Saturday, August 7, 2010

.gathering bloggers di melaka

.

Salam Readers~

Eh korang, jom buat gathering nak tak? I tak pernah pun attend mana-mana gathering dekat Melaka. Kalau pergi pun, mesti dekat KL =( Ye lah, majoriti semua kawan I dekat KL. Bakal roomate I pun dekat KL.

Jom lah buat dekat Melaka
Melaka best hape~
Boleh pergi A-famosa!
Hikss~

Ini gambar lama okeyh. Awal tahun hari tu. Budget macam tourist jer. Kikikikiki! Time ni bakal roomate I turun Melaka.

Errr ni di kira gathering bloggers gak ke ek?
I blogger, Hairi pun blogger!
LOL!

Bai!

Photobucket

34 comments

Cik Amy said...

jum jum jum !!! :))))

Sendra said...

walaupun i bukan lagi blogger buat masa ni,kalau sudi roger,sangatlah mahu join okeyh.

sI tEDI said...

cikgulah jadi ketuanya!! nanti `anak-`anak` murid ramailah ikut =))

.cik yaya. said...

nak..tp saya bukan blogger popular..segannn haahha

J.M.R said...

sweet!:-)

me, nelly said...

haa kan kan kan. melaka best! mari kawan2! :)

MOFASAD said...

zzzzzzzzzzzzzzzz




>>__________<<

iQaChumel said...

melaka..?ok jum.tunggu iQa balek kampung. alor gajah...?masjid tanah..?
on je...hee :P

Nurul chumel said...

yippi!! i suke!!besh3..nak3!! hehe..bile2..intan, u arrange, i join je..make sure gtau awal2 leh i booking cuti ngan boss! haha..excited!

tiha said...

huhu kalo nak wat kt melaka nak g...huhuh^___^

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak intan : jom2 mesti best kan..melaka banyak tempat leh lepak n wat gathering, taman bunga ada, depan MBMB ada, dataran pahlawan ada, tepi pantai ada, waterworld ada...waaa...mesti seronok..kalu key el susah nak pi..eh jemput awe sekali...huhu

Naza system said...

Assalamualikum, saya ingin mejemput anda ke program kami. Program kami berfungsi dimana kami akan menyenaraikan blog anda, dan kita bersama2 klik iklan rakan2 yang lain. dan secara tidak langsung rakan anda akan klik iklan anda juga. Program ini PERCUMA buat masa ini kerana saya ingin mengetahui sambutan kpd kami. Terima Kasih kerana membaca dan kami minta maaf jika kami post komen tnpa izin anda. salam. http://www.nazasystem.com/

fyka said...

klu buat sy pasti ikot.

Siapa Lin?? said...

stuju2..
pape gtaw..
memang ingt nk kwat gathering pun..

intanurulfateha said...

@Cik Amy

jom~~ ;)

intanurulfateha said...

@Sendra

oke sendra!
nti i jmput klu ade k ;)

intanurulfateha said...

@sI tEDI

hehehhee ye lah tuuu ;D

intanurulfateha said...

@.cik yaya.

gediksss
ai pun bukannye popular ;D

intanurulfateha said...

@J.M.R

hehe tenks bro ^^

intanurulfateha said...

@me, nelly

jom jom~~

intanurulfateha said...

@MOFASAD

hehhehe ko tak dtg siap eh parid! ;D

intanurulfateha said...

@iQaChumel

hehehe kite lepak DP pun oke ;p

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

tgk lah lepas raya kot
tym pose neh leceh sikit

intanurulfateha said...

@tiha

huhuhu dtg tau! ;D

intanurulfateha said...

@Nur Hawa Mohd Zin

eh sape kate nk ajak awe ;p
hahahha tau lah die org mlk ;p

intanurulfateha said...

@Naza system

yeahh oke oke ^^
nt g tgk k

intanurulfateha said...

@fyka

hehhehhe ;p

intanurulfateha said...

@Siapa Lin??

ye ek?
heee~~

Nurul chumel said...

orait bebeh..nnt papehal gtau i oke.

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

orait then ;)

cikbihah_trendyshawl said...

mao join if ada ghatering kat mlk..roger2,,,;)

intanurulfateha said...

@cikbihah_trendyshawl

orait! ;)

eykameow said...

wow macam best je. kalau ada rojer gak! teringin nak turun!

intanurulfateha said...

@eykameow

x turun siap! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13