Friday, August 27, 2010

.gathering berbuka puasa esok!

.

Salam Readers~

Korang semua yang duduk dekat Melaka
Jangan lupa ek gathering esok!

Boleh lah start berkumpul dekat
KFC Jusco Baru
I maybe ada dekat sana dalam
pukul 6 petang
(28/8/2010 - Sabtu)

I tak reserved tempat pun
sebab I sendiri tak tau berapa orang nak join
Kalau korang boleh confirmkan malam ni,
esok tengahari I pergi reserve.


Datang lah yer sebab ada souvenir untuk korang
daripada budak senget neh

RUGI KALAU TAK DATANG!

Kalau ada apa-apa, boleh contact I dekat FB
ataupun email I ekk
intanurulfateha@gmail.com

Nak num handphone I tak?

0127186471
*tolong jangan salah guna*
Apa-apa hal untuk esok, call terus.
Sms tidak di layan yer.

Hiks!

Bai!

Photobucket

13 comments

iQaChumel said...

haha alah sis..
iQa pun balek kampung kat alor gajah esok..tp..sumpah xtau jln g sana :P

eh..berani mati letak num hp.
hem..jikalau begitu..jgn lupa upload gambar nanti eh :(
enjoy enjoy jgn lupa iQa eh :(

Nur Hawa Mohd Zin said...

ruginya tak dpat join..sedih...ada show..waaa...ada lagi tak? huhu

✿ Cik Cimi said...

nk msg jgk.
agagaga.
kite ade midterm sok.
if sempat sampai la k.
:)

kasihkuamiera said...

rasa cam nk join tp takut sesat barat xpenah smpai melaka ag

syaza kelyza said...

beshnye ada gathering kat melaka ! :D

♥ Xett Hereen ♥ said...

one word = gilos!

ween said...

i will be there! count me in ok :D

tiha said...

bestnya syg x dpt folloe gak..T__T

t e m b u m e said...

beshnya!!

tapi tak pat join meh~
kat sintok nih.

[z@ck] said...

ish..tak aci!

.::WaNiE::. said...

have fun sista :)

.s.o.f.i.a. said...

have fun dear..... jangan lupa sampaikan my salam to all yer.... wajib sampai tau!!! kang i majuk. =)

Admiral Hafiz said...

tersangatlah rugi sbb xdpt ikot...
cedihhhhhhh

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13