Monday, July 26, 2010

.hai hai stalker!

.

Salam Readers~

Best kan blogging neh?
Boleh dapat ramai kawan


Tapi yang tak bestnye, kalau blog ni adalah personal blog, kita seakan tiada privacy lagi. Apa yang kita buat, semua orang perhatikan. Kalau orang-orang baik jer tak apa. Tapi kalau orang jahat macamana? Waaaaaaaa takutnyaaaaaaa T_____T

STALKER.

Stalker neh ada yang baik. Dan ada juga yang jahat. Kalau yang baik, akan duduk diam-diam dan baca entry. Bila sampai satu masa, mereka-mereka ini akan menjadi kawan. Tapi bagi stalker yang jahat, mereka-mereka ini suka menjadi anonymous. Komen segala bagai entry dengan ayat-ayat yang tak best.

Mesti korang sebagai blogger tegar rasa tak best dan terancam kan? Kadang-kadang, hati jahat I kata, nak jugak tulis entry tak puas hati menghentam orang sana sini. Tapi bila fikir balik, perbuatan tu sia-sia dan tak kemana. I nak kekalkan blog I sebagai blog yang comel, suwit dan sedap mata memandang. Tak nak gaduh-gaduh.

Blog I pun dah lama tak di datangi anonymous. Alhamdulillah. Syyohhhhh jauh jauh anonymous. I dont like you~ Sebab I tak kacau orang dan harap orang pun tak kacau I. Ada jugak seorang dua manusia yang talam muka dengan I. Setiap hari masuk blog I. Bukan sekali sehari tapi berkali-kali dalam sehari. Malas nak gaduh-gaduh. I cuma anggap ianya sebagai bonus traffik dari stalker tersebut. Teeehehehehe~~

Dulu I buat blog sebab suka-suka jer. Tak pernah terfikir boleh dapat duit yang banyak dengan blogging neh. Heeee~~ Tapi kan, lepas neh tak boleh tulis sebarangan. Semuanya kena di tapis terlebih dahulu sebab banyak mata yang memandang!

So, happy blogging! =)

Bai!


Psssst!
Entry auto-published.
I dekat Terengganu menghadiri
convocation adik I di UMT
25 - 27 July 2010


Photobucket

52 comments

Hizami Rahim said...

zami pun suka2 blogging.
tp x sehebat fateha la.
huhu~
:)

bea ouh bea said...

yes.i like.saya tak suka juga stalker.macam ikan kering je.busuk :D haha emosi geram.

kk said...

betol!!!ceittt

Encik Psychopath said...

i lah stalker.

http://babipunyestalker.blogspot.com/

Nur Hawa Mohd Zin said...

Alhamdulillah...awe belom lagi..jaoh kan lah..tapi awe dah cube blog kan anonymous tu..huhuh....kite blog kan enjoy dan berkawan kan..huhuhu

~ enjoy kak ~

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Assalamualaikum tuan punya belog, Intan! =)

Err kami bukan stalker. Hehe.

Jumpa link blog ni dari blog Ailyl kalau tak silap.

Nice blog! Suka baca yang tips nuffnang tu.

aduka said...

btol..kdg2 i pn dpt stalker..yg aket atinya,spammer pn ada ni!ntah dr mane.. +_+

maisyara Pot! Pot! said...

belum jumpe lagi yang jahat. harap tak nak jumpe. kalau terjumpa yang jahat, nak test buat kawan la. :P

cik aiLebiu said...

yes betul! kekalkan blog yg comel dan sweet saja...xyah nk buat entri pung pang pung pang pedajal org lain..hehehe...stalker ni kdg2 best..disebabkan mereka kita dpt merasa glemer..hahahah...:P

aina said...

biasala tu kan cik intan. dah kalau ramai sangat stalker hehehhe.. ade yang jahat tuu

Pelatt said...

gua blogger baik

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

i stalker baik. haha. eh sekarang dah tak stalk lg.

syahira ariff said...

yer betol
annynomous adalah tidak best

Mas said...

uik. tiba-tiba tertarik dgn ayat neh,

"Ada jugak seorang dua manusia yang talam muka dengan I. Setiap hari masuk blog I. Bukan sekali sehari tapi berkali-kali dalam sehari."

mas slalu masuk blog sis pon dikira talam 2 muka gak ke? huhu.. sedihnye... ='(

sayang said...

biasala stalker . kat mana2 pun anda .. hehe

comel belog !!

Hazman said...

yess.... blogging for fun ... ;-p

syaza kelyza said...

anonymous menakutkan ! =.=''

AkuChumel said...

haaaa tau suda sis.
blog iQa ramai sgttttttt la silent reader.haha..follow je hidup iQa secara diam2.then kutuk belakang2.
haha.sb tu kdg entry panas2 juga.saja nak buat dia terasa. mampos.!haha..
sis sgt baik...abaikan je la kalo ada stalker jahattt tu..
sis kan blogger terpemes...sb tu ramai jeles.haha

Cik Amy said...

Takut gak kal0 kite sntiasa d perhatikan thru bl0g kan :)

eykameow said...

sisss betul betul . betul sangat apa sis cakap... :) eyka pun dah lama x tengok sis marah2 kat blog... sedap je baca setiap entry sis..hehehe hppy blogging! t8 care!

Amni said...

Suka blogging, tapi orang tak kenal.. tau nama saye je.. hee...

b.E.L.L.e said...

sangat-sangat setuju dengan kamo cik intan. pape pon kamo tetap maintain chomey... ^_^

lionteen said...

blog lionteen pun lm da xde annymous..
hehe..

nk kekal blog sentiase sihat2 je..hehe

hakimfaridzul said...

hohoho!!!!

setuju!!!

kalau stalker kat formspring pun okay kan???

hahahahahaha

✿ emaxoxo ✿ said...

blogging ni best . hee ~ cuma stalker jahat tu yg bahaya . huu

Si Kenit said...

ye betoilah
tak suka tau kalau kita blogging suka2 je tp ada org dengki kianat syaitonirojim. hahaa

btw, kita blogging je selagi boleh
biar org jeles
hahaaa

happy blogging sis.

psttt! liza dak aktif, suke tak? suke tak.muahahaha

intanurulfateha said...

@Hizami Rahim

hebat hapenyeee ;p

intanurulfateha said...

@bea ouh bea

alaa ikan kering makan sedap! ;p

intanurulfateha said...

@kk

tau xpe!

intanurulfateha said...

@Encik Psychopath

hahahhahha ;p

intanurulfateha said...

@Nur Hawa Mohd Zin

betul3

intanurulfateha said...

@Siti Nurhuda Husna Zulkarnain

mekasih ;)
dtg slalu yeaaa~~

intanurulfateha said...

@aduka

tau xpe
benci!

intanurulfateha said...

@maisyara Pot! Pot!

hahhahhha sile lahhh~~

intanurulfateha said...

@cik aiLebiu

hehe tau xpe ;p

intanurulfateha said...

@aina

rmai yg jht kot ;p

intanurulfateha said...

@Pelatt

gua pun~~ ;p

intanurulfateha said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

elehh ;p
tenks btw ^^

intanurulfateha said...

@syahira ariff

btul
gune lah name kan?

intanurulfateha said...

@Mas

eh bukan
ade org gile tuu haha

intanurulfateha said...

@sayang

tq ;)

intanurulfateha said...

@Hazman

yeah
agree~~

intanurulfateha said...

@syaza kelyza

mcm hantu kan? ;p

intanurulfateha said...

@AkuChumel

x best nyeee


hoii pames mendenyeeeeeeeeee!
grr!

intanurulfateha said...

@Cik Amy

btul~
rse x safe kan?

intanurulfateha said...

@eykameow

tq syg~
tc too~

intanurulfateha said...

@Amni

bese lah tu ;)

intanurulfateha said...

@b.E.L.L.e

mekasihh ;)

intanurulfateha said...

@lionteen

yeahh gud for u ^^

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

ah x leh ;p

intanurulfateha said...

@✿ emaxoxo ✿

btul tu ema

intanurulfateha said...

@Si Kenit

suke! heeeeeee~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13