Saturday, July 31, 2010

.padan muka kau intan!

.

Salam Readers~

Time entry ni di-publish, I dah selamat berada di campus I. Hari sabtu pun kena pergi campus gak. Bukan sebab kena pergi kelas ganti, tapi sebab I kena attend induction! Actually induction neh untuk freshies tapi since kem pada semester lepas I tak pergi, so I kena attend untuk semester neh. Registration pukul 730 am dan habis pukul 6 pm! T_____T

Ada 4-5 orang budak batch I yang senasib dengan I. Ohh ohh sedihnya. Bagaimana mahu tidur sepuas hati pada hari sabtu ataupun me-manfaatkan masa yang ada dengan acara dating-dating-an? Ok I jeles dekat korang yang dapat dating okeyh! =(

Semester lepas I tak pergi kem bukan saja-saja ok. I sakit dan dapat MC selama seminggu. Macam teruk je I sakit kan? Kuikuikui~ I pun pelik. Ni first time I dapat MC sampai seminggu. Klik SINI kalau nak tau I sakit apa dan klik SINI kalau nak tau tips dapat MC seminggu! Teeeeheheheee~~

Erm oke lah, I tak ada masa nak buat kelakar dekat sini memandangkan hati I tengah lara sebab kena pergi induction. Padan muka I. Siapa suruh asyik sakit jer. T_____T

Pssst!
Happy 27 Years Anniversary

to Mama & Abah
ILYSM =)


Bai!


Photobucket

20 comments

hakimfaridzul said...

hohohoho!
jadi junior balik!!!!

Cik Amy said...

Waaa, cam sedap je kek tuh...

Farid MOFASAD said...

bai

nurulfaridah said...

sabar je lah yunk..
blaja rajen2..
=)

nurulfaridah said...

xsaba nk tnggu u post sal scrub ;)

.s.o.f.i.a. said...

happy anniversary aunty n uncle!!!!

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

blh x saya nk gelak??
kahkahkah!!
joking :P

Mohd Adziim said...

Macam leceh pulak nak potong kek tu.
Berterabur buah2 nanti...tpi sedap kot.

♥-- emieysandra --♥ said...

go..gO..go sis intan!!
ehehe

~_^

lionteen said...

sdpnyee kek tu...
nyum2..

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

diam lah akim!

intanurulfateha said...

@Cik Amy

mmg sedap pun! ;p

intanurulfateha said...

@Farid MOFASAD

wek ;p

intanurulfateha said...

@nurulfaridah

hehe tq ;p

intanurulfateha said...

@nurulfaridah

scrub ape?

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

tenkiusss

intanurulfateha said...

@✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

klaka ke?
TAK LANGSUNG!

intanurulfateha said...

@Mohd Adziim

mmg sedap!

intanurulfateha said...

@♥-- emieysandra --♥

tenkiuss ;)

intanurulfateha said...

@lionteen

yeahh
lazat!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13