Tuesday, July 27, 2010

.kehidupan peribadi dah tak lagi privasi

.

Salam Readers~

Bila internet di hujung jari,
memang semuanya dah tak ada privasi.

Jadi, sila berhati-hati menulis entry!


Agak-agak, korang kenal tak siapa minah neh?
Hiksss!

Bai!

Psssst!
Entry auto-published.
I dekat Terengganu menghadiri
convocation adik I di UMT
25 - 27 July 2010

Photobucket

22 comments

Huda Luna said...

betoi tu kakak
huhu

HonEyBuNNy said...

setuju sgt cik intan....tension bla idop kita dah xdk privacy....;-(

dak eina (◕‿◕) said...

semestinya eina kenal sape minah tuh!! hahahahaha!

eykameow said...

hahahaha. kenal sgt..sis ketika rmbut pjg! huhuhu

enyheartsdiamond said...

kadang-kadang i kena marah dgn mr khong ttg ini lah..

tp entri i tapis-tapis juga apa :))

.::WaNiE::. said...

weeee buat2 tak kenal

short entry, tp sgt bermakna pesanan tu :)

baincardin said...

HDR is back! Jom layan!!!~ ^_^

cik aiLebiu said...

dah macam pantun 3 kerat kat atas nun..heheheh...

betul tu..bila nk post entri peribadi kena pk berkali2...smpi kdg2 bila pk berkali2 terus xnk buat..pastu blog xde update sbb xtau nk post psl apa...

AkuChumel said...

alah sis..mmg lumrah kan.
tapi kalo da benda betul yg kita post buat apa nak cuak.
berani kerana benar.haha.gado pun gado la :P
org buat sala je takot.then tutup blog.hahaha..vudus.

✿ emaxoxo ✿ said...

i'm your paparazi . HHA :D

Si Kenit said...

Bila internet di hujung jari,
memang semuanya dah tak ada privasi.
Jadi, sila berhati-hati menulis entry!
Agak-agak, korang kenal tak siapa minah neh?


sejak bila sis pandai buat pantun 4 kerat secara spontan ni?? hahaaa
eh mmg lah sis, stalker dah ramai skang. BENCI je kan

intanurulfateha said...

@Huda Luna

btul saje ;p

intanurulfateha said...

@HonEyBuNNy

rse x best jer kan?

intanurulfateha said...

@dak eina (◕‿◕)

uit sape sape? ;p

intanurulfateha said...

@eykameow

hahahha ;p

intanurulfateha said...

@enyheartsdiamond

hahaha ye le tuh ;p

intanurulfateha said...

@.::WaNiE::.

yeah
sumtin mls nk tulis pnjng3 ;p

intanurulfateha said...

@baincardin

oke ;)

intanurulfateha said...

@cik aiLebiu

betul betul
last3 delete ;D

intanurulfateha said...

@AkuChumel

haha tau xpe

intanurulfateha said...

@✿ emaxoxo ✿

geget kang! ;p

intanurulfateha said...

@Si Kenit

wakakakkakkaka~~ ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13