Friday, August 13, 2010

.comment moderation dah lain?

.

Salam Readers~

I baru bangun tidur since hari ni I tak ada kelas pagi. Lepas tuh, I pun masih tak boleh puasa, memang time sahur tadi tak bangun lah. Waaa lapar nyee! T__T

Bangun-bangun tidur terus on lappy, check komen dekat blog. Then I noticed something. Eh, comment moderation dah lain eh? Heeeeeeee~ (Bagi yang auto-approve komen, korang memang tak akan perasan kot)


Click to enlarge.
Awaiting moderation.

Click to enlarge.
Ni pulak komen yang dah published.

Huuu~ Makin senang lah lepas neh nak approve komen. Lepas tu bahagian komen dah ada tab sendiri, "Comments". Then dalam tuh ada 3 tab lain - Published, Awaiting Moderation dengan Spam. So kalau ada yang spam korang, blogger dapat detect.. Korang suka tak? I suka sangat-sangat! Heee~~

Eh mama I semakin rajin ber-blog. Kepada yang belum pernah singgah blog mama I, boleh klik SINI. =)

Happy Fasting Day My Dear Friends!

Bai!

Photobucket

24 comments

mysara said...

wah..mama pn ada blog ek...

kk said...

ekekke.kila pun perasan pagi tadi

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak kena tgk lagi banyak...heheh

Admiral Hafiz said...

yup
makin senang
n xlah memeningkan untuk detect klu orang komen kat entry yang lama2
klu x, pening kpala nak taw entry mana yang dye komen

cik helena said...

lagi kemas rasanya kan :)

ferra said...

wah blogger da makin maju ek skrg ni :) bagos2

Secret Drifter said...

saya pun terkejut gak... tapi lagi bagus sbb kita tau topic mana mereka tulis...

saya_arief said...

sekarang da user-friendly cket..
suke3..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

a.ah.. memang lagi senang! suke jugak.

✿ emaxoxo ✿ said...

yupp . makin sng kan sis ;)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

simpan megi ngan nistum bebanyak senag sahur nati..tu pun kalo dah buleh pose

hakimfaridzul said...

wah~

tu la sis, saya pun cadang nak buang comluv tuh~

intanurulfateha said...

@mysara

hehe a'ah ;D

intanurulfateha said...

@kk

lg senang kn? ;)

intanurulfateha said...

@Nur Hawa Mohd Zin

lg byk ape?
x phm T__T

intanurulfateha said...

@Admiral Hafiz

sbnrnye bole je detect
mesti u x pasan dkt bhgn atas tu ade tab tajuk komen
dlu i pun xpasan ;p

tp x pe la
yg baru ni lg jelas; )

intanurulfateha said...

@cik helena

btul~~ ;D

intanurulfateha said...

@ferra

hehe tu la ;)

intanurulfateha said...

@Secret Drifter

betul tuh ^^

intanurulfateha said...

@saya_arief

i like too~ ;)

intanurulfateha said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

heee yup~

intanurulfateha said...

@✿ emaxoxo ✿

iyerp syg ;)

intanurulfateha said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

x leh lg lah ;(

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

sile lah buang cpt ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13