Sunday, August 1, 2010

.hoi, jangan langkah bendul boleh tak? grr!

.

Salam Readers~

Isnin lepas adik lelaki I konvo. Beliau sebelum neh study dekat Unievrsiti Malaysia Terengganu dalam jurusan Bachelor Sains Kimia. Adik I memang mantap, tak macam I. Semua nya tak mantap. Errr!

Ini dia adik I. Beliau baru umur 22 tahun dan dah ada degree. Padan muka I dapat degree lagi 2 tahun sebab lepas abis diploma gedik tak nak terus sambung. T____T Jangan pelik kenapa I lagi kecik dari beliau. Dah memang fitrah I comel dari kecik. Teeehehe~~ *mesti adik I muntah baca statement poyo I puji diri sendiri neh hakhak!

Time I pergi UMT tu, I jumpa sekali seorang blogger. Fasya. Blogger neh pun sebenarnya classmate adik I. I tak perasan beliau memula. Tiba-tiba beliau panggil I. Tergezut I nyahh! Terus snap gambar kenangan. Heee~ I ingat beliau neh besar sikit tapi rupanya lebih kurang I jer. Kecik comel. Heee... Klik SINI kalau nak pergi blog beliau. Dan sebelah Fasya tu Kema. Hi Kema! Sis ingat kamu lagik lah sayang ;)

Ini pula adik I dengan GF beliau. Errr...doang neh sebaya. GF adik I neh pun akan convo ujung tahun neh. Beliau ex-student UPM. Tak kisah lah doang semua dah ada degree, TAPI YANG PENTING, SILA JANGAN LANGKAH BENDUL OKAYH! T_____T

Sehari sebelum adik I convo, I terfikir nak bagi something untuk adik I. Bunga macam dah common sangat so I teringat dekat satu blogshop coklat neh. So, I contact lah owner dia. Contact last minutes! Heee~ Luckily beliau nak ambil order I. Thanks a lot Atiqah. Klik SINI kalau nak beli coklat sedap dan cantik dari beliau.

Ni coklat untuk adik I yang konvo tu.

Dan ini untuk kesayangan I, Chacha. Kang kalau tak beli kang, sumpah beliau akan mengamuk mengalahkan rasaksa! I takut! Hakhak~

Sempat bergambar dengan Atiqah. Beliau ada bagi I freegift Oreo Choc tapi tak sempat nak snap gambar sebab dah habis makan! Huuu~ Dan mama I pun cakap, coklat yang Atiqah buat neh sedap. =)

My Family~ Kakak I tak dapat datang time neh sebab kerja. So, ini jer lah yang datang. I dapat datang pun sebab dalam MC. I dapat MC dua hari sebab demam. Heh, I neh memang muka MC kan? Hakhak~

Dan ini gambar favourite I time convocation adik lelaki I tuh. Time neh Chacha baru lompat dari tangga. Beliau jakun sikit nampak tangga. Maklum lah, rumah I mana ada tangga. =.="

And lastly,
HAPPY CONVOCATION YEOP.
Angah proud of you. =)

Bai!

Photobucket

42 comments

FiqaSaleh said...

congrat!! to adik intan...

(aku yg 1st kasi komen ke?)

aishahumairah said...

sis!!

nk gk coklat tu..he~

✿ emaxoxo ✿ said...

Happy Convo utk adik sys . hee ~ nanti ema convo , sys bg coklat gak eh . ngeh ngeh *entah dapat masuk U , ntah tidak nehh T________T

Mish Oura.. said...

uwa. .sma la kte kak.. ha2x.. sedpnya coklat tuh.. rasa nk makn jer..
klu knvo nnt dpt choc kan best.. haha

kema said...

xsangka dpt jumpe ngn sis..kalo fasya xpggil kema pn xperasan(sb tecik sgt..hik~ jgn mrh)

AkuChumel said...

ingat kan single.baru nak jadi adek ipar :P
hoho..maju nye da ada degree.. =_=
aha...sis intan mmg cumel. :P

lionteen said...

xmcm adik intan la...
meby sbb intan kecik sgt..
hehehe..

congratz tuk adik tu...
xpasan lak die slame ni kat umt..

LuVidA^^ said...

tahniah yeop! :)
cepat2 la kawen..... bia langkah bendul...sbb u x abes sekolah lagi! =p

cik hana said...

bestnya..comella coklat tue..sy nk gak? haha

✿ Cik Cimi said...

congratz to him.
:))

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

wah cha cha da rambut pjg comey sgt

congrate to yeop!!! =)

mier@merr said...

tahniah yeop!!

wah..bila nak pos cekelat ke sini lak?
hehe

maisyara Pot! Pot! said...

comel ye tgk cokelat tu. sayang yea tak leh makan. T___T

Uruchimaru @ kf said...

tgk bdn pun dah taw cik intan!
mmg mantaplah.......tahniah

adib said...

tkpe kot langkah bendul..pelaburan~haha 10%

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

haha..finally ade tertepek gak pic tuh..hehe~

nway,thanks sis..tp malu gak tibe2 tkerit2..:P

em sis..kte kena lakukan spomething neh..camne nk jd besau..hehe~

hah..atiqah tu mmg classmate sy time skola menengah,also duk 1 kg ngn dia..hehe~

aisyah said...

u ble plak ble nk grad nih????

-atiQah- said...

gambar tqah dgn sis tak sempat nak upload lagi..sbbnya, tak sempat nak transfer lagi...hehehe..

bila tgk balik gmbr dlm hp tqah ni, malunyaaaa....tqah besar 3x ganda dri sis..hehe.. :p

mak sis sgt cantik dan peramah..chacha comel..angah chacha pun comel.. ;-)

fasya tu mmg kecik je..sama mcm sis..hehe..kecik dan comel.. :)
(ayat bodek..hehe.. :p)

thanks sis tempah dri tqah..masa sis order tu tqah atas bas balik ke dungun dri kelantan..sampai dungun pkl 11 mlm terus buat utk sis..hehe..

thanks a lot tau sis!

noor afzan said...

2 tahun tak lama pun..=)

eykameow said...

ohh ni ke yeop :) hehe. ehem ingat ckp angah.. jgn langkah bendul.. lalaa~

fatinathirahazmi said...

macam kenal je petronas tuu ?
T.T
dekat gilee dengan rumah fifiey .
T___________________T

intanurulfateha said...

@FiqaSaleh

yeahhh
u r 1st! ;p

intanurulfateha said...

@aishahumairah

beli lah dkt blogshop tu
murah je tau!; )

intanurulfateha said...

@✿ emaxoxo ✿

insyaAllah dpt
aminnn~

intanurulfateha said...

@Mish Oura..

yeahh
bunga da common sgt ;p

intanurulfateha said...

@kema

tecik dan comel kan kan? ;p

intanurulfateha said...

@AkuChumel

hehe tu la psal
eh sis ade adik laki lagi soang lah
mau?
tp bru form4 ;p

intanurulfateha said...

@lionteen

die mcm abg ek? ;p

intanurulfateha said...

@LuVidA^^

siut jer ;p

intanurulfateha said...

@cik hana

gi lah beli
sedap tau! ;p

intanurulfateha said...

@✿ Cik Cimi

tenkss ;)

intanurulfateha said...

@MissXYZ a.k.a Abaikan

pnjang dan serabai! ;p

intanurulfateha said...

@mier@merr

nt cair ;p

intanurulfateha said...

@maisyara Pot! Pot!

eh knp? ;p

intanurulfateha said...

@Uruchimaru @ kf

hehe tau xpe

intanurulfateha said...

@adib

bongokss
kang mcm3 aku mtk ko kang
hahhaha

intanurulfateha said...

@.cikfasya.(◕‿◕✿)

hahhahha gediks

intanurulfateha said...

@aisyah

2 tahun lg
insyaAllah ;)

intanurulfateha said...

@-atiQah-

tqah comel hape ;p

intanurulfateha said...

@noor afzan

tenks sis ;)

intanurulfateha said...

@eykameow

eyka pun sma
jgn lgkah bendul! ;p

intanurulfateha said...

@fatinathirahazmi

ohh reali
sis tatau ;D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13