Saturday, July 24, 2010

.Contest Aku & Ray Bon

.

Salam Readers~

Heeee~ Macam dah agak lama tak layan contest. Hari ini dengan suka hati nya I nak masuk contest yang kesayangan I tag. Hakhakhak! Padahal I yang suruh beliau tag I -.-"

http://3.bp.blogspot.com/_tdPPtgCAEAo/TDtR7Y-ECGI/AAAAAAAAA_8/mPhFvq5NDM8/s1600/3567240821_1fe0861dde.jpg
Contest Aku dan Ray Bon

Errr nak tengok tak pic yang I pertaruhkan?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaaaaa~
Aci tak gambar neh?


Kalau boleh I nak tag semua followers and readers blog I. Tapi I kena tag dua orang jer. So, mereka yang bertuah adalah

Gadis ini dan Gadis ini
*clap clap clap*

So korang jangan nak buat-buat tak nampak k!
Masuk jangan tak masuk~~

Untuk syarat3penyertaan,
sila KLIK SINI

Heeee.....wish me luck!

Bai!

Photobucket

18 comments

kk said...

errr sis.kila takde pic spek hitam.grr:(

mohdhairihassan said...

i loikee!!

Miro Slav said...

gud luk...huhuhu

HaFizRahMaN.com said...

cantik gambar tue...ada potensi untuk menang=))))gud lux intan

mohd sasuke said...

singgah sini...wink2...trimas sudi join contest caer..wish u good luck ye...klu nak tau update pserta contest sila klik kat sidebar blog caer...ade button update pserta bru...=)

.s.o.f.i.a. said...

good luck bebeh!!!!

~LP Lum~ said...

salam intan~

sorry dik.. lama xjengah ke blog kamu.. busy sgt lately nie... :/

hehehe.. gud luck eik tuk contest tu... :)

intanurulfateha said...

@kk

x pe
jnji pkai spek! ;p

intanurulfateha said...

@mohdhairihassan

alaa mesti kalah dgn b
T___T

intanurulfateha said...

@Miro Slav

tq ;)

intanurulfateha said...

@HaFizRahMaN.com

hehehe tenkss ;)

intanurulfateha said...

@mohd sasuke

orait then ^^

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

tenks! ;)

intanurulfateha said...

@~LP Lum~

tenks kak ;)

AkuChumel said...

haha comel gilak..
konpem menang ouh..dengan spek cm tu...muka da macam si
nicole richie da..huhu

eh sis..POP mmg haram xleh conteng. =_=

intanurulfateha said...

@AkuChumel

tp sis tgk rmai je yg conteng! ;D

♥-- emieysandra --♥ said...

chumilnyer die..
gudluck intan!!

~_^

eykameow said...

hahaha best best. saja nak tag bro hairi sbb tahu sis msti suruh bro tag sis..hehe. goodluck! kompem eyka kalah. sis pose maut tuuu..hehehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13