Wednesday, August 18, 2010

.perhatian kepada pembeli lens

.

Salam Readers~

Ini adalah entry khas untuk para pembeli lens dari blogshop I Mataku Cantik. Jumaat ni I akan ambil lens dari supplier. Then HARI ISNIN I akan pos pada korang. So I harap, korang akan bayar duit lens pada I selewat-lewat nya

HARI JUMAAT PAGI!
Petang tak boleh yer.

Sila bankin ke
101049344884 (Maybank)
Intan Nurulfateha Baharom

12230065897524 (CIMB)
Mohd Hairi Hassan

010230020217162 (Bank Islam)
Intan Nurulfateha Baharom

Lepas bankin,
sila emailkan I bukti pembayaran di
intanurulfateha@gmail.com

Thanks for shopping with me~

Bai!

Pssst!
Kepada yang tak sempat nak order,
2nd batch akan menyusul
tapi lepas raya lah

Huhuhu


Photobucket

3 comments

asfz lily said...

eh..bank islam pon ada..yess :D

Encik Tikus said...

sesiapa yang pakai duit PTPTN sila lah ke Bank Islam okey. hahaha ;P

Hamzah Ian said...

lens tuk laki?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13