Thursday, June 3, 2010

.Gimme Food on Flights

.

Salam Readers~



I baru habis kelas. Mata masih sakit. Tapi I gagahkan mata eh tangan untuk menaip entry Project Alpha Instant Cash Blogging yang baru ni. Teehehehe~~

Ok, nak tau tak apa yang I nak makan dalam flight? Woot, macam-macam kot. Korang tengok je badan I kecik. Tapi I neh batak sikit bab makan. Nak makan itu, nak makan ini. Tapi last-last tak habis jugak. Kesian budak ini kena habiskan segala bagai makanan I. Lepas tu bila beliau dah oversize, I pulak komplen-komplen. Hakhak~


I suka makan Sizzling Yee Mee. I harap sangat dapat makan Sizzling Yee Mee dalam bus flight. Bakal roomate I pun suka jugak makan Sizzling. Beliau cakap, bagus makan Sizzling neh. Mengajar kita supaya makan dengan sopan, lemah lembut dan gemalai. Hek, maksud I, Sizzling neh kan bila siap masak mesti lah berasap-asap bagai kan? Panas mak aii tak boleh nak cakap.

So, bila makanan ni di serve dalam keadaan yang panas, kita pun tak boleh makan dengan gelojoh. Kena tertib jerr.. Baru lah dapat menikmati makanan itu dengan penuh nikmat! I neh dah lah makan dengan rakus dan gelojoh! Huuu~ Tapi apa-apa pun, kita kena makan di mulakan dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdulillah. Baru lah berkat!

Bagusnya lah budak atas ni
Untung siapa jadi bakal roomate beliau.

Heee, ok lah.. I nak balik rumah. Actually I dekat CC neh. Malas nak balik rumah sebab nak terus pergi beli makanan lepas neh. Rasa macam nak pergi makan Sizzling dekat dalam flight MAS Foodcourt TESCO Melaka. Ada siapa-siapa mau teman? Hehehe~

Sebelum tu,
jom layan video Project Alpha Episod 43 - 46~









Bai

Project Alpha is presented
by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
Never go hungry while flying with MAS!

Photobucket

4 comments

vidadarisakura said...

cis nda sempat join lagi.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@vidadarisakura

.mcmane nk smpat
.asek mkn jerr ;p

fiq.k.b.e.6.2.0.7 said...

yep, sizzling yee mee mmg sedap. melecur mulut kalau mkn masa dia ngah berasap.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@fiq.k.b.e.6.2.0.7

.heh, tibe3 lapar balik!
T____________T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13