Tuesday, June 8, 2010

.shawl murah serendah rm8!

.

Salam Readers~

Haish, meroyan I tengok blogshop kawan I epa, Triolicious neh. Semua shawl cantik-cantik dan murah-murah. Rasa macam nak borong semua lepas tu pakai sekaligus! Teehehehe~~ Sumpah cantik okeyh! I neh bukan penipu. I cuma pencuri. Pencuri hati hairi. Keh kehh~~

http://4.bp.blogspot.com/_wXNjfj8DRbg/TAi1a0PWBGI/AAAAAAAAB28/Wt8mpbn5StY/s1600/P1090208.JPG
Mula-mula, I nak beli yang ni.
Tapi dah ada orang beli!
T____T

http://2.bp.blogspot.com/_wXNjfj8DRbg/TAi2u1TUOYI/AAAAAAAAB3M/gIiO3boR3I0/s1600/P1090206.JPG
Lepas usha-usha, I decide nak yang ini
Cantik kan? ;)

http://4.bp.blogspot.com/_wXNjfj8DRbg/TAOKHqek9xI/AAAAAAAABzU/koJvthKS4bQ/s1600/P1090129.JPG
Then, I nak beli yang ini!
Heeee, tak sabar nak pakai!

Since I suka beli shawl, mana lah tau kot-kot satu hari nanti, I akan fully bertudung. Sekarang ni pun, I dah start pergi kelas pakai tudung. Cuma kadang-kadang I tergelincir sikit lahh. Hiii~~ Sekali dua jer sebab tak sempat nak pakai tudung ke kelas. Wuuu~ T__T

Dekat blogshop epa pun ada jual kain pasang. Yang paling I suka kain English cotton. Murah gila! Sepasang baru rm45 dan free Pos Laju!! Kalau amek 2 pasang, epa bagi RM85 both + free Pos Laju. Tapi macam biasa lah, yang I suka, mesti dah ada orang reserved! T___T

http://2.bp.blogspot.com/_wXNjfj8DRbg/S8nZuwCDdrI/AAAAAAAABX0/91hDvV_YC3c/s1600/P1080430.JPG
Cantiknnyeee~~
Waaa I nakkkkk!

Nak tau tak? I tak bayar lagi shawls yang I mintak epa reserve-kan tapi dia dah pos kan! Waaa kenapa pos dulu. Kang tiba-tiba I jadi-jahat-lepas-tu-tak-nak-bayar-macamana? Teeehehe~~ Ok, esok I transfer okeyh babe! Jom ramai-ramai serang blogshop epa sebab beliau tengah buat promotion sempena cuti sekola! Klik SINI! Sebut jer nama I, mesti korang dapat murah! Teeheheheheee~ ;)

Bai!

Photobucket

26 comments

hakimfaridzul said...

bagusnya sebab sis dah nak serius bertudung!

chaiyok!

mesti bakal roomate bangga kan???
huhuhuhuhu

julietANNA said...

i dah lama dah tak beli shawl. duit asyik habis beli handbag and baju je, shawl duk pakai yang sama T___T geram je tengok shawl cantik2 skrg. mcm2 pattern dah ada kan! >.<

syahira ariff said...

sis,shawl yg 5 ringgit ader ker
mcm mahal jer tgk kt gamba tu
hehehehe

helena's said...

kite suka tudung syria tu kot.comel sangat kan!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

yeay.. i terbace pegi kelas pakai tudung tu da bajet macam ade kelas yang mengajar care-care pakai tudung pula. so mengong la i arini. haha..

Alien Hijau said...

dear...cbe try cr kolor laen lak...

cik aiLebiu said...

eh mcm unik pula shawl yg ada corak tulisan tu...menarik! XD

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe... yang shawl no 2 tu memang cntik.. yang byk tulisan tu unik.. kedai akak pun xde jual yg byk tulisan tu.. :)

Hazzy Ishak said...

makin ayu akak kita sorang ni

♥ Xett Hereen ♥ said...

i pom ad jual shawl.
wakakaak!!

tapi xtawla ad org nak bli lg x.
sbb pix atas tuh sume mcm design baru je.
kof kof kof~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@hakimfaridzul

.ntah ahh
.kene tye die sndirik lah huhuhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@julietANNA

.i skng gile shawl
.tp pakainye tak T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@syahira ariff

.hoit, beli tudung jgn berkire
.nt x dpt pahala! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.klu comel, sis pakai lah! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Alien Hijau

.ekekekke
.mmg obvious i byk bli pink ek babe? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

.ekekkeke ape lah u neh
.i mne le tau ajar org ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@cik aiLebiu

.tu lah
.colourful gile! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~LP Lum~

.hah akak jual lahh
.market tau tuudng cmtu skng!;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Hazzy Ishak

.hahahaha perli nmpak ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@♥ Xett Hereen ♥

.ah takde
.u x leh jual3 dgn i
.u kene bg i pree je ;p

Rina (◕‿◕)✿ said...

wow yg last tu sgt cntik! stylo ok! hehe mmg intan suke yg colourful ek me too! :D

Cik Efa said...

wah2..sonoknye direview...thanks dear, nnt nk letak 1 post ckp thanks...anyway..harap u puas hati la k...jgn menyesal la beli dgn i...huhu...meh2 la beli lgk...design confrim baru2...:)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Rina (◕‿◕)✿

.heeee mmg suke yg kaler3 ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Cik Efa

.heee mesti lah i suke
.x sbr nk pakai!
.teehehehhe~~

.nt i da pkai, i upload pic k ;)

myra arshad (: said...

cun nyeee shawl.
mra memang gile shwl.
tp skrg gile shwl and syria. HAHA

eykameow :) said...

sis yg sis nak beli tu eyka dah penah nmpk mmber eyka pakai. sis beli tu brape? nak tahu different price kawan sis ngn kawan eyka punye :P teringin nak beli tu..tp..... HAHAHAHA tggu sis pakai lu lah :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13