Thursday, June 17, 2010

.nak mintak tolong sangat-sangat!

.

Salam Readers~

I nak mintak tolong korang untuk bagi pendapat.

Tentang kesan politik kepada negara luar
bagi company Air Asia.

dan juga kepada company Gucci.

TOLONG!!

Jumaat neh nak present
T___________T

Bai!

Photobucket

22 comments

@ku d! sin!e said...

target market kot,,
hehe,,
tak tau lah..

A-Y-I-E said...

aduh... cuba la search kat google

or tanya ben ashaari.. huhuhuh

Mohd Adziim said...

http://www.docstoc.com/docs/3755579/The-Low-Cost-Airline-AirAsia

eykameow :) said...

alamak. bab ni lemahhh. sory tak pat tolong T_______T

Hazzy Ishak said...

hah!!

.::WaNiE::. said...

omaigod serius i tak tau

yg i tau kan sis

cntoh bangkok tu, kalau politik dorg tengah bergolak, tak ramai yg nak pi sana

so, cam ada effect dari segi pengguna la kan?

Kepada gucci errrrrrrrr

noor afzan said...

check internet la dik..
search google je.

helena's said...

alamak politik./


larikkkkkkkkkkkkkkkkkk!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@@ku d! sin!e

.err target market?
.itu ttg politik ke?
T__T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@A-Y-I-E

.knp tnye ben plak?
.die tu keje ngan air asia ke?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Mohd Adziim

.tq
.nt i usha ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eykameow :)

.waaaaa T_____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Hazzy Ishak

.knp tekejut
T______T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.::WaNiE::.

.heh, ok3
.tenks for d opinion sis ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@noor afzan

.dh google kot
.klu x, i x tnye derr
T_________T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.alaa sis nehh
T________T

Nurul chumel said...

ermm..air asia??as u know la kn..air asia ni sebuah syarikat yg besar milik malaysian gak..(even owner dia x dok kat malaysia),Sir Tony Fernandes..then u realize x yg air asia ni adalah company yg menawarkan harga tiket penerbangan paling rendah skali..?for sure la ia melibatkan politik negara luar sebab company ni adalah syrkt penenrbangan n akan me'landing'kan customer they'all kat negara luar..b4 they'all dpt tender nk wat bisnes ni, Sir Tony Fernandes ni dah wat agreement dah ngan ketua2 negara yang akan menghubungkan negara kita n negara yg berkenaan..yg lain tu kena bace more article about this two company la..i x berape nk tau pasal gucci..oke..hehe

Mohd Adziim said...

Tak silap aku share Air Asia dikongsi dengan orang Thailand. Kerabat keluarga Ex perdana menteri Thailand rasanya.
50%Malaysia, 1%personal individu,49%kerabat keluarga ex pm thailand.

So kau boleh imagine la kan bila Bangkok bergolak, perdana menteri kena guling, apa jadi dengan share tu.

Aku tak pasti la..ini teori , btul ke tidak share air asia dikongsi dengan thailand tu sndiri kena cari la.


Psl Gucci ni aku pling hairan.

Aku ada baca psl Gucci Capitalism....entah ada kaitan ke tak. Ada cerita pasal tax,etc...


Lecturer tak bagi pertolongang ke? takkan dia punya soalan/topik seringkas cmtu je?

Linglung said...

gua baru nak menyumbangkan idea..tp gua rasa gua dah terlambat..btol??

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Nurul chumel

.tenks nurul ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Mohd Adziim

.tenks
.i da dpt dahh dr link yg u bg ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Linglung

.hmmm a'ah
.dah present pun pg td
.lu lmbat sgt T___________T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13