Sunday, June 6, 2010

.siapa sendra? majistret? lawyer??

.

Salam Readers~

Siapa Sendra? Bagus sangat ker Sendra tuhh? Hot sangat ke Sendra tuhh? Hensem sangat ke Sendra tuhh?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs475.snc3/26062_1282522096754_1041137312_30677500_5006499_n.jpg
Sendra D. Andras
(Sendra Nico Robin)


Mula-mula I masuk blog beliau iaitu Kueh Tart, I ingat beliau neh jual kueh tart! Teehehehe~ Then lepas I baca entry, I ingat beliau neh dah besar. I mean dah umur lebih tua dari I tapi rupanya Sendra jauh lebih muda dari I yang perasan muda neh! T_______T Sebab entry-entry Sendra semua ilmiah dan tidak mengarut serta kelaut macam entry I. T___T Entry Sendra agak dewasa walaupun tiada unsur 18 SX mahupun 18PL. Hikss~

Dan first time kami bertentang mata ececececeh adalah di Gathering Bloggers Terbesar di TS anjuran Gatsby dan Nuffnang. I still ingat, masa tu nak register. I tak cam sangat muka Sendra nii. Tapi tiba-tiba beliau nyanyi lagu favourite I, OST Adamaya tuu. Gila blushing I! Heeee~~ Tapi apa-apa pun, Sendra ini salah seorang blogger yang baik dan boleh buat kawan!

Jom ramai-ramai terjah blog Sendra~ :)
Klik SINI

*.:。✿*゚‘゚・ ✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

psst!
Sendra buat entry "kurang dewasa" lah hari ni!
Kuikui~

Bai!

Photobucket

22 comments

A-Y-I-E said...

wahhh so sweet kata-kata kamu didalam entri ini..

salam dari BLOG A-Y-I-E

Sendra said...

warghh..kenapa semua cakap entry i dah macam budak besar punya entry!!wahh!!haha..amek kau!i update cerita Tomatoman teruss!!hahah..biar nampak macam sesuai umur sebenar..haha..

anyway,thanks KAKAK fateha yang sangat baik hati ini!!terharu..sangat suprise okeyh entry ini..waaa~~~kejutan kejutan di hari ahad!

cik aiLebiu said...

hahaha...mula2 jumpa dh nyanyi lagu profile u eh...mmg sporting dia..

hakimfaridzul said...

huhuhuhu!!!

abg kueh tart tuh???

agagagagag

Epul Azimi said...

sgt setuju,entry2 yg sendra buat semuanya matang,kekadang susah gk nk baca sbb sy ni budak2 lagi.....hehe

Paan said...

Hoh? Tetiba rasa nak jadi blogger tegar balik.

faye said...

wah2x sis buat tribute la...hoho

ainhamzah said...

wah..
hehe kim slm kat tomantoman incik kuehtart (**.)

Liyanaa. said...

i pun nk berkenalan dgn dia lh :P

enyheartsdiamond said...

sendra tu seorang cowboy yg kacak :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@A-Y-I-E

.pe yg sweetnye ayie oii ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Sendra

.entry terbaek lahhh tomatoman!
.suke!

.psst!
.bile nk lepak3 neh? ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@cik aiLebiu

.tau xpe
.mmg sporting
.segan i! ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@hakimfaridzul

.heh, die lah
.sape lg? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Epul Azimi

.ye ke budak lagik?
.da mcm bpk budak i tgk! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Paan

.welkem back paan!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@faye


.heeee saje jer ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ainhamzah

.g lah usha blog die ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Liyanaa.

.gatal ek u neh! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@enyheartsdiamond

.ye betul!
.sgt kacak~ ;p

eykameow :) said...

eyka dah baca entry sendra yg tomato tu. HAHAHAHA sory sis lmbt komen :P

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eykameow :)

.ekekke best kan? ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13