Saturday, August 14, 2010

.blog gathering di Melaka!

.

Salam Readers~

Akhirnya I dengan seronoknya mengumumkan yang I nak organize 1 gathering di Melaka. So, kepada bloggers di Melaka, boleh lah kita jumpa, borak-borak dan lebih mengenali antara satu sama lain. Ye lahh, selama ni kan kenal dekat blog jer. Korang tak teringin ke nak jumpa secara live? Heeee~~
Ok, kenapa mesti dekat Dataran Pahlawan? Dataran Pahlawan ni macam-macam ada. Dekat sini ada satu kawasan padang buatan manusia dekat atas bangunan Melaka Megamall. So dekat situ lah tempat kita semua akan melepak. Jom I tunjuk sikit suasana padang yang cantik tuh.

Gambar pertama mesti lah dengan
yang tersayang

Amboi gediks nya lah lelaki itu =.="

Memang best tau melepak dekat padang ni

Tengok lah betapa gembira nya kiteorang

Dan Dataran Pahlawan ni jugak dekat dengan Kota A Famosa dan bangunan bersejarah yang lain. So memang best lah kalau nak snap gambar kenangan. I tau, korang pun gila camera macam I. Hakhakhak!

Hah, ni lah kota A Famosa yang korang belajar
time sekolah dulu teheee!

Uhhh beratnyeeee~

Heee comelnyeee~

Bila lagi nak snap gambar dekat meriam kan?
Hakhakhak!

Lepas tu boleh pergi jalan-jalan dalam Melaka Megamall tuh. Yang best nya, ada kolam ikan yang besar. Korang pun boleh main-main dengan ikan kat kolam belakang neh. Ikan besar-besar, lepas tu korang boleh tangkap buat lauk buka puasa. Ok, I tipu. Mana boleh tangkap! =.="

So macamana?
Best tak Melaka?

Memandangkan sekarang ni tengah bulan puasa, so I rasa better kita semua masing-masing bawak makanan sendiri dari rumah. Kira macam pot luck lahh. Tak pun, korang boleh beli dekat bazar ramadhan. Kalau nak bawak tikar lagi bagus. Hee~~ So nanti kita boleh buka puasa dan solat sama-sama lepas berbuka tu. Then kalau korang nak pergi Jonker Walk lepas tu pun boleh! Best kalau pergi ramai-ramai.

So, kalau korang berminat nak pergi, boleh tinggalkan nama dekat ruangan komen sebab I nak list-kan senarai yang hadir. The more the merrier! Hikss~~ Yang confirm hadir so far adalah I, Xett, Heidi dan Fyka. Yang ni semua ada dekat Melaka. Yang tak duduk dekat Melaka pun boleh join jugak kalau korang ada kesempatan.

Kalau nak tanya apa-apa, boleh contact I through email k --- intanurulfateha@gmail.com Nak call pun boleh tapi korang ada nombor handphone I ker? Hihihi! Korang pun boleh contact Fyka kalau korang malu dengan I. Cehh, nak malu-malu pulak. Pang nak? Haha!

Bai!

Pssst!

"The gorgeous" tak nak join ke?

Bila lagi korang nak datang Melaka? ;)

And to bakal roomate;
kalau nak datang,
u are most welcome sayang!


Photobucket

74 comments

Mohd Sukur Ibrahim said...

waaahhh..xsangka nye ade gathering blogger melaka..nak join gak..intan, plz update me k\..xnak terlepas peluang ni

Nour Eyza said...

memang best lepak2 dekat padang ats DP tuh..
sy dulu pun stdy mlka jd selalu sgt lepak DP.. tgk wayang.. kraf.. shopping..
ishhh..
melaka memang seronok shopping!
murah sagat.. tak kiralah brg apa..
rindu sgt dekat DP,MP,Tesco,Melaka Central, Jonker Walk..tempat bermain kan..
dapat join gath ni pun best tp mcm x dapek je..
skrg dh kat Shah ALam..
Sobs!

Pinky Pixie said...

sy org melaka. nk join tp malu la.. hihi =)

♥ Projek Hujung Minggu ♥

Ery Farieha said...

wah wah
handle gath pulak intan
hehehehe

me, nelly said...

kalo xde ape nk join jugak!!! huhu.
pastu bwk mercun kan kan. ;p

asfz lily said...

nak joinn!~
weee~
t kite kompemkan..
klw p sowang2 xbest plak..
nak ajk member dlu k..
ngee~

seronok plak asenya ^^,

maisyara Pot! Pot! said...

boleh datang kot. coz, kampung dekat sana. ngee^^

puteriqaizyan said...

wah! bestnyer..tp jaoh..huk3..

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak join...hehhe....buka sana lah kan?

LORD ZARA 札拉 said...

uhuks~

Melaka je?

ecamajasara said...

nak join2..nak join..camno??

::cikjuju::◕‿◕ said...

huwaaa...nak join!!!tp.......
urghhh....mggu tuh x balik melaka plak.....huuhuhu...

Mr.Homosapiensz said...

huhu...tak pernh pn gi melaka...blog gath pn x pernh....nnti anjur blog gath trg lak...hehe

Admiral Hafiz said...

alamak!!!
nak sgt2 join gathering Blogger Melaka
drpd dulu lg duk tggu2
nak g Gathering GB kat Putrajaya ahari 2 jauh lak...
tp....
28 hb Ogos x balik melaka lagi laaaaaaaaaaaaaaaaa
sob3...cedih2...

ayu... said...

huhuhuhu..teringin gk nk join...
tp utk ke Melaka dlm bln pose ni...
cm impossible je...:(

fiQ said...

ok ok ok...saya nak join.saya nak dtg..=p

.s.o.f.i.a. said...

macam best jer.... me going down to KL 28hb tu. sure tak dapat join. sob sob!!!! pas raya buat la laie.... gedering raya!!! me nak join.....

syaza kelyza said...

beshnye ade gathering kat melaka ;)

chenta said...

wah!mcm best je..mcm nak join..i mmg stay melaka..tp malu la :P

lionteen said...

wah..
msti meriah ni..hehe

firfa_firzanah06 said...

nk join sis!!!

♥ Xett Hereen ♥ said...

asepal nama i kompom laks neh?
haishhH!!!
hhahahahaah!!

intan, i xmo janji, i takot nak janji dengan u...

mcm sebelom2 neh, xdpt pom hang out.
kang xjadik, u marah i,,,,,


tatot maw janji4444!!!

cikbihah_trendyshawl said...

mcm mao join gthering nie..ish...

dark r0se said...

cam best jek~ tapi kiter skunk bz ngn final la skunk~ tak pat nak join blogger yang len~ huhu..moga segalanyer berjalan dengan lancar ye intan~;)

Ana Farhana said...

sis intan nak join gak...tapi kite malu la...kita x kenal sgt sis..hehehe:)

eykameow said...

teringin gak nak join. insyallah kalau takde ape2 hal :)

Nurul chumel said...

@Pinky Pixie

yang..jom pegi! maybe i pegi..

Nurul chumel said...

syg ku intan..insyaAllah i pegi kalo xde aral melintang..hehe..bagus sgt la u ni wat 28 hb..mcm tau2 je 27 hb tuh birthday i..bleh celebrate sekali kan??hehhe... :)

intanurulfateha said...

@Mohd Sukur Ibrahim

hehe oke
dtg tau nnti! ;)

intanurulfateha said...

@Nour Eyza

alaa meh lah turun mlk!

intanurulfateha said...

@Pinky Pixie

alaaa x yah lah malu!
dtg k ;)

intanurulfateha said...

@Ery Farieha

hehehe cube try test je ;p
jum le dtg!

intanurulfateha said...

@me, nelly

bole bole
bwk lebeyyyyyyyyy3 sket tau!

intanurulfateha said...

@asfz lily

dtg lahh
bwk kwn ramai3 k ;)

intanurulfateha said...

@maisyara Pot! Pot!

yeayyy!
mai dtg~~ ;)

intanurulfateha said...

@puteriqaizyan

alaaa meh la dtg~~

intanurulfateha said...

@Nur Hawa Mohd Zin

iye
ajak lah wawan n mira sume k ;)

intanurulfateha said...

@LORD ZARA 札拉

mlk je
tp yg sekitar mlk bole dtgg ;)

intanurulfateha said...

@ecamajasara

juz dtg ke on dat tym k ;)

intanurulfateha said...

@::cikjuju::◕‿◕

alaa balik laaaaaaaaa!

intanurulfateha said...

@Mr.Homosapiensz

alaaa meh lah dtg mal ;(

intanurulfateha said...

@Admiral Hafiz

waaaaa meh lahhh dtggg
rmai3 lah best!

intanurulfateha said...

@ayu...

alaaa ;(

intanurulfateha said...

@fiQ

yeayy! ;)

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

insyaAllah ;)

intanurulfateha said...

@syaza kelyza

dtg tau syg! ;)

intanurulfateha said...

@chenta

alalalala jgn lah malu3 ;p

intanurulfateha said...

@lionteen

hopefuli~ ;)

intanurulfateha said...

@firfa_firzanah06

di persilakan ;)

intanurulfateha said...

@♥ Xett Hereen ♥

ah x kire
nt i kol ibu u kasik ;p

intanurulfateha said...

@cikbihah_trendyshawl

join lahh ^^

intanurulfateha said...

@dark r0se

alalala beberapa jam je gath tuu
jum lerr~~

intanurulfateha said...

@Ana Farhana

aku sekeh gak mrs brown neh ;p

intanurulfateha said...

@eykameow

orait ^^
eyka leh tido ruma sis ;)

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

heee pegi tauu

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

ok best~
nt u bwk kek ehh
x mmpu i nk sponsor
lum keje ;p

iRa~" said...

sis nk join gak tp ira xleh kua mlm la kalo kat ostel..huuu..
kena blk b4 7..
mcm xblh..xdptla jmpa sis ag..:(

Nurul chumel said...

@intanurulfateha

ohh..kalo i dah kuar gaji, i sponsor kek..nnt i bwk bonzer i..hehe..dia bleh tlg bwk kek..hehe.. :)

intanurulfateha said...

@iRa~"

xpe lah ira
nxtym k ;)

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

orait! ;)

Lelord said...

bestnyaaa....akak x balik lagi :(
4 sept baru smpai KLIA

♥-- emieysandra --♥ said...

wah..kak intan,
emiey dah blik kg lorh time tu..

~_^

CHEGU ALONG said...

rasa cam maw join.. :P

aina said...

yang tk feymes macam kita ni boleh join tk? sebab kita duduk melaka jugak hehehehhe ;P

intanurulfateha said...

@Lelord

xpe la kak
nxtym buat, akak join k ;)

intanurulfateha said...

@♥-- emieysandra --♥

alaaaa T___T

intanurulfateha said...

@CHEGU ALONG

join lah kak ;)

intanurulfateha said...

@aina

join je lahhhhhhhhhhhh
x kire lah fames ke takkk
eiiiii grrr!

chenta said...

malu jugak..hehehehe... :P

sI tEDI said...

Tahniah intan. Akhirnya organize juga =))..

RastaMat said...

@LORD ZARA 札拉

che'gu, ko kan kat muar..
datangla weyh..
yang jauh2 kat rawang bley datang..
takkan kat melake x dapat datang...

Ms. Ann said...

wah... macam best jer... anne pun dekat melaka nie..

if anne ade kesempatan anne join u all sekali yer...

jijie said...

WAHH..nak join boleh? dok kat melaka je ni...
pape hal bgtau ek... tq.. =)

SweetSyaza said...

nak joinnn...??????
tp malu sbb ite baru pestime jejak kaki kat sis punye blogg...n kebetulan de gatheringgg...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13