Sunday, June 20, 2010

.hari ini, esok, lusa dan esok, i akan away!

.

Salam Readers~


I masih di rumah parent I di Muar. Kejap lagik, I nak kena balik rumah sewa dekat Melaka tercinta tuhhh.. =_________=" Sebab hari rabu dan khamis neh, I ada final exam. I kan student UiTM yang cemerlang gemilang dan terbilang. Orang semua tengah cuti sem, I pergi kelas. Bla bla bla~~

I buat short cos. I ambil 2 paper dengan harapan I akan cepat habis dan kahwin cepat! Teeehehehe~ Eh tak tak.. Saja nak ambil short cos sebab nanti next semester dan semester-semester-semester yang seterusnya, dah tak berat sangat nak carry paper.


UiTM di hatiku
So, I mintak maaf sangat-sangat kalau tak dapat pergi blog korang semua. Nanti I habis exam, I qada' balik ekkk ;) Kepada yang bagi I award tuh, sila lah bagi link dekat ruangan komen. Senang I nak jejak balik blog korang. Dan semestinya I akan less update. Tak pun, I tak update langsung. Mesti lah I kena focus on study. Tapi kan, kalau orang tu nak tolong update-kan pun ok jugak kan? Kecik tapak tangan, nyiru I tadahkan! Hiks!

Akhir sekali, tolong rindu I banyak-banyak. Salam sayang dan peluk cium ketat-ketat untuk anda semua, followers dan pembaca setia blog I. Sayang korang lebihh lahhh!! :)

PSSST!
lawa tak header baru I?
gedik gila kan?
hakhak!

TAPI
Ade orang cakap
header tu tak matang

Nak delete tak kasik
Hmmm :(

Bai!



Photobucket

74 comments

xira said...

gluck dear... :)

btw, i suka la nengok header baru turhh... hangatnya chenta turh hidup... :) suka!

dark r0se said...

mang sweet macam kamu~ header tu santek sangat~ ;)) thanks ye..by ur tutorial bout nuffnang..sy pown dah buat jugakkk~ tq alot!;)) blog awk mang best! tahniahhhhh!;)

nina said...

comel la header baru tu intan..sweet je ;)

cik aiLebiu said...

masuk2 cni tadi benda 1st i perasan is header baru. hehe..gud luck dear 4 ur exam :)

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe.. gud luck n all d best ok... :)
header tu cumel apa??

izwan7 said...

sampai 2 subjek u ambik intan..
mmg tamak ! ;p
kalau uitm kasik ambik 4, u nak ambik 4 x?
btw all the best of luck to u..

kak ina kl said...

salam...oooo dah pakai tudung ek...tahniah...bertambah ayu gitu..kamu study kat melaka rupernya..makan cencaluk tak?

::m!SS edURA hanUM:: said...

gud luck intan

Si Kenit said...

babai sis
jangan rindukan liza ye. bahahaha
gudluck for final exam ;)

header memang tak matang langsung lah sis ni. ngehehehee

Epul Azimi said...

nak kemana,nk ikut bleh?.hehehe

header tu tak matang?ye kot.hahha tapi ok je,cuma yg laki tu gedik skit.hahaha(jgn marah ye hairi)

kk said...

okay kila nak bagi komen.

SILA JANGAN DELETE HEADER TU.
alasan : COMELLL GILA.

haha.take care okay sis

Syaza Kelyza said...

gudluck untuk exam sis :D

cik hana said...

cumel larh header bru..lg cunnnn dr yg dulu..hehe cute mcm psgn niy..^^

sherah said...

comel lah header baru macam sweet je hehehe

naz said...

sangat warna warni hati u sekarang haha

HaFizRahMaN.com said...

bila la i akan dapt kad matrix baru yang kuning tue...still gna yang lma...tgu nk hilang...xhilang2 jgk..haha

yuyuEyuliAnayusOf said...

sis intan, comel header!
sblm ni comel, tp yg ni lg comel! :p
tc k? muaxx! :)

dak eina (◕‿◕) said...

ehem ehem lawa header. huhu hurm gud luck sis ;)

mier@merr said...

org tu dengki la tu... u wat header tu untu dia satu x?

Cik Rara said...

gudluck exam yawww!


P/s: header lawala.tak gedik pn :)

Lelaki Ini said...

huhuh..
chaiyok2!

niesz said...

gud luck ek..all d best..insyaALLAH..

header tu cntik la..xyah la delete..suke tgk..hihi..miss u too..

Darkbatman said...

lame x g muar.. eh duk uitm mane?

hakimfaridzul said...

its ok sis!!!

goodluck for ur exam!

intanurulfateha ❤ said...

@xira

.heee mekasih yang
.mmg hangat
.hari3 gado
.kuikuikui~ XD

intanurulfateha ❤ said...

@dark r0se

.tenks dark rose
.klu nk tnye apape, bgtau lah ekk ;)

myra arshad (: said...

heeey sis! gdluck for final! :)

header tu cun je. layout pun!
ceria! ^__^
just lagu sedih :(

intanurulfateha ❤ said...

@nina

.tenks nina ;)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

yeah sis..
nice header la..
teringin nk main2 ngn adobe,tp xreti..

.:: Suhaidah Tan ::. said...

gud luck sis..ish2 tade ahh header tu cntik jgn delete tau..

White Girl said...

G0od luck n all da bets !

intanurulfateha ❤ said...

@cik aiLebiu

.tenks babe! ;)

intanurulfateha ❤ said...

@~LP Lum~

.tp ade org ckp matang T__T

intanurulfateha ❤ said...

@izwan7

.ape plak tamak
.kwn i sume amek 2ppr kot
.so, x kn i amek 1
.kang trtinggal lah

intanurulfateha ❤ said...

@kak ina kl

.heeee tenks kak!
.kite study uitm bdr mlk
.cncalok?
.mesti lah mkn! ;D

intanurulfateha ❤ said...

@::m!SS edURA hanUM::

.tenkiuuu ;)

intanurulfateha ❤ said...

@Si Kenit

.elehhh matang sgt lah header die tuhh ;p

intanurulfateha ❤ said...

@Epul Azimi

.die luar gmbr laaaaaagi gedik! ;p
.eh tak tak
.die serius orgnye =.="

intanurulfateha ❤ said...

@kk


.heheh tenks syggg ;)

intanurulfateha ❤ said...

@Syaza Kelyza

.tenkiessss yang ^^

intanurulfateha ❤ said...

@cik hana

.mekasihhh ;D

intanurulfateha ❤ said...

@sherah

.hakhak
.tenks!

intanurulfateha ❤ said...

@naz

.bahahahah!
.ektuali dr dulu lagik da wrna warni ;D

intanurulfateha ❤ said...

@HaFizRahMaN.com

.alaaa klu anggap je hilang x leh ke? ;D

intanurulfateha ❤ said...

@yuyuEyuliAnayusOf

.heh, tq ^^

intanurulfateha ❤ said...

@dak eina (◕‿◕)

.tenks dak eina ^^

intanurulfateha ❤ said...

@mier@merr

.soh die wt sndirik ;p

intanurulfateha ❤ said...

@Cik Rara

.ye ke x gedik ;p
.eh yang
.knp i tak dpt g blog u
.ape link u ek?
T___T

intanurulfateha ❤ said...

@Lelaki Ini

.tenks ^^

intanurulfateha ❤ said...

@Darkbatman

.uitm bdr mlk ;)

intanurulfateha ❤ said...

@niesz

.heee tenks!
.u tc tauu ^^

intanurulfateha ❤ said...

@hakimfaridzul

.tenks akim ^^

intanurulfateha ❤ said...

@.cikfasya.(◕‿◕✿)

.alaaa sis pun x reti
.ni yeop tlg ;D

intanurulfateha ❤ said...

@.:: Suhaidah Tan ::.

.hehe ye la tuhh
.tq ^^

intanurulfateha ❤ said...

@White Girl

.tqqqqqqqq ;)

intanurulfateha ❤ said...

@myra arshad (:

.sedey ke
.alalalalaaa mood LBS x abes lg ;D

Rina (◕‿◕)✿ said...

lawa2 tapi x sesuai dgn kale background yg cerah hehe

anyway, gudluck intan in ur exams :)

intanurulfateha ❤ said...

@Rina (◕‿◕)✿

.x lawa ke?
T_____________T

fArAh nAbiLA said...

blajar leklok... kawen la cepat2.. nt leh share pasal anak plak..hehe

fArAh nAbiLA said...

cantik la tu..hehe xmatang xpe sebab jiwa xmau matang nk wat cmne..heeeeeeee

Dikna said...

good luck for ur exam intan...chaiyok2...:)

p.s: header tu sangat cantik n sangat cute...u mmg kreatif la..(^_^)

mohdhairihassan said...

away?
hmmm...gudluck~

Mysara Newrie said...

lol ~ header baru tu dah ok lah ~ dah comel pun. tak nmpk gediklah ~ PERCAYALAH CAKAP SAYA ! Haha :D


Gud luck in ur exams :D

dotblogspotdotkom said...

header baru?... as long kamu rasa ok je... belasah.. blog ini kamu yg punya... huhuhu

nanie (✿◠‿◠✿) said...

gud luck sis for exams!
header lawa,jgn dlete.. :)

intanurulfateha ❤ said...

@fArAh nAbiLA

.heeee mne leh share anak ;p

intanurulfateha ❤ said...

@fArAh nAbiLA

.tau xpe
.jiwa mmg x bole matang lah
T___T

intanurulfateha ❤ said...

@Dikna

.tenksss dikna ^^

intanurulfateha ❤ said...

@mohdhairihassan

.cis!!

intanurulfateha ❤ said...

@Mysara Newrie

.caps lock tak tahan
T____T

intanurulfateha ❤ said...

@dotblogspotdotkom

.belasah jer lahh ;D

intanurulfateha ❤ said...

@nanie (✿◠‿◠✿)

.heeeeeee ;p

eykameow :) said...

lawa memang lawa. tapi layout sis bile combained dgn header baru tu nmpk mcm messy sket la sis...macam heavy je permandangan mata eyka nii.....

jujur dan ikhlas,
Adikmu.. :P

intanurulfateha ❤ said...

@eykameow :)

.mmg nk tuka punn
.sbb bro hairi tasuke
.waaaa T__T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13