Thursday, August 12, 2010

.mari menghormati bulan ramadhan

.

Salam Readers~

Mama kata, kita kena menghormati bulan ramadhan. Jadi, I mengambil keputusan untuk menukar header blog. Dulu gambar freehair, sekarang bertudung. :)

Dulu

Sekarang.

I tau, ada orang blame I. Ada orang yang kutuk-kutuk I. Tak apa, silakan. Mereka cakap I neh kata jer nak bertudung slow-slow, tapi still lagi freehair. Grrr! I tau lah I salah, tak perlu nak perli-perli. Bukan senang untuk berubah secara drastik. Cakap memang senang. Biarlah I dengan cara dan diri I. At least, I cuba walaupun selalu gagal.

Kepada yang suka mengutuk dan mengumpat tentang diri I, kurang-kurang kan lah yer. Tak guna anda memakai tudung tutup litup tapi mulut, hati dan akal tidak di jaga. :)

Salam Ramadhan Semua ^^

Bai!

Pssst!
Mama I dah ada blog.
Boleh klik SINI kalau nak tengok!


Photobucket

28 comments

Ery Farieha said...

betol ayat last tu :)

Nurul chumel said...

u still cute tak kire la bertudung ke freehair..biar kan org nak cakap apa..sebab i pun kerja freehair gak even kat luar bertudung..mulut org..mmg susah nak tutup. sabar laa..

Nur Areefah said...

moga istiqamah ye..ill always support u :)
remember,take ur time tapi jgn sampai takot tak sempat

all the best ^_^

cik shara gadis bunga said...

same la cam i syg.
i da salu koty kene.
dorg ta fhm
nk wat cne :(

iQaChumel said...

sis...
header baru nih lawa..
sopan..sesuai :P
eh...da tgk da blog mama sis..
winkwink :P
selamat berpuasa.

adib said...

patutny hairi kne pkai serban dol~..bru la matching..bahahaha

dak eina (◕‿◕) said...

gambar pakai tudung ke free hair ke sis tetap comel... sape lah yg kutuk sis tu...tak baik...bulan pose nie kn kan??

Jard The Great said...

hehe.. aku dulu free hair ;p

Nik Imana said...

biase la 2 sis, mulut org selagi x mngata mmng x sah..
btw keep up ur good work sis! happy fasting..:)

alynn malynna said...

yg suke kutuk tu jeles kot....sebab tu kutuk...

x pe sis...pelan2 ke arah memakai tudung tu...

najihah sahami said...

waa...bgosnye...xnk babling??sure jerk..isk~

aina said...

paling tidakpun dah usaha dan tak putus asa kan !! caiyok heheheh :P

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

bertudung tu hak individu la. kenape mesti nak sebok2 kan?

mysara said...

betul2..
biarkan apa org nk kata..yg pntg niat kte...
wt la slow2...

intanurulfateha said...

@Ery Farieha

yupp! ^^

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

tu la psal
rse nk sekeh3 je

intanurulfateha said...

@Nur Areefah

tq ;)

intanurulfateha said...

@cik shara gadis bunga

itu la ;(

intanurulfateha said...

@iQaChumel

tenks sygg~

intanurulfateha said...

@adib

siuttt!

intanurulfateha said...

@dak eina (◕‿◕)

ade lah org tu ;(

intanurulfateha said...

@Jard The Great

akak rock ;p

intanurulfateha said...

@Nik Imana

tq
happy fasting too ;)

intanurulfateha said...

@alynn malynna

tu ahh
jeles le tu ;p

intanurulfateha said...

@najihah sahami

not reali ;p

intanurulfateha said...

@aina

yerp! ;)

intanurulfateha said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

btul ;)

intanurulfateha said...

@mysara

niat tu yg penting
die kutuk, die lg dose kan? ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13