Thursday, August 5, 2010

.public speaking : i am lucky no 1!

.

Salam Readers~

Hakhak. Macam tak percaya jer yang I dapat giliran nombor 1! Tadi time undian dalam kelas, memang agak kecut lah. Nak cabut nombor pun gigil tangan. I dah agak dah, mesti I dapat nombor satu. Sekali tengok kertas undi, memang dapat nombor satu pun. Huhuuu~~

Mula-mula I macam nervous gila babun. Macam nak tukar nombor tapi macam tak adil lah pulak kan? Sebab I fikir balik, untuk subject public speaking neh, ada 2 kali speech. Kalau yang first speech neh I jadi orang pertama, untuk speech yang kedua nanti, I akan jadi orang last =) Dan speech yang kedua tu nanti lagik berat compared with the first one. So semua ni ada hikmah. Redha jer lah. Huhu!

I jadi macam tak sabar plak. Maybe 26 august nanti I kena deliver speech tu. Lecturer suruh cerita tentang "something that i care". Ada 2 tajuk dalam otak I. First, shopping and yang kedua, my age. Huahuahua~ I really care about my age sebab I dah tua okeyh! Hahaha~

Sebenarnya I nak tidur neh tapi tak boleh asyik fikir benda neh jer. Sekarang macam dah lega sikit. I cuma ada 2weeks untuk prepare kalau I nak dapat A untuk subject public speaking neh. So, wish me luck! =)

Bai!

Photobucket

44 comments

Heidi Shafiq said...

nt rakam la ms wat speech.. leh letak kt blog.. haha.. ade bran?

dak eina (◕‿◕) said...

cyaiy0k2 sis!!!

Mario said...

hebat betul ko care psl soping...ekeke

Qu azniza ;) said...

kak intan...gudluck ea........

kema said...

kema pnah amek subjek neh....sgt cuak sb kne ckp sowg2 kt dpn...tp ble dh lepas, legaaaaaaaa~.....hiii~ gudluck sis..chaiyok2

mier@merr said...

best of luck :)

aZLiNa aZiZ said...

hahaha... rileks dear. Semoga berjaya score A. Kira untung jugak dapat giliran first tau, sebab masa tu sume orang tertunggu2 ni speech dari tu. Speech kedua ok lagi, keempat, kelima...hoho...ngantuk! Nak2, time bulan puasa nanti.

And i prefer tajuk "my age" tu. Sukaaa ;p

Nur Areefah said...

awal-awal best.then leh gelakkan orang laen..kuang2

:: S.h.U.H.a.d.A :: said...

still ade 2 weeks rite..
next week i kene present pasal power supply..uwaaa ;((

naz said...

kalau i bergoyang kepala lutut haha

~LP Lum~ said...

salam intan~

heheheh.. gud luck dik... :)

Shahrul Shaharuddin said...

i like Public speaking! ahaha.. i got number 7 to present my slide.. and the best thing i present informative speech about BLOG! ahahah~

yours
SH

Nurul chumel said...

gud luck yunk... :)

lionteen said...

gud luck yek:)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

public speaking?
rindu zaman itu!
cakap ntah ape2 kt depan tuh..
Sir tgk dgn muka x bsalah..huhu

goodluck sis~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

NASIB BAIK TAK JADI GILA BETU BETUL

Mya said...

gud luck sis! :)

::cikjuju::◕‿◕ said...

talk abaou "my age"...sure it will be fun..hee...
huhu...kt br jer lepas azab publicspeakg td..huhu..sgt tidak puas hati..huwaa..
anyway gudluck sis!!

.s.o.f.i.a. said...

good luck dear.....

aina said...

wish you all da best !

senang je ni nak dapat A . hehehe..

[z@ck] said...

selalunya yang dapat no 1 kena set benchmark untuk budak2 lain...so mmg bertuah la jadi orang first..tak ada nak kena compare dgn bdak2 lain..
=)

eykameow said...

sis nervous ke? mcm tak caye je...hihi sis kan pro bab2 ni :P btw goodluck!

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

lu perli gua kan?
grrr!

intanurulfateha said...

@dak eina (◕‿◕)

tenks ;D

intanurulfateha said...

@Mario

hahaha mesti! ;p

intanurulfateha said...

@Qu azniza ;)

tq dik ;)

intanurulfateha said...

@kema

tenkiuuu kema! ;)

intanurulfateha said...

@mier@merr

tq merr !

intanurulfateha said...

@aZLiNa aZiZ

yehh
mmg rse nk amek tajuk tuh
btw, tenks dear ^^

intanurulfateha said...

@Nur Areefah

hahah betul3 ;D

intanurulfateha said...

@:: S.h.U.H.a.d.A ::

gudlak!
jgn takot ;D

intanurulfateha said...

@naz

alaaa jgn buat i cuak! ;(

intanurulfateha said...

@~LP Lum~

tenks kak ;)

intanurulfateha said...

@Shahrul Shaharuddin

hahaha u mmg blogger tegar ;p

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

tenkies nurul

intanurulfateha said...

@lionteen

tenkss lionteen ;)

intanurulfateha said...

@.cikfasya.(◕‿◕✿)

hohoho sis pun da lame x speaking kt dpn ;D

intanurulfateha said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

eh x ler ;p

intanurulfateha said...

@Mya

tenks syg!

intanurulfateha said...

@::cikjuju::◕‿◕

aaalaa jgn ckp cmtuh
tibe3 i mcm cuak ;D

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

tenks babe! ;)

intanurulfateha said...

@aina

senang ke?
i tak hbat ;D

intanurulfateha said...

@[z@ck]

hehehe yeah
hrp3 i brtuah on that day ;)

intanurulfateha said...

@eykameow

hahah PRO lah sgt ;D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13