Sunday, August 15, 2010

.sangat pening ok!

.

Salam Readers~

I baru balik dari rumah besties I, discuss pasal reunion untuk batch SPM kiteorang dulu. Pening kepala. Banyak benda nak handle. Pasal jemputan, makanan, door gift. Waaaa susah nya alahai. Actually kiteorang dah discuss lama, tapi since semua school mate I dah kerja jauh-jauh dan study jauh-jauh, contact through FB jer lah.

Tapi tak semua ada FB dan tak semua online setiap hari. So, kena guna cara yang lama. Pergi sekolah balik, ambil senarai nama dan bagi kad melalui pos. Harap-harap reunion ni berjaya. Doakan yer! Hiks!

I tak boleh update panjang-panjang. Sebab banyak kerja yang menunggu. Ingat nak update pasal persiapan raya. Lagipun I ada dekat rumah Muar sekarang ni. Mama dah belikan I cadar katil baru. I pun tak sempat nak kemas bilik tuh lagi. He he. Tunggu cuti raya nanti baru boleh kemas. Huhu. Tapi baju raya tak beli lagi! Waaa bila ntah mama nak belikan~~

Ni salah satu hiasan dekat ruang tamu rumah I. Nak tengok gambar lain, boleh usha blog mama I. Mama I sekarang rajin gila menghadap blog. Siap blogwalking lagi. Bagus betul. Tak macam I neh. Busy mengalahkan menteri. Isnin ni ada test, tak study lagi. Esok baru nak balik rumah sewa. Sure penat. T_________T Nanti kalau I free, I tulis lagi k.

Bai!

Photobucket

16 comments

Isyraq said...

huhuhu.... semoga berjaya!

aishahumairah said...

guud luck sis!!
smgt raya..he~^^

LORD ZARA 札拉 said...

Walalala~

Good luck dear!

:)

ASaDa RyutaRo said...

haha.. bizi mengalahkan menteri. menteri pun tak bizi camtu..

biasa pihak sekolah ada simpan ea alamat2 student lama? hurm.. teringin gak nk buat reunion ni sbnrnya..

hakimfaridzul said...

test lagi!

saya pun sis!

good luck!

fmunyraz said...

gud luck cik intan! saya pun tgh fening nak wat reunion sek rendah g susah nak contact dah 10 tahun x jumpa mcm tue.huhuhu

intanurulfateha said...

@Isyraq

tq ;)

intanurulfateha said...

@aishahumairah

smngt tu yg pnting ;p

intanurulfateha said...

@LORD ZARA 札拉

tq zara! ;)

intanurulfateha said...

@ASaDa RyutaRo

ade
doang simpan dlm buku rekod ;)

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

tu laa
byk test T__T

intanurulfateha said...

@fmunyraz

kiteorg bukan sek men
klu sek rendh, sumpah susa nk ctc!

♥ Xett Hereen ♥ said...

order kat i la door gift.
hahahaha!!!
kahkahkahh~

intanurulfateha said...

@♥ Xett Hereen ♥

da gatal nk kawen ler tu ;p

♥ Xett Hereen ♥ said...

@intanurulfateha
hoit! mane ade!

meh i wat door gift tuh meh.
wakakaka!!
i kan terer bab menjaet2 neh.
wakaka~~

Nudi said...

mmg susah nk buat reunion.

kita yg baru f.2 ni pon dah ada lost contack ngan class mate drjah 6,papatah lagi sis

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13