Wednesday, August 25, 2010

.berita baik untuk peminat lens!

.

Salam readers~

Quick update! I nak cepat neh sebab tak prepare lagik untuk public speaking esok. Mati lah I. Mati lah I... T____T Ok macamni. Mesti ada lagik yang nak beli lens kan kan? Ye lahh, lagi 15 hari jer kita akan raya. So, I nak bukak offer balik untuk order lens.

So, korang boleh pilih-pilih lens dekat
BLOG INI.

Lepas tu korang cepat-cepat
email dekat I order korang tu di
intanurulfateha@gmail.com

Tak boleh lambat lambat tau!
Hari sabtu mesti dah hantar order
dan settle payment.

Dan nextweek I akan pos lens korang.

Sila bankin ke
101049344884 (Maybank)
Intan Nurulfateha Baharom

12230065897524 (CIMB)
Mohd Hairi Hassan

010230020217162 (Bank Islam)
Intan Nurulfateha Baharom

Lepas bankin,
sila emailkan I bukti pembayaran di
intanurulfateha@gmail.com

Semua lens untuk first batch telah di hantar. I tak buat lagik tutorial untuk memakai lens. Kepada sesiapa yang menghantar sms pada I dan bertanya cara-cara untuk memakai, I memang tak dapat tolong. I cuma tolong kawan jual jer. Heee~~

Thanks for shopping with me~

Bai!

Pssst!
Siapa-siapa yang tak bayar sebelum Sabtu
Order anda akan di cancel~~

Siapa-siapa yang tak dpaat lens yang dulu,
sila bagitau ekkk ^^,

Photobucket

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13