Sunday, August 15, 2010

.korang minat tak nak buat duit dengan kuih raya?

.

Salam Readers~

Hari ni I nak share something yang best pasal kuih raya! Heee~ Berminat tak? I tau korang semua suka makan kuih raya. So, korang sebenarnya boleh buat duit tau daripada kuih raya ni.

Actually I nak promote satu produk yang kawan I jual tentang potensi bisnes kuih raya, resepi lengkap kuih raya yg popular dan kaedah pemasaran kuih raya secara online. Produk ni bagus dan dah terbukti berkesan. Korang perasan tak pengusaha kuih raya di seluruh negara dah habiskan cuti panjang dieorang sejak 10 bulan lepas?

Sedapnya almond london!

Dan sekarang ni, dieorang semua tengah mengatur strategi pemasaran untuk permintaan kuih raya untuk menyambut kedatangan syawal tak lama lagik. Dalam bulan puasa ni, ada certain pembuat kuih raya terpaksa berpenat lelah sebab nak siapkan order. Ada yang siap ambil cuti lagik untuk memastikan tempahan pelanggan dapat di buat.

Actually, ada rahsia di sebalik tu. Kalau korang nak tau, boleh klik SINI. =) Klik yer, jangan malu, jangan segan! ;) Nanti korang akan dapat resepi kuih raya yang paling lazat dan laris di dunia! Cepat klik SINI dan SINI dan SINI dan SINI dan SINI dan SINI dan juga SINI! Hiksss~~


Jangan lepaskan peluang ni!

Bai!

Photobucket

17 comments

My MiRa said...

MINAT LA..MIRA MINAT SANGAT...TAPI MINAT WAT BENTUK JE AND TABUR MANIK KE...OR HIASAN DIE MIRA MINAT LA...NGEE~~

kk said...

sis jual tak?hehehe nak beli.free boleh?ekekke

hakimfaridzul said...

kena join ni sis!
hak3

cik aiLebiu said...

disebabkan tahun ni 1stime status i sbgi sorg jobless which means tersangatlah byk masa free, maka kuih raya akan dibuat sendiri tanpa rushing..hehe..;)

Nur -al- Ain said...

suke makan kuih je.hehehheee ;)

Encik Psychopath said...

bisnes kuih raya pun ade kitab eh ?

CikLilyPutih said...

jual kuih raya? k lily takpandai nak jual lah

lieya orange M.I. said...

...suka time mcm nih...sbb atuk pun jual kuih, rasa nak berniaga tu seronok...

intanurulfateha said...

@My MiRa

heee beli lah yunk
x rugi tau ;)

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

join lah akim!
akim kn suke buat kueh ;p

intanurulfateha said...

@cik aiLebiu

heee u x nk jual kueh raya?
huuuu~

intanurulfateha said...

@Nur -al- Ain

i suke, tp x de mse nk buat ;(

intanurulfateha said...

@Encik Psychopath

eh mesti lah ;p

intanurulfateha said...

@CikLilyPutih

kalau x minat, akak buat je lahh ;)

intanurulfateha said...

@lieya orange M.I.

bestnyee
nenek kite da x sihat
dah x leh buat kueh lg ;(

intanurulfateha said...

@kk

sis x nk jual
kang byk plak yg order
kuikuikui~

.s.o.f.i.a. said...

me minat gak baking esp cookies. tapi skang dok sewa umah sorang2, equipment apapun tadak.... masapun tadak... *sigh*

nampak gaya tahun nie biskut cornflake yang simple tu pun kena tempah.... he he....

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13