Tuesday, June 1, 2010

.gambar lucah kami

.

Salam Readers~

Entry pagi-pagi buta yang agak tak senonoh. Jangan nak salahkan I kalau anda horny terkejut tengok gambar ini. Kepada remaja bawah umur, anda di larang sama sekali meneruskan pembacaan. Sila ALT+F4 sekarang juga sebelum I report pada parent korang. Hahaha~


Hek, sexy tak?
Eh, bukan I tapi gambar tuuu
Teehehee~~

Bakal roomate pun nak jugak~
=.='

Actually ni graffiti dekat salah satu dinding di Youth10 - Malaysia Largest Youth Festival yang di adakan di PWTC pada 28 May hingga 30 May 2010. I pergi 30 May bersama bakal roomate dan beberapa orang bloggers lain.

Eh ok lah, I dah mengantuk. Esok I sambung cerita lagi dan blogwalking ^^ Tunggu kedatangan I di blog anda, anda dan anda!

Bai



Photobucket

26 comments

eykameow :) said...

hahahahaha sumpah tak perasan graffiti ni. huh! cantik seyh! hehe. tak horny pun tengokkkkkkkkk :P wek!

btw, asal nak tido awal? continue la lagi sissss

Sendra said...

alaaa...upload lah banyak2 gambar lain..nak tengok juga camane event tu..yelah kan..orang yang tak pergi terpaksa tunggu kawan2 dia upload gambar dalam entry baru tahu..haha

~miszirdawaty~ said...

xdpt g yOuth '10 taun nh,
oh, sedih!

.::WaNiE::. said...

nak komen ape ye

intan

pose sket mcm tu

baru la lucah

wakakakakakka

helena's said...

abstrak cun gila painting tu!

syahira ariff said...

ahahahaha.
grafiti yg agak menarik.
;p

SHAZA said...

uikh....lucahnya!!!

[z@ck] said...

saspen lebih je u ni..
hahaha

Anne Boleyn said...

HAHa memang lucah! tp c's, katne ni? tak perasan pon graffiti ni.
btw, hana da update da sal youth 10 ni. jmput dtg tengok yerr c's :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eykameow :)

.sis ade kelas la pg la syg
.tu sbb tido awal
.huhuhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Sendra

.penat nk type entry pnjang3
.tu sbb buat part by part ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~miszirdawaty~

.xpe
.nxyear g youth11 k ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.hahahah giler? ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.hahaha mmg cun pun! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@syahira ariff

.hohoho sgt menarik ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@SHAZA

.ehehehe tu la psal!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@[z@ck]

.hahahaha ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Anne Boleyn

.hehe ade kt tmpt graffti tuu
.x pasan ek?
.dkt3 dgn stage konset

Si Kenit said...

tak lucah lah
lawa je pic tu
lalala~=p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.die lawa sbb sis ade kt situ ;p

||| PöJìé PööH ||| said...

Cantik seyyhh!!
Wahh dah ada domain baru siot!

Love,
PojiePooh Abdullah

kak ina kl said...

oooo masa auntie call..kamu ada kat kl lah yer..ishhhh..apasal tak bagitau..jadi kamu gi lah ke event digi tu ek..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@||| PöJìé PööH |||

.hehehe da lame dah beli ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@kak ina kl

.hehe lum g lagik aunty
.kite g ari ahad ;)

b.E.L.L.e said...

uikss..lusyah betol. huhu~~ * pic tuh*

Mas said...

hehehe.. ade2 aje la intan ni..
tp sepanjang mas bace en3 intan, nape intan slalu sebut hairi sebagai "bakal room mate"? leh cerita sket?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13