Wednesday, August 11, 2010

.eh, mama i dah ada blog?

.

Salam Readers~

Apa khabar korang semua? Ada yang dah pengsan ke? Lek lu... Baru pukul 5.. Lagi 2 jam jer nak berbuka. Hehe! I masih di rumah. Malam ni atau esok selepas sahur, baru I akan balik rumah sewa di Melaka. Malas nya nak balik. Pak kal jer ada kelas hari khamis. Hari jumaat petang ada kelas ganti. Lepas tu hari sabtu ada test pulak. :(

Hari ni rasa best jer duduk rumah. Dan petang tadi, I tolong mama I buat blog. Since mama I dah berjinak-jinak dengan internet, boleh lah mama tulis blog. Lagipun mama ni seni orangnya. Keh keh keh~ Nak tengok tak blog mama I? Klik SINI yerr. Maju tak mama I? Apa, ingat mak Khairudin jer yang boleh expose dekat internet? Mama I pun boleh lahh! Hahaha~

Simple jer blog yang I buatkan tu. Tak ada idea pulak nak decorate macam-macam. Mama I baru buat facebook few weeks ago. So, hari-hari mama akan komen dekat FB I. Tak leh lah nak mencarut-carut sangat dekat FB lepas neh. Haha. Alaa selama ni pun, I mana penah tulis benda tak elok. Semua elok-elok. I kan budak yang baik. Hahahaa!

Eh, korang berbuka apa hari ni? Mama I cakap nak masak lemak cili api ikan tenggiri. Nyum! Nyum Sedapnya.. Tak sabar nak makan. Petang tadi just makan sup and roti dengan Chacha. Opss! Hakhak~~ Sorry lah yer korang. I tak boleh puasa pulak. Lagi 7 hari nanti, kita puasa sama-sama yerr ^^

So kepada korang, selamat berbuka puasa. Jangan ponteng-ponteng yerr. Yang uzur tuh, boleh di kecualikan dan jadi geng I. Hakhak~ ;)

Bai!

Photobucket

22 comments

aishahumairah said...

wah2..
majunya mama sis...
bgus2!!

A-Y-I-E said...

yeah... lepas ni.. i cakap u selalu gatal...huhuhuhuhuh...

erk.(statement gurauan jer yer)

Cik Yuki said...

huhuhu cool.

eh.? sme lar kite :( ta bestny..taon lps dpt pose pnuh. taon ni ta dpt lar. :( hmmmm..

hakimfaridzul said...

huhuhuhu, sis, lauk sama la!!!

mum saya pun masak lemak cili api ikan tenggiri!

bezanya, saya puasa, sis tak puasa!hahahahahaha

velasrizal said...

selamat berpuasa utk yg di sana..

Jadual Waktu Berbuka Puasa Bagi Kuala Lumpur Dan Putrajaya 2010

Nurul chumel said...

ohooo..kantoi..
haha..meaning, tk boleh la buka puasa khamis ni..hehe..
minggu depan bila u puasa same2, kita berbuka same2 ye.. :)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

sis..kte geng!
tp kt sini xbest la..kafe pn kurenggggg..so,jd mcm owg puasa gak la neh..hehe~

dak eina (◕‿◕) said...

ala kantoi tak puasa... hikhik

Mish Oura.. said...

geng..... :) hahaha...

slmt bpuasa untuk esok2nya sis.. hee

intanurulfateha said...

@aishahumairah

hehehe ;p

intanurulfateha said...

@A-Y-I-E

gatal nape? grr!

intanurulfateha said...

@Cik Yuki

waaaa x best kan
1st pose dak k.o ;(

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

eh lauk same?
sedap kan?

grr!
nt sis pose ler ;p

intanurulfateha said...

@velasrizal

tq~~ ;)

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

haha nxweek oke ;)

intanurulfateha said...

@.cikfasya.(◕‿◕✿)

yeahh
gimme 5!
nt ptg sis nk g mekdi kot ;p

intanurulfateha said...

@dak eina (◕‿◕)

haha
ade excuse x pe

intanurulfateha said...

@Mish Oura..

same goes to u ora ;)

~♥ iella ♥~ said...

mama ikut edaran zaman...makin canggih nOooo..hehe..

Tiap2 ari mama buka FB ker..?? rajinnya..

eykameow said...

hohoho dah follow.. nak tengok penulisan mama kepada blogger femes plak :) wink.

intanurulfateha said...

@~♥ iella ♥~

tiap3 hari! ;)

intanurulfateha said...

@eykameow

hahahaha gi le tgk~ ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13