Monday, June 28, 2010

.menyesal pergi kota tinggi tapi dapat jumpa artis!

.

Salam Readers~

Semalam I tiba-tiba mama ajak pergi Kota Tinggi, ada wedding dekat rumah saudara sebelah mama. Mula-mula macam malas, tapi last-last ikut lah jugak. Mama cakap nak pergi lambat sikit. Walaupun majlis dah habis, at least dapat jumpa saudara mara. I pun layankan jer lahh.

Gerak dari rumah pukul 3 petang. Singgah petronas, isi minyak, beli jajan then teruskan perjalanan. Sampai Kota Tinggi dalam pukul 6.30 petang. Gila lama! Kalau pergi KL, siap boleh bercinta lagik dengan bakal roomate. Naek kebas bontot punggung I duduk dalam kereta. Chacha pulak relaks jer tidur. Kami pergi ber-empat jer. I, chacha, mama & abah. Yang lain jaga rumah.

Sumpah I pening kepala. Sampai-sampai, lepak, borak, then makan. Sambil-sambil tuh, layan lah fb. Post status cakap sampai dah sampai Felda Kledang dekat Kota Tinggi neh. Tiba-tiba ada seorang minah neh reply.....

Komen punya komen, last-last decide nak jumpaaaaaaaa... Heeee pertemuan yang tak di rancang. Rupa-rupanya, ada jugak artis blogger duduk kat situ. Hik hikss~

Muka I serabut jangan cakap lahh. Pakai tudung lawa-lawa cantik cantik dari rumah, sampai-sampai dah macam hampehhh.. Ah layan jer lahh. Oh lupa nak kenalkan. Ini lah Ryne. Student UniKL. Baru first time jumpaaaa...

Chacha pun sibuk nak enterframe! Huhu~~ Kalau korang nak tau, hari ni birthday Ryne. Cepat wish happy birthday dekat beliau! Huhuhu~~ Kami gerak balik dari sana dalam pukul 9 malam dan sampai rumah dalam pukul 1 pagi. Gila Penat! Eh ok lah, itu saja mahu update.

Bai!


Photobucket

14 comments

+ RyNe_0n9 + said...

eh..ade kitela...haha..tp kite bukan artis lorr....bce tajuk ingt jmpe aizat kat kota tinggi..sekali bace entry,die kata kite rupenye..no no no.....btw,comelnye bertudung...
i support u k...do keep in touch dear..
=)

♥_♥tieha♥_♥ said...

i miss uu moreeeee!;(

asfz lily said...

Chacha comell..
stokin belang2..wooott..wooott...
^___^

Jijahh @ f.k said...

wahh ... lama jijah tak jumpe geng cyber ...

intanurulfateha ❤ said...

@ RyNe_0n9

.oke ryne ^^

intanurulfateha ❤ said...

@♥_♥tieha♥_♥

.lame kite x borak kan? :(

intanurulfateha ❤ said...

@asfz lily

.itu bukan stokin
.itu legging ;p

intanurulfateha ❤ said...

@Jijahh @ f.k

.hehe buat gathering! =)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

sis twon x t yeop konvo?
mesti ade kelas kn..

intanurulfateha ❤ said...

@.cikfasya.(◕‿◕✿)

.tatau lg lahh
.sis nk ikut
.tp ade kelas :(

HonEyBuNNy said...

wahhhh....ila xpernah lagik jumpa kawan blogger...;-(

intanurulfateha ❤ said...

@HonEyBuNNy

.nt klu ade gath, ila join lah k! ;)

✿ emazwan ✿ said...

HAPPY BIRTHDAY RYNE ! ^^

*sis , pgy Kota Tinggi sampai hati tak nak jumpa ema T_____________T
HAHA xD tapi jauh kot . ema dduk dekat3 bandar sikit ;)

intanurulfateha ❤ said...

@✿ emazwan ✿

.huuu sis tatau ema dok KT
T____________T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13