Saturday, August 7, 2010

.kebebasan untuk menulis entry dan sejak bila pendapat tidak boleh di dengar?

.

Salam Readers~

Masih tidak habis lagi pasal kes semalam. Teeeehehehehe! I tertarik dengan salah satu komen seorang blogger semalam, Paan.

Well, rasanya boleh tangkap apa isi kandungan yang dah kena delete tu.

Hahaha! Did you intended to write a trolling entry? Because, kalau ye la, mana perginya freedom of speech? It's just your opinion kan? Sejak bila pulak pendapat x boleh didengar? Ingatkan masyarakat blogger kat Malaysia ni dah bertambah bijak ler sejak memasing ada blog...sigh...

Anyway, I'm on your side lah!

August 6, 2010 10:23 PM

Thanks Paan sebab on my side! ;) Heeee~~ Kalau ikutkan hati, I tak nak delete entry tu. Tapi atas permintaan ramai, cewah, I delete jugak. Kang tak pasal-pasal jadik kes lain pulak kan walaupun apa yang I tulis tuh berdasarkan pendapat I. So, lain orang lain pendapat lah kan? Itu pendapat I, seorang gadis separa matang berumur 24 tahun. ;)

Harap ini entry yang terakhir. Malas nak cakap hal ni. Macam "budak-budak" jer. Hakhak! Hm actually I tengah tunggu parent I & Chacha datang. Nak pergi shopping and maybe nak pergi ke zoo! Yayyyy~~ *bawak chacha okeyh, bukan I yang nak pergi sebenarnyee wek! ;p

Pssst!
Jangan buat orang benci, ok? ;)

Bai!

Photobucket

24 comments

Kie-yu said...

woot~!

ckp apa saja selagi tak langgar sensitiviti mana2 pihak

ni kan belog kamu :)

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe.... biarkan ar dik... kang makin di layan makin menjadi... :)

Nurul chumel said...

hmm..just forget it la yunk..
past is past..haha..bawak chacha ke,angah chacha yg excited??hahaha... :)

::cdot the dot:: said...

lantak kat dia..

iQaChumel said...

hee...saba je la sis.rasa dah hilang syok bila nak blogging pun mcm dah terkong kong kan.ada je makhluk nak terasa n jadi silent readers. kahkah. blog anda hak anda. :P

pasni bwk iQa pegi zoo pulak :P

♥ Xett Hereen ♥ said...

ajk kite pgi tgk muvi.
tpi dia lak nk g mbeli blah + zooooooo.
mencik seh

cik aiLebiu said...

i x berapa faham kes ni sbb terlepas episod pertama...huhu...

mier@merr said...

masing2 ada hak memberi pendapat...

stetmen beliau itu pun benar... kalau ikutkan kita takleh pertikaikan pun..

memang itu yg sebetulnya dalam agama..
byk yg buruk dr yg baik pun...

tp..i sniri terjebak~~
cuma tak komen pape sbb i rs i tak layak..

cuma beliau lebih bernasib baik sbb ditanggung keluarga...

so..

biarkan beliau dgn pendapat beliau..
u dgn ur pendapat...

yg membaca...
terpulang pada pendapat anda sniri..

~komen cuba untuk tidak memihak kepada mana2 penulis~~

Cik Amy said...

Just forget it kak Intan ! :)

intanurulfateha said...

@Kie-yu

yeahh tenks kieyu ;)

intanurulfateha said...

@~LP Lum~

tuh lah kak
kecoh betul lah hahaa

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

hhahaha baek makcik ;p

intanurulfateha said...

@::cdot the dot::

oke geng! ;)

intanurulfateha said...

@iQaChumel

tul tu syg~

nk g zoo ke?
jum jum~~

esok ok
td x jadik heeee

intanurulfateha said...

@♥ Xett Hereen ♥

ah u tu yg senyap
mencik u! ;p

intanurulfateha said...

@cik aiLebiu

hehehe u lmbt sgt ;p

intanurulfateha said...

@mier@merr

yerr cikgu ;p

intanurulfateha said...

@Cik Amy

ok syg ;)
lg pk, lg menyakitkan hati huhu

aZLiNa aZiZ said...

Intan, susah nak puas kan hati semua pihak. Hati kita bila dorang nak dengar, faham?

The best way is, be yourself. Jangan kerana pemikiran dorang, kita kena turut semua nya ok.

.s.o.f.i.a. said...

tabley jadik nie!!!! daah eppisod ke 3, aku tak paham2 laie!!!!! ada sambungan laie tak.....???

intanurulfateha said...

@aZLiNa aZiZ

tenks babe~ ;)

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

hehe x dek
kang i tulis kang, de org meroyan plak
hakhak

eykameow said...

siss, nnti tell me tell me k?

intanurulfateha said...

@eykameow

orait ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13