nak g.jauh la ..
apa2 pun..harap kak Tasha sihat dn cepat sembuh....

Sumijelly.com

Epul Azimi said...

alhamdulillah,lega rasanya,tunggu kak tash kembali dengan perangai gila2 dia........hehehe

helena's said...

alhamdulillah =)

♥CIK SHA♥ said...

semoga kak tash cepat sembuh..

||| PöJìé PööH ||| said...

Nti nk melawat la.. Thanks atas laporan tersebut :)

Love,
PojiePooh Abdullah

Whitey Mommy said...

ala...tak dapat nak pergi melawat k.tash... apa pun...saya doakn k.tash cepat sembuh ya...

Anne Boleyn said...

kak tash ni msh lg mmpu senyum ceria. td hana sg pon dye ley 'hahahaha' lagi. Adeyh~ kak tash..kak tash

noor afzan said...

btw, sayapun terlibat dengan accident sabtu malam.
tapi alhamdulillah, kami selamat cuma kereta je la teruk.

semoga kak tash cepat sembuh.

enyheartsdiamond said...

get well soon kak tash! jgn buat kerja berat2 :)

love u <3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

get well soon kak tash :)

kak ina kl said...

alhamdulliah dia dah sembuh..nanti cari time nak visit dia..

faye said...

Alhamdulillah...

Lovely Emy said...

syukur, suka tengok dia senyum dah. :')

Natasha said...

Thks to all...... tash dah balik umah...cuma doc bagi cuti selama 2 minggu sebab kepala effect teruk walaupon kecederaan nampak sikit, tapi sebab trauma tu cuma kat 1 bahagian so dialah satu2 nya tempat tumpuan kesakitan tuh

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Sumijelly

.kite pun x dpt g
.x pe lah kak
.doakan je kak tash cpt sihat! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Epul Azimi

.hehehe tau xpe epul!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.heeee ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@♥CIK SHA♥

.aminnnn~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@||| PöJìé PööH |||

.leh lwt kt rumah
.kak tash dah balikkk

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Whitey Mommy

.semoga kak tash cpt smbuh!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Anne Boleyn

.hehehe tu la psal
.lawak lah kak tash nehh

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@noor afzan

.ohh ye ke
.sep bek akak x pape

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@enyheartsdiamond

.heee smoge kak tash cpt smbuh!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

.yeahh ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@kak ina kl

.kite abes xm pun nk g! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@faye

.alhamdulillah ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Lovely Emy

.heee tu lahh
.hepi sgt kan tgk die snyumm ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Natasha

.welkem ^^
.akak byk3 rehat tauuuu
.jgn buat keje berat3 sgtt ;)

✿ Cik Cimi said...

semoge beliau cepat sembuh.

eykameow :) said...

ok lah kak tash dah ada selera makan and bleh senyum balik. siss, korang memang lovely couple lah! selalu help each other. hihi :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@✿ Cik Cimi

.tenks cimi ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eykameow :)

.heeee biase lahhh
.kang x tolong kang majuk plakk
.ekekkeke ;D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13