Sunday, August 15, 2010

.i takkan balik rumah lagi sampai cuti raya!

.

Salam Readers~


Waaa mengantuknyeeee... Lepas makan jer mesti rasa nak tidur.. Makan, tidur, makan tidur, tapi tak gemuk gak. Haish, dah lah tadi tiba-tiba Hairi cakap dia suke perempuan gemuk sekarang neh. Saja jer kasi I panas hati, nak suruh I gemuk macam dia lah tuh. Grrr! Ingat senang ke nak gemuk? T____T

Ok, berbalik kepada tajuk entry. I sampai Melaka pukul 5 lebih tadi. Gerak dari rumah I pukul 2 lebih. I kan pengerusi PBSM iaitu Persatuan Balik Setiap Minggu. Teeehehehehe~ I memang suka balik rumah. Sebab dekat rumah internet lajuuuuu. Zup! Zuppp! I kan obses dengan internet. Ok tipu. Mesti lah I nak jumpa family tercinta. I kan anak yang baik. Awww~~

Sempat snap pic depan rumah
sebelum pulang ke Melaka

T________T


So, hari ni, I nak meletakkan jawatan I untuk sementara waktu. I tak nak balik rumah sampai cuti raya nanti which is maybe on 2 september (Jumaat) sebab I dah tak ada kelas time tu. Yahooo~ Baru lah rasa feel balik kampung. Ye lahh, I kan study dekat Melaka jer. So, kalau nak balik raya tu kang, tak rasa pape plak sebab dah selalu sangat balik. Keh kehh~

Tak sabar nak balik raya. Nak join mama I mengemas rumah. Pasang langsir. I dengan mama satu kepala. Apa yang mama suka, I suka. Hehe. Waa bestnyee! I nak kemasssss dan cat bilik I (kalau sempat). Sebelum ni, bilik tidur I warna pink + maroon. Tapi nak decorate cantik-cantik. Haish, cepatlah masa berlalu. Bilik I dah macam kapal lanun yang karam dah I tengok. =.="

Muka pun dah macam lanun =.="

Nextweek pulak ada gathering yang konon-konon I organize. I cadang nak suruh semua orang bawak makanan masing-masing jer tapi ada cadangan lain tak? Mana tau kot-kot korang nak buka puasa dekat Pizza ke, KFC ke, so boleh lah di pertimbangkan ;) *McD support israel, tok sah pergi ek ;)

So, any suggestion?

Bai!


Photobucket

19 comments

HonEyBuNNy said...

Waduh cik inta...ciap pengerusi lagi tu...PBSM...hehhe

ween said...

ai have suggestion but i dah beritahu pd fyka sbb ai malu dgn yuuu. hehe

MOFASAD said...

gua tak gemuk. gua kurus

♥ Xett Hereen ♥ said...

u ingat, entry u neh buatkan i pcaye yg u xkan balek kampong smpi nak dekat raye?
sudalah intan.

kentot lebey!

kahkahkahhh!!!!

kalu bdk uma u balek, harusla u balek kan.
kang xmasal, kena skodeng,,,,

bahahahah!!!




nanti nak dtg raye uma u la.


u rase diorg nak ke bawak makanan sendri?
takor diorg xmo je.

huhuhu!!~

♥ Xett Hereen ♥ said...

lupe laks.
hairi mesti suke i.
i gemok.

wakakakaak!!!~

mysara said...

wah...bersemangat ye nk rayer...hehe

Hamzah Ian said...

wa,, cantiknye ko..wa~~

Nur Hawa Mohd Zin said...

jumpa di gathering...

Nurul chumel said...

setakat nih i takde ape2 suggestion lagi..i ikut je..i akan try dapatkan kerja pagi.. :)

Encik Tikus said...

wahh. ada gath. en.tikus nk ikut sama boleh ? :)

HaFizRahMaN.com said...

boleh caye ke xbalik =PPP..haaha

noor afzan said...

saya lagi tak de feel balik kampung sebab mmg duduk dengan family.
huhu~

cik helena said...

cantik umah fateha :)

fiQ Froz said...

kalau aku dtg ray akat umah ni agak2 dpt duit raya tak??hakhak

lionteen said...

beshnyeee...
lionteen blk 27hb ni..
yuhuuu!!!
slamat pose:)

dark r0se said...

menarik! ;) intan kuwus pown dah santek~;) ok?;) hurmmm~ same lah kiter~ ape cer lah ngn bilik kiter kat melakau tu~;( kalah bilik intan gaknyer~ selamat mendecorate bilik nt~;)

hakimfaridzul said...

muka macam lanun??

memang lanun kot!!!!

miahahahahaha

Faizal@PeJAY said...

bole caya ke

Mish Oura.. said...

:) pengorbanan demi famly..
dlu masa stdy pun..
ora rela merempit untuk berbuka d rumah,.. hee

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13